Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone

Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone. Dacă aveți un copil nou născut și căutați o aplicație care să vă poată ajuta să aveți grijă de el în cel mai bun mod posibil, sunteți în locul potrivit.

Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone

Unele aplicații vă permit să utilizați telefonul sau tableta pentru a adormi bebelușul, să păstrați evidența creșterii sale și să identificați activități cum ar fi alăptarea. În schimb, alte aplicații vă permit să monitorizați bebelușul, printr-o conexiune la Internet, chiar și atunci când vă aflați într-o cameră diferită.

Aplicație pentru zgomot alb

După ce au petrecut 9 luni în uter, nou-născuții sunt obișnuiți cu zgomotul, și pentru ei au un efect calmant. Din acest motiv, printre primele aplicații pentru nou-născuți care trebuie luate în considerare, sunt aplicațiile pentru zgomote albe, utile pentru a face bebelușul să adoarmă cu sunete similare cu cele pe care le-a auzit în uter.

Baby Sleep Sound (iOS)

Aplicație pentru zgomot alb Baby Sleep Sound (iOS)

Baby Sleep Sound este una dintre cele mai bune aplicații de zgomot alb disponibile pentru iOS. Cu o interfață simplă, vă permite să folosiți unele dintre cele mai comune sunete, ca să adăugați alte sunete, va trebui să faceți o achiziție în aplicație de 2,29 euro.

Somn de Bebeluș – Zgomote Albe

Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone Somn de Bebeluș - Zgomote Albe

Printre cele mai bune aplicații pentru zgomotul alb se numără Somn de Bebeluș – Zgomote Albe, care este disponibilă gratuit pentru dispozitivele Android. Acesta include numeroase sunete, inclusiv o serie de înregistrări vocale și un timer pentru oprirea automată. Nu necesită conexiune la Internet, dar are bannere publicitare care pot fi eliminate cu o achiziție în aplicație de 0,99 euro.

Aplicație pentru monitorizare bebe

De ce să cumpărați un sistem scump de monitorizare pentru bebeluși atunci când puteți obține același rezultat cu telefonul smartphone? Pe baza internetului și a unor aplicații pentru monitorizare, puteți monitoriza un bebeluș dintr-o cameră diferită, cu capacitatea de a asculta, și vedea ce se întâmplă în cameră.

Baby monitor (Android/iOS)

Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone Baby monitor

Baby monitor este una dintre cele mai bune aplicații pentru a vă monitoriza copilul de la distanță prin intermediul dispozitivelor Android și iOS. Utilizând o conexiune Wi-Fi sau rețeaua 3G/4G, vă permite să utilizați două dispozitive mobile, unul care va fi utilizat ca monitor al părintelui și al doilea care va fi în camera bebelușului.

Baby Monitor Annie (Android/iOS/Windows)

Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone Baby Monitor Annie

O altă aplicație interesantă pentru monitorizarea bebelușilor este Baby Monitor Annie, care vă permite să monitorizați bebelușul prin Wi-Fi, 3G sau 4G. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS și Windows 10 Phone, de asemenea vă permite să utilizați diferite dispozitive, și să monitorizați 4 bebeluși.

Alte aplicații pentru nou născuți

În plus față de aplicațiile enumerate mai sus, există și alte aplicații pentru bebeluși care ar putea fi potrivite pentru voi.

  • Baby Tracker (Android / iOS):  Aceasta este o aplicație de urmărire a obiceiurilor zilnice a unui bebeluș, și a fazelor sale de dezvoltare. Puteți exporta datele în format HTML și le puteți trimite medicului pediatru.
  • Baby Art (iOS): Aceasta este o aplicație plăcută pentru a crea calendare din fotografii, cu abilitatea de a profita de anumite caracteristici, cum ar fi Baby Time Lapse, pentru a vedea creșterea copilului în fotografii. Aplicația costă 4,49 euro pe lună sau 39,99 euro pe an, dar puteți folosi aplicația gratuit timp de 7 zile.

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de făcut pliante, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de făcut pliante fluturași Android sau iPhone.