Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone. Dacă cautați o aplicație de editat imagini pe telefon și nu pe PC, sunteți în locul potrivit. Mai jos vom enumera câteva dintre cele mai bune aplicații de acest gen, și bineînțeles le puteți utiliza pe un telefon Android sau pe un iPhone.

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone

Aplicații pentru Photoshop există pentru toate gusturile, unele gratuite iar altele la plată. Aceste aplicații vă permite să editați pozele într-o manieră foarte ușoară, chiar dacă nu aveți experientă. De asemenea cu tehnologia Adobe CreativeSync, puteți salva pozele editate în cloud.

Din lista de mai jos, de aplicații pentru Photoshop, alegeți ce aplicație credeți că este pe placul vostru, și începeți editarea imaginilor din telefon sau tabletă.

Adobe Photoshop Express (Android/iOS/Windows)

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express, este o aplicație care vă permite să editați poze în 6, maxim 7 pași, asigurând o ieșire foarte bună de calitate. Pe lângă capacitatea de a edita fotografiile prin acționarea directă asupra parametrilor acestora (luminozitate, contrast, expunere etc.), Photoshop Express vă permite de asemenea să creați colaje din poze printr-o caracteristică specifică integrată în aplicație. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele Android, iOS și Windows 10 Mobile.

Adobe Photoshop Fix (Android/iOS)

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix este o altă aplicație de editat imaginile, care nu ar trebui să lipsească din telefonul vostru. Această aplicație gratuită, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, vă permite să corectați, fotografiile printr-o serie de instrumente utile, și ușor de utilizat. După cum sugerează și numele, aceasta este o aplicație concepută în primul rând pentru a corecta defectele din imagini, cum ar fi de pe față sau alte părți ale corpului.

Adobe Photoshop Mix (Android/iOS)

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone Adobe Photoshop Mix

O altă aplicație care ar trebui să o încercați este Adobe Photoshop Mix, aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să lucrați pe mai multe niveluri, să retușați imagini și să corectați imperfecțiunile. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.

Adobe Photoshop Lightroom CC (Android/iOS)

Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Photoshop Lightroom, este o aplicație disponibilă pentru Android și iOS, aceasta este o altă aplicație gratuită pe care ar trebui să o testați dacă doriți să retușați fotografiile. Adobe Photoshop Lightroom, nu numai că permite procesarea și partajarea imaginilor, oferă și posibilitatea de a face fotografii în format DNG, precum și de a importa și edita imagini în format RAW.

Alternative la aplicații pentru Photoshop

Dacă aplicațiile de la Adobe nu sunt pe placul vostru, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos, așa puteți edita pozele din telefonul vostru.

Snapseed (Android / iOS) – această aplicație este dezvoltată de Google și vă permite să utilizați mai multe instrumente datorită cărora puteți acționa asupra parametrilor la fotografii. Interfața sa curată o face perfectă pentru cei care caută o aplicație completă și, în același timp, ușor de utilizat.

Pixlr (Android / iOS) – această aplicație gratuită vă permite nu doar să vă retușați fotografiile, vă permite și să acționați asupra principalilor parametri (expunere, contrast, luminozitate etc.), dar și să creați colaje din imagini.

VSCO (Android / iOS) – dacă căutați o aplicație pentru retușarea fotografiilor rapid și ușor, ar trebui să încercați VSCO, aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să editați imagini din mai multe presetări.

Afterlight (Android/iOS) – această aplicație vă permite să acționați asupra parametrilor la fotografii prin utilizarea unor numeroase instrumente, filtre, forme, cadre și așa mai departe. Aplicația poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS.

Pixelmator (iOS / macOS) – dacă dețineți un dispozitiv Apple, nu ar trebui să ignorați această aplicație care costă 2,99 euro pentru iOS și 16,99 euro pentru macOS. Instrumentele incluse în Pixelmator, și interfața sa curată o face cea mai bună alternativă la Photoshop.

Photoshop Sketch (Android / iOS) – aceasta este o aplicație dezvoltată de Adobe care, spre deosebire de aplicațiile menționate la începutul acestui articol, nu vă permite să editați fotografii, ci să creați desene digitale .

Dacă căutați aplicații de modificat corpul în poze, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone.