Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone

Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru vacanță sau excursii ieftine, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone

După multă muncă, se merită și o vacanță plăcută. Dacă ultima dată când ați fost în vacanță vi sa aranjat totul într-o agenție, iar acum doriți să faceți totul de pe dispozitivul mobil, trebuie să știți că acest lucru este posibil.

Există multe aplicații pe care le puteți lua în considerare: unele dintre acestea vă permit să gestionați cât mai bine vacanța, să creați o colecție virtuală de informații, să partajați itinerarul cu prietenii și rudele; iar altele vă permit să găsiți bilete, hoteluri, locuri de vizitat, restaurante și chiar să rezervați o mașină de închiriat.

TripCase (Android/iOS)

Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone TripCase

TripCase este una dintre cele mai bune aplicații pentru vacanță sau excursii. Vă permite să vă ocupați de multe detalii: de la itinerarul de călătorie până la rezervarea biletelor de avion, oferă chiar și informații despre hoteluri și mașini de închiriat. Aveți posibilitatea de a primi notificări în caz de schimbări neașteptate. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS.

Google Trips (Android/iOS)

Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone Google Trips

O altă aplicație bună care trebuie luată în considerare pentru organizarea unei vacanțe este Google Trips, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Vă permite să planificați excursii sau vacanțe fără stres, vă oferă sugestii despre ce să faceți și ce să vizitați în funcție de locație și vreme, toate aceste lucruri direct pe telefon. De asemenea aveți posibilitatea de a accesa informații chiar și fără o conexiune la Internet.

TripIt (Android/iOS/Windows)

Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone TripIt

Din lista de aplicații pentru vacanțe și excursii, o altă aplicație bună ar fi TripIt. Aceasta vă permite să organizați întreaga călătorie într-un mod simplu, primind numeroase sfaturi despre locuri și atracții de vizitat. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android, iOS și Windows 10 Phone.

Alte aplicații pentru vacanțe excursii

Aplicațiile enumerate mai sus nu au îndeplinit în totalitate nevoile voastre? Nici o problemă, există și alte aplicații pe care le puteți lua în considerare pentru a organiza o vacanță. Iată o listă cu alte aplicații pentru vacanțe și excursii.

  • PackPoint (Android / iOS): printre dificultăți când vine vorba de o vacanță, este gestionarea bagajelor. Această aplicație gratuită vă permite să pregătiți o listă de lucruri pe care să le luați în timp ce călătoriți și să le împachetați într-un mod eficient. Pe baza informațiilor furnizate ca destinație, durata călătoriei, și data de plecare, aceasta sugerează ce trebuie pus în valiză în funcție de condițiile climatice unde mergeți, durata șederii și activitățile planificate.
  • TripAdvisor (Android / iOS / Windows): în organizarea unei vacanțe nu nu poate lipsi TripAdvisor, aplicație care vă permite să găsiți cu ușurință cele mai ieftine bilete de avion, dar și hoteluri, restaurante și activități distractive, cu posibilitatea de a citi 500 de milioane de comentarii din partea altor călători.
  • Skyscanner (Android / iOS): aplicație care vă permite să comparați prețurile zborurilor, hotelurilor și mașinilor de închiriat, permițându-vă să găsiți cu ușurință și rapid cea mai convenabilă ofertă. Pe lângă funcția de căutare și comparare a prețurilor, vă permite să rezervați călătoria fără costuri suplimentare.
  • GetYourGuide (Android / iOS): aplicație ideală pentru organizarea unei excursii, cu posibilitatea de a rezerva direct prin intermediul aplicației. Puteți citi recenziile altor utilizatori, iar funcția GPS vă permite să găsiți activitățile de efectuat, în funcție de unde vă aflați.

Dacă căutați aplicații pentru nou născuți, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone.