Aplicații pentru ochelari 3D realitate virtuală VR Android

Aplicații pentru ochelari 3D realitate virtuală VR Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru ochelari virtuali (VR)? În acest articol vei găsi cele mai bune aplicații din această categorie.

Aplicații pentru ochelari 3D realitate virtuală VR Android

De când cu realitatea virtuala (VR), este posibil să ne teleportăm virtual peste tot: în păduri, în munți și chiar în spațiul interstelar folosind pur și simplu ochelarii VR (sau un vizualizator 3D, așa cum unii îl numesc). Până acum câțiva ani, nimeni nu se gândea că o să avem această posibilitate.

Dacă ați cumpărat un vizualizator de realitate virtuala (VR) și căutați aplicații pentru acesta, ați ajuns în locul potrivit. Toate aplicațiile despre care vom vorbi în acest articol sunt gratuite, cel puțin în versiunea lor de bază, iar unele dintre ele pot fi folosite fie cu un vizualizator 3D, fie fără. Va trebui doar să alegeți opțiunile de vizionare preferate.

Google Cardboard (Android/iPhone)

Aplicații pentru realitate virtuală VR Google Cardboard

Una dintre primele aplicații pe care ar trebui să o încercați pentru realitate virtuală 3D este Google Cardboard, o aplicație dezvoltată de Google care, după cum ați observat deja, poartă același nume ca și vizualizatorul de carton realizat de gigantul Mountain View (de altfel, dacă doriți mai multe detalii despre acest vizualizator, accesați pagina de pe site-ul web Google.

Cardboard este complet gratuit și poate fi folosit pentru a vizita peisaje și medii diferite: parcuri naturale, muzee și multe altele. Aplicația a fost concepută pentru a fi utilizată cu vizualizatorul realizat de Google, dar nimic nu vă împiedică să o încercați chiar și cu un alt vizualizator. Aplicația o puteți descărca gratuit pentru Android sau iPhone.

Google Spotlight Stories (Android/iPhone)

Aplicații pentru realitate virtuală VR Android sau iPhone Google Spotlight Stories

Spotlight Stories, este o altă aplicație dezvoltată de Google, disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS, aceasta vă permite să vedeți câteva povesti frumoase în vizualizatorul de realitate virtuală VR, inclusiv Pearl, Son Jaguar, Sonaria, The Simpson și multe alte titluri celebre.

Google Street View (Android/iPhone)

Aplicații pentru realitate virtuală VR Android sau iPhone Google Street View

Dacă vă place să călătoriți dar nu aveți posibilitatea, Google Street View, vă permite să vizitați unele dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă. Bineînțeles, nu este exact ca și când vezi un loc fizic, dar este mai bine decât nimic, nu-i așa? Aplicația o puteți descărca pentru Android sau iOS.

După ce descărcați Google Street View pe dispozitivul Android sau iOS, deschideți aplicația, și tastați în bara de căutare în partea de sus o destinație turistică pe care doriți să o vizitați (de exemplu, Tokyo sau New York). Apoi, pe hartă apăsați pe previzualizarea pe care o vedeți pe ecran pentru a vedea locul la 360 °.

Dacă doriți să vizualizați locul pe care îl vizitați printr-un vizualizator de realitate virtuală, cum ar fi Google Cadboard, apăsați pe simbolul de vizualizator situat în partea dreaptă sus, și introduceți dispozitivul în vizualizator.

Discovery VR (Android/iPhone)

Aplicații pentru realitate virtuală VR Discovery VR

Dacă vă place natura și căutați o aplicație care să vă permită o excursie virtuală, ar trebui să încercați Discovery VR, aceasta este o aplicație gratuită și este dezvoltată de Discovery Inc, postul de televiziune care are numeroase canale despre natură și știință. Aplicația o puteți utiliza pe: Oculus Rift, Samsung Gear VR, HTC Vive, Google Daydream și Discovery VR Cardb. Dacă doriți să încercați această aplicație o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau App Store pentru iPhone.

Alte Aplicații pentru ochelari 3D realitate virtuală VR

Pe lângă aplicațiile menționate mai sus, există multe alte aplicații pentru realitatea virtuală pe care le puteți descărca pe un dispozitiv Android sau iOS, unele sunt chiar foarte distractive. Mai jos veți găsi câteva dintre ele.

  • Samsung VR (Android) – ați cumpărat ochelari Samsung Gear VR? În acest caz, puteți să descărcați această aplicație gratuită care vă permite să gestionați și să utilizați ochelarii în întregime. Cu aplicația Samsung VR, puteți vizualiza videoclipurile la 360 °.
  • Star Wars (Android / iOS) – dacă sunteți un fan Star Wars, această aplicație dezvoltată de Disney este pentru voi. Aplicația vă permite să trăiți o experiență completă datorită realității virtuale (VR).
  • VR Roller Coaster (Android / iOS) – această aplicație gratuită vă permite să trăiți o experiență realistă, ca și cum ați fi pe un roller coaster.

Dacă căutați aplicații de citit cărți pe telefon, avem un articol cu cele mai bune aplicați pentru Android sau iPhone. Aplicații de citit cărți pe telefon pentru Android sau iPhone.