Aplicații pentru machiaj de machiat poze Android / iPhone

Aplicații pentru machiaj de machiat poze Android / iPhone. Cauți o aplicație gratis de machiaj profesional pentru înfrumusețare? Dacă răspunsul este da, tot ceea ce trebuie să faci este să citești acest articol. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de machiat poze.

Aplicații pentru machiaj de machiat poze Android / iPhone

Noi nu suntem experți în machiaj (make-up) și, de fapt, nu vă dăm sfaturi despre modul în care trebuie să vă machiați, dar cu ajutorul nostru veți afla care sunt cele mai bune aplicații din această categorie.

Practic, aplicațiile de machiaj funcționează astfel: alegeți o poză din telefon, selectați machiajul pe care doriți să-l aplicați și, după ce încercați mai multe, alegeți machiajul care credeți că este perfect. Toate aplicațiile despre care vom vorbi sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază) și sunt ușor de utilizat.

Virtual MakeUp (Android/iOS)

Aplicații de machiat poze Virtual MakeUp Android iPhone

O aplicație de machiat poze pe care ar trebui să o instalați pe telefon sau tabletă Android sau iOS este Modiface MakeUp. Aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să încercați machiajul pe poze, să testați peste 2.000 de nuanțe cosmetice, să vă albiți dinții și să eliminați alte defecte cosmetice.

Pentru a accesa toate caracteristicile incluse în aplicație, este necesar să achiziționați versiunea completă care costă 3,49 euro sau, alternativ, să achiziționați caracteristici suplimentare prețul acestora începe de la 1.09 euro pe element.

Aplicație machiaj profesional: YouCam Makeup (Android/iOS)

Aplicație machiaj profesional YouCam Makeup

Youcam Makeup este o altă aplicație pentru machiaj profesional. De asemenea, aplicația o puteți descărca gratuit pe un dispozitiv Android sau iOS, dar pentru a accesa toate instrumentele și caracteristicile incluse, trebuie să faceți achiziție în aplicație prețul începe de la 1,19 euro pe element.

Pe lângă faptul că vă permite să aplicați filtre și să machiați pozele (atât cele prezente în galerie, cât și cele care le faceți pe loc), această aplicație vă permite să modificați coafura părului și culoarea, să eliminați imperfecțiunile pielii și multe altele.

Aplicație pentru înfrumusețare poze: MakeupPlus (Android/iOS)

Aplicație pentru înfrumusețare poze MakeupPlus

Într-un articol dedicat aplicațiilor de machiaj, nu avem cum să nu menționăm aplicația MakeupPlus, aceasta este o aplicație gratuită și este disponibilă pentru Android și iOS. Cu această aplicație puteți să încercați diferite produse cosmetice pe față (în mod virtual desigur).

Aplicația de înfrumusețare o puteți instala pe un telefon Android sau iOS.

Alte aplicații pentru machiaj de machiat poze pe telefon iPhone sau Android

Alte aplicații pentru machiaj de machiat poze pe telefon iPhone sau Android

Căutați alte aplicații pentru machiaj? Ei bine, trebuie să știți că sunt și alte aplicații de machiat poze. Aruncați o privire în lista de mai jos și poate găsiți ceea ce căutați.

  • Cymera (Android / iOS) – dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă permită să ascundeți defectele în poze, aceasta ar putea fi aplicația potrivită. Cymera dispune de numeroase instrumente care vă permit să corectați defectele pielii, să eliminați ridurile și să schimbați coafura părului. Această aplicație este gratuită, dar pentru a profita de toate caracteristicile acesteia, trebuie să faceți niște achiziții în aplicație începând de la 0,59 euro pe element.
  • B612 (Android / iOS) – această aplicație gratuită vă permite să aplicați numeroase stiluri de machiaj pe pozele deja salvate pe dispozitiv sau pe cele care le faceți pe loc. În plus, B612 îmbunătățește frumusețea feței prin aplicarea unor filtre.
  • FotoRus (Android / iOS) – în plus față de oferirea funcțiilor care vă permit să machiați pozele, această aplicație vă permite, de asemenea, să creați colaje din poze. Aplicația FotoRus poate fi descărcată gratuit din Magazinul Google Play, însă pentru a accesa toate funcțiile și toate instrumentele care sunt incluse în acesta, trebuie să faceți achiziții în aplicație prețul începe de la 1.09 euro pe element.
  • Perfect365 (Android / iOS) – această aplicație vă permite să experimentați virtual diferite machiaje pe față, și puteți ascunde imperfecțiunile care nu vă plac. Aplicația este gratuită, dar unele elemente sunt disponibile doar dacă faceți achiziții în aplicație, prețul începe de la 0,73 euro pe element.

Căutați aplicații de modificat fața în poze? Avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de modificat fața în poze pentru Android și iPhone.