Aplicații pentru somn pentru telefon Android sau iPhone

Aplicații pentru somn pentru telefon Android sau iPhone. Doriți să monitorizați fazele somnului și să verificați tulburările de insomnie sau să aflați când este momentul potrivit să vă treziți? Ei bine, pentru acest lucru ați putea profita de telefon și să instalați aplicații pentru somn, adică aplicații care vă permit să monitorizați somnul, să știți care este cel mai bun moment pentru a vă trezi din punct de vedere biologic și pentru a adormi în liniște cu muzică de relaxare.

Aplicații pentru somn pentru telefon Android sau iPhone

În acest articol veți găsi cele mai bune aplicații pentru somn pentru telefon Android sau iPhone. Aplicațiile pentru Android le puteți descărca din Magazin Google Play, iar pentru iPhone le puteți descărca din App Store.

Aplicație pentru monitorizarea somnului

Cu o aplicație pentru monitorizarea somnului puteți afla prezența problemelor legate de insomnie și pentru a ști orele dormite în fiecare noapte. Aplicațiile de monitorizare a somnului de mai jos vă vor ajuta să faceți acest lucru.

Sleep Better

aplicatie pentru somn Sleep Better

Una dintre primele aplicații de monitorizare a somnului este Sleep Better. Această aplicație, este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS și vă permite să monitorizați calitatea somnului, să înregistrați durata și ciclurile acestuia.

Aplicația Sleep Better o puteți descărca gratuit, dar pentru a accesa anumite funcții avansate, cum ar fi cele care vă permit să setați alarme inteligente, să vizualizați statistici pe termen lung și să analizați fazele lunii, trebuie să cumpărați versiunea Pro, care costă 1,99 euro pentru Android și 2,99 euro pentru iOS.

Sleep Cycle

Sleep Cycle

Sleep Cycle este o altă aplicație pentru Android și iOS pe care ar trebui să o încercați. Așa cum este ușor de înțeles deja după numele său, acesta utilizează accelerometrul smartphone-ului pentru a monitoriza ciclurile somnului și, în plus față de acest lucru, vă permite să activați o alarmă biologică. Printre alte lucruri, aplicația vă permite să aflați și dacă sforăiți și multe altele.

După ce sa descărcat și instalat aplicația Sleep Cycle, porniți aplicația, și permiteți utilizarea microfonului și activați notificările push pentru a utiliza în totalitate funcțiile. Apoi vi se va cere dacă doriți să încercați gratuit pentru o lună caracteristicile incluse în abonamentul Premium, cum ar fi monitorizarea bătăilor inimii, capacitatea de a afla dacă sforăiți noaptea și adăugarea de noi tonuri de apel. După încercarea gratuită de o lună, pentru a continua să profitați de funcțiile Premium, trebuie să plătiți 29,99 euro pe an.

Aplicații pentru somn

Există și alte aplicații pentru somn, la fel ca cele menționate mai sus: dacă aplicațiile de mai sus nu sunt pe placul vostru puteți încerca altele din lista de mai jos.

  • Sleep as Android (Android) – această aplicație gratuită, disponibilă numai pentru utilizatorii Android, vă permite să monitorizați somnul și să vizualizați rapid și ușor datele înregistrate. Pentru a vedea toate statisticile complete cu privire la ciclurile de somn, trebuie să efectuați achiziții în aplicație pornind de la 0,99 euro.
  • Sleep Time (Android / iOS) – funcționarea acestei aplicații nu diferă mult de cea a aplicațiilor menționate până acum. Timpul de somn poate fi utilizat atât ca o alarmă smart cât și ca instrument de monitorizare și de analiză a somnului. Aplicația este gratuită, dar pentru a accesa toate statisticile și toate caracteristicile, trebuie să vă abonați la versiunea Premium. Pe Android, abonamentul anual costă 33,99 euro, iar pe iOS costă 29,99 euro.
  • Sleep ++ (iOS) – această aplicație vă permite să monitorizați somnul folosind Apple Watch. Aplicația Sleep ++ analizează somnul utilizatorului utilizând senzori integrați în smartwatch-ul Apple, ceea ce face măsurarea destul de precisă și detaliată.

Aplicație pentru dormit

Aplicație pentru dormit

Calm

Calm este o altă aplicație pe care trebuie să o încercați dacă doriți să vă relaxați înainte de a merge la culcare, deoarece vă permite să accesați sesiuni de meditație reale cu durată diferită: pornind de la un minim de 3 minute până la un maxim de 25 minute. Această aplicație gratuită, disponibilă atât pe Android, cât și pentru iOS, se caracterizează printr-o interfață foarte minimă, care face ca utilizarea să fie plăcută și simplă.

Relax Melodies

După cum puteți ghici cu ușurință, Relax Melodies este o aplicație care a fost dezvoltată cu scopul de a ajuta relaxarea prin reproducerea a 52 de sunete și melodii care creează o atmosferă capabilă să atragă somnul.

Relax Melodies aplicatii de dormit

Dacă nu știți care sunt cele mai bune aplicații de calculat calorii, citiți un articol cu cele mai bune aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone.