Aplicații de modificat fața în poze pentru Android și iPhone

Aplicații de modificat fața în poze pentru Android și iPhone. Cauți un program sau aplicație de schimbat (editat) fața în poze? Nu contează din ce motiv vrei să faci acest lucru, important este că ai ajuns în locul potrivit. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de editat fața pe un telefon Android sau iPhone.

Aplicații de modificat fața în poze pentru Android și iPhone

Dacă aveți poze care nu sunt foarte reușite la față, fie din lipsa voastră de experienţă de a face poze, fie din cauza luminii ambientale, iar acum doriți să știți dacă există un instrument util pentru îmbunătățirea situației, răspunsul este da. În acest articol veți găsi cele mai bune aplicații de modificat fața în poze.

Acestea sunt aplicații care pot fi folosite gratuit, sau la plată, pe dispozitive Android, iOS sau Windows Mobile. Aplicațiile pot fi folosite și de utilizatorii mai puțin pricepuți în editarea fotografiilor și, de asemenea, acestea sunt capabile să aducă rezultate foarte satisfăcătoare.

Cele mai bune aplicații de editat fața

Aplicațiile de modificat fața în poze despre care vom vorbi sunt cele mai bune în opinia noastră. Aceste aplicații le puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din Magazinul App Store pentru iPhone. Pe scurt, încercați aceste aplicații și veți vedea că nu veți regreta.

Program de șters coșurile în poze: YouCam Perfect (Android/iOS)

Program de șters coșurile în poze android iphone

Începem această listă cu cele mai bune aplicații de modificat fața în poze cu aplicația YouCam Perfect. Nu ați auzit niciodată de această aplicație? Foarte ciudat, este o aplicație foarte renumită.

Este, de fapt, o aplicație gratuită (dar oferă achiziții în aplicație prin care puteți adăuga funcții suplimentare), disponibilă pentru Android și iOS, aceasta vă permite să ștergeți coșuri și alte imperfecțiuni de pe față, dar și să faceți îmbunătățiri generale la poze.

Aplicație de schimbat fața: PicBeauty (Android/iOS)

Aplicație de schimbat fața PicBeauty

O altă aplicație grozavă pe care ar trebui să o încercați pentru editarea fotografiilor, mai ales pentru față este PicBeauty. Aceasta este o aplicație gratuită, destul de simplu de utilizat, dar foarte eficientă, care vă permite să eliminați ridurile și alte imperfecțiuni de pe față, fără să pierdeți foarte mult timp. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS (iPhone).

FotoRus (Android/iOS)

Aplicații de modificat fața FotoRus

Deși această aplicație este cunoscută de majoritatea utilizatorilor ca fiind o aplicație de creat colaje din poze, FotoRus este de fapt o aplicație pentru ceea ce privește editarea fotografiilor. De fapt, aceasta include mai multe instrumente prin care este posibil îndepărtarea automată a imperfecțiunilor de pe față cum ar fi, eliminarea cercurilor întunecate din jurul ochilor, sau să faceți pielea mai strălucitoare și multe altele.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și o puteți descărca gratuit (chiar dacă oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).

BeautyPlus (Android/iOS)

editeaza fața în poze pe android sau iphone cu BeautyPlus

O altă aplicație de modificat fața în poze este BeautyCam. Dacă nu ați auzit niciodată de această aplicație, o puteți încerca cu încredere. Este o aplicație gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe caracteristici) și este disponibilă pentru iOS și Android, aceasta are foarte multe opțiuni pentru înfrumuseţarea pozelor. Este foarte simplu de utilizat și are, de asemenea, o interfață de utilizator foarte plăcută.

Alte Aplicații de modificat fața în poze pe telefon iOS sau Android

Alte Aplicații de modificat fața în poze pe telefon iOS sau Android

Căutați alte aplicații de modificat fața în poze? Dacă din diferite motive aplicațiile menționate mai sus nu v-au convins pe deplin, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • B612 (Android / iOS / Windows Mobile) – aplicație pentru editat fața în poze, puteți adăuga foarte multe filtre pentru îmbunătățirea imaginilor. De asemenea, vă permite să adăugați autocolante și alte elemente de diferite tipuri. Aplicația este gratuită.
  • FaceTune (Android / iOS) – una dintre cele mai faimoase și populare aplicații din categoria care vă permite să eliminați imperfecțiunile la față, să înfrumusețați pielea, să modificați ochii și să efectuați alte corecții la față, inclusiv să modificați fundalul și multe altele. Este o aplicație foarte bună, dar din păcate nu este gratuită.
  • Perfect365 (Android / iOS) – o aplicație excelentă și gratuită,  care vă permite să corectați fața în poze, precum și să optimizați imaginile capturate cu telefonul mobil în timp real, puteți elimina cercurile întunecate, pungile de sub ochi și imperfecțiunile de piele. De asemenea, vă permite să remodelați fața în funcție de placere.
  • Pimpl Eraser (Android) – aplicație gratuită pentru dispozitive Android care face un singur lucru, dar îl face perfect: vă permite să eliminați coșuri și alte imperfecțiuni din poze. Rezultatul final va fi ca și cum ați folosit Photoshop-ul!
  • Photo Makeover (iOS) – aplicație disponibilă numai pentru iOS, aceasta vă permite să modificați fața în poze și, de asemenea, permite să deschideți ochii închiși dar și să faceți alte modificări la față.
  • Beauty Both (iPhone) – o altă aplicație din această categorie care vă permite să corectați defectele la piele și ochi. O puteți descărca gratuit, dar oferă achiziții în aplicație pentru mai multe funcții.

Doriți să editați poze pe PC sau laptop? Dacă răspunsul este da, avem un articol cu cele mai bune programe de editat poze.