Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone

Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone. Probabil că nu știați, dacă descărcați o aplicație de acest gen pe telefonul smartphone (sau pe tabletă) îl puteți transforma într-o telecomandă digitală cu ajutorul căreia puteți schimba canalele la televizor, reglați volumul, temperatura la aerul condiţionat și așa mai departe. Deci doar cu o aplicație puteți face toate aceste lucruri.

Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone

Aplicații de acest tip există mai multe, gratuite dar și la plată, compatibile cu Android și iOS și toate suficient de simple de utilizat.

SURE (Android/iOS)

Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone sure

Prima aplicație pentru telecomanda telefon, este gratuită și disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Utilizează tehnologia infraroșu și Wi-Fi pentru a transforma smartphone-ul într-o telecomandă pentru a controla televizoarele și alte dispozitive, cum ar fi decodoare digitale terestre și aparate de aer condiționat. Este destul de simplă de utilizat și are, de asemenea, o interfață bine proiectată. Pe scurt, ar trebui să încercați această aplicație!

Peel Smart Remote (Android/iOS)

Aplicații pentru telecomanda telefon Peel Smart Remote

O altă aplicație frumoasă este Peel Smart Remote. Acesta permite gestionarea la distanta a televizorului, decodorului, DVD player-ului, Roku, Apple TV, sistemelor și dispozitivelor de sunet. Acesta scanează automat rețeaua pentru a controla dispozitivele și este foarte ușor de utilizat. De asemenea, este gratuită și este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

AnyMote (Android/iOS)

Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone AnyMote

O altă aplicație pentru telecomanda telefon este AnyMote. Este o aplicație disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, care vă permite să gestionați, playere DVD, aparate de aer condiționat, amplificatoare și diverse alte dispozitive, inclusiv televizoare, oferind de asemenea posibilitatea combinării diferitelor telecomenzi, toate într-un mod simplu și mediază o interfață de utilizator foarte plăcută. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca anumite caracteristici suplimentare).

IR Universal TV Remote (Android)

Aplicații pentru telecomanda telefon Android sau iPhone IR Universal TV Remote

IR Universal TV Remote este o aplicație disponibilă numai pentru dispozitivele Android care, spre deosebire de ceea ce implică numele, vă permite să controlați nu numai televizorul, ci și multe alte dispozitive mai mult sau mai puțin avansate, cum ar fi aparatele de aer condiționat, lumina și așa mai departe. Are o interfață de utilizator foarte bună, și este destul de simplă de configurat, este gratuită (dar este disponibilă într-o versiune la plată cu mai multe caracteristici) și se bazează pe tehnologia IR.

Alte Aplicații pentru telecomanda telefon

Aplicațiile menționate mai sus nu v-au mulțumit și căutați alternative? Puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos. La fel ca și cele menționate mai sus unele sunt gratuite iar altele la plată.

  • Unified Remote (Android / iOS) – Aplicație excelentă și apreciată, care vă permite să transformați telefonul într-o telecomandă pentru a controla PC-ul sau Mac-ul la distanță. Puteți să o descărcați gratuit (dar este disponibilă și într-o variantă la plată cu funcții suplimentare).
  • Unified TV (Android) – Varianta aplicației de mai sus concepută special pentru a gestiona televizoare, și diverse alte dispozitive care utilizează tehnologia infraroșu. Costă 0,99 euro.
  • Roco (iOS) – Aplicație pentru gestionarea televizoarelor inteligente Samsung și LG de pe mobil. Are o interfață de utilizator foarte plăcută și bine întreținută. Costă 4,49 de euro.
  • myTifi (iOS) – Aplicație foarte bună care vă permite să gestionați televizoare inteligente Samsung direct de pe iOS. Este foarte personalizată, cu o interfață frumoasă și este foarte populară. Aplicația este gratuită.

 

Dacă căutați aplicații pentru GoPro, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone.