Aplicații pentru tastatura telefonului Android sau iPhone

Aplicații pentru tastatura telefonului Android sau iPhone. Ați achiziționat recent un smartphone nou și doriți să profitați din plin de toate caracteristicile dispozitivului? În special, ați auzit că aveți posibilitatea de a instala aplicații pentru tastatură? Ei bine, ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații pentru tastatura telefonului Android sau iPhone

Aplicațiile pentru tastatură, mai des numite tastaturi virtuale, sunt tastaturi alternative pe care le puteți descărca pe dispozitivele Android și iOS, pentru a înlocui tastatura implicită a dispozitivului vostru mobil. Scopul instalării este de a obține o experiență personalizată de scriere. De exemplu, utilizând o alternativă de tastatură virtuală față de cea preinstalată, puteți introduce textul prin glisare, puteți efectua căutări pe internet și să utilizați motorul de căutare integrat.

Nu există o singură aplicație pentru tastatură virtuală, dar noi vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru tastatură Android sau iOS.

Swiftkey (Android/iOS)

Printre numeroasele aplicații de tastatură pentru Android și iOS, una dintre cele mai populare și utilizate este cu siguranță Swiftkey. Aplicația o puteți descărca gratuit pe dispozitive Android sau iOS.

Atenție, descărcați numai aplicațiile pe care le găsiți în Magazinul Google Play sau în App Store. Aceste aplicații sunt singurele care sunt complet sigure. Găsiți și în alte părți aplicații pentru tastatură de exemplu pe site-uri online dar acestea nu sunt de încredere.

Aceste aplicații pot fi proiectate pentru a spiona activitățile voastre și pentru a urmări textele pe care le introduceți, inclusiv parolele. Dar acest lucru nu se va întâmpla cu aplicațiile despre care vom vorbi în acest articol.

Gboard (Android/iOS)

O altă aplicație pentru tastatură pe care ar trebui să o încercați este Gboard. Aplicația este gratuită și o puteți descărca pe dispozitive Android și iOS, iar caracteristica sa principală de remarcat este integrarea cu motorul de căutare Google.

Puteți căuta direct de pe tastatură. Convenabil, nu? În plus, dacă utilizați tastatura Gboard într-o aplicație de mesagerie, după ce ați făcut căutarea pe Google, puteți trimite rezultatul căutării către destinatarul mesajului într-un mod simplu și rapid, prin intermediul butonului Share.

Go Keyboard (Android/ iOS)

Aplicația Go Keyboard, creată de echipa de dezvoltare Go Dev Team, o echipă de dezvoltare cunoscută și pentru lansatorul său Android, aceasta este o tastatură virtuală pentru Android și iOS.

Această aplicație pentru tastatură oferă funcții diferite față de cele anterioare. În afară de posibilitatea de a utiliza funcția de glisare pentru a tasta un text, există caracteristici suplimentare concepute pentru cei cărora le place să-și personalizeze tastatura virtuală pe telefon.

Alte aplicații pentru tastatura telefonului

Aplicații pentru tastatură sunt foarte multe pentru Android și iOS. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Magazinul Google Play sau App Store și să tastați keyboard sau tastatură. Veți găsi multe aplicații pentru tastatură, unele gratuite altele la plată. Mai jos veți găsi alte aplicații populare pentru tastatură.

  • Fleksy: Fast Keyboard – O altă tastatură inteligentă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS, care vă permite să tastați texte fără a lua degetul de pe ecran, prin modul de glisare. Această tastatură are o interfață minimală și esențială pentru utilizatori.
  • Minuum Keyboard – Aplicație disponibilă pentru Android și iOS, aceasta este o tastatură virtuală foarte unică, care vă permite să setați litere pe aceeași linie. Tastatura este gratuită pentru primele 30 de zile pe Android (versiunea completă costă 3,49 euro). Pe iOS, aplicația nu include versiuni de încercare.

Dacă căutați aplicații de citit coduri QR, avem un articol cu cele mai bune aplicații de citit coduri QR sau coduri de bare pe telefon Android sau iPhone.