Aplicații pentru restaurante Android sau iPhone

Aplicații pentru restaurante Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru comenzi sau meniu la restaurant? Ei bine, în acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru restaurante.

Aplicații pentru restaurante Android sau iPhone

De fiecare dată când mergeți într-o vacanță, întrebarea obișnuită este unde mănânc astăzi? Este adevărat nu este întotdeauna ușor să găsești restaurante bune, mai ales pentru cei care nu sunt familiarizați cu zona în care se află în acel moment. Cu toate acestea, tehnologia ne poate ajuta să evităm locurile neplăcute. Cum? Simplu, cu aplicații care pot fi instalate pe smartphone-urile sau pe tabletele noastre.

Există multe aplicații pentru restaurante, și în majoritatea cazurilor acestea sunt gratuite, și vă permit să găsiți cu ușurință cele mai bune restaurante din apropiere și să le alegeți pe cele mai bune pe baza feedback-ului de la utilizatori (adică de la clienții care au fost deja acolo).

Cum funcționează? Majoritatea aplicațiilor utilizează tehnologia GPS pentru a găsi cele mai bune restaurante din apropiere și, odată ce un loc este selectat, permite utilizatorilor să vizualizeze recenzii și evaluări. Datorită acestora, utilizatorul are posibilitatea de a alege care sunt restaurantele în măsură să garanteze un serviciu potențial mai bun decât celelalte și, prin urmare, să evite surprizele neplăcute.

TheFork (Android/iOS)

Aplicații pentru restaurante TheFork

TheFork este una dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi restaurante disponibile pe Android și iOS. Acesta permite să căutați și să rezervați în peste 40.000 de restaurante.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru dispozitive iOS.

Foursquare (Android/iOS)

aplicatie meniu restaurant Foursquare

O altă aplicație pentru restaurante pe care ar trebui să o încercați pe dispozitivul vostru este Foursquare, o aplicație gratuită care vă permite să găsiți cu ușurință cele mai bune locuri pentru micul dejun, prânz, cină, un ceai, o cafea și multe altele.

Chiar și această aplicație nu necesită în mod obligatoriu înregistrarea, dar prin crearea unui cont gratuit puteți obține sfaturi utile despre unde să mâncați cu prietenii. Aplicația o puteți instala pe dispozitive Android, iOS și Windows 10 Mobile.

TripAdvisor (Android/iOS)

aplicatie comenzi restaurant TripAdvisor

În acest articol dedicat celor mai bune aplicații pentru a găsi restaurante, trebuie menționat TripAdvisor, serviciul online de renume mondial care vă permite să scrieți și să citiți comentarii despre restaurante, hoteluri, case de vacanță și multe altele. De asemenea, aceasta este o aplicație gratuită 100%, care poate fi utilizată cu înregistrare gratuită.

Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS și Windows 10 Mobile.

HipMenu (Android)

restaurante bucurest aplicatie HipMenu

HipMenu este o aplicație dezvoltată de către o echipă de tineri mai precis din Cluj, care colaborează cu peste 100 de restaurante din Cluj Napoca, Timişoara şi Oradea. Prin intermediul aplicației utilizatorii pot alege mâncărurile preferate fie ca livrare, fie ca ridicare personală, fie își pot rezerva un loc la restaurant.

Aplicația o puteți descărca și instala pe dispozitive Android sau iOS. De asemenea HipMenu este disponibil și ca serviciu online și îl puteți accesa din browser (hipmenu.ro).

Alte aplicații pentru restaurante

Alte aplicații pentru restaurante Foodpanda

Aplicațiile pentru restaurante menționate mai sus nu v-au satisfăcut? În orice caz, nu renunțați și încercați și aplicația Foodpanda. Aceasta este o aplicație destul de bună care funcționează prin GPS, cu această aplicație puteți găsi pizzeriile și restaurantele din zona voastră. Pe scut, instalați, testați și reveniți cu comentarii.

Dacă căutați aplicații pentru vacanțe, avem un articol cu cele mai bune aplicații pentru vacanțe.