Aplicații pentru Mac sau MacBook Air

Aplicații pentru Mac sau MacBook Air. Ați cumpărat un Mac sau MacBook Air de foarte puțin timp și v-ar plăcea să primiți câteva sfaturi utile cu privire la aplicațiile pe care să le descărcați pe computerul vostru Apple? Ei bine, ați ajuns în articolul potrivit. Dacă citiți acest articol o să aflați care sunt cele mai bune aplicații pentru Mac.

Aplicații pentru Mac sau MacBook Air

Cele mai bune aplicații pentru mac OS X

Voi enumera mai jos câteva dintre cele mai bune aplicații pentru Mac, și ca să vă fie ușor le voi grupa pe categorii, cum ar fi imagini, videoclipuri, muzică, etc.

Fotografii și videoclipuri

Căutați o aplicație frumoasă care să vă permită să vizualizați și să editați fotografii sau videoclipuri? În acest caz, încercați aplicațiile pe care le găsiți mai jos, și veți vedea că o să găsiți ceea ce căutați.

Aplicații pentru Mac sau MacBook air fotografii si videoclipuri

 • iMovie – Este o aplicație de la Apple pentru utilizatorii săi, este o aplicație renumită de editare video care poate fi folosită foarte ușor. Vă permite să editați videoclipurile deja făcute și să creați altele noi cu fotografii, muzică și alte videoclipuri.
 • VLC – Este unul dintre cele mai apreciate și utilizate playere multimedia de pe tot globul. Vă permite să redați practic orice fișier audio și video (precum și fluxuri de rețea și podcast-uri) fără a trebui să instalați resurse suplimentare pe computer.
 • HandBrake – Unul dintre cele mai populare și utilizate convertoare video pentru Mac . Acesta permite transformarea videoclipurilor MP4 sau MKV pornind de la toate formatele principale de fișiere video, și integrează un set de profile gata de utilizare prin care puteți simplifica procedura de conversie.
 • Pixelmator – Definit ca fiind cel mai asemănător la Photoshop pentru universul Apple, este o aplicație care vă permite să editați fotografii simplu și profesional. Oferă o mulțime de instrumente, panouri și diverse funcții pentru editarea imaginilor, suporturi pentru straturi, corecție de culoare și multe altele. Aplicația costă 16,99 €.
 • Tonality – Aceasta este o aplicație care nu ar trebui să lipsească de la fotografi profesioniști și neprofesioniști. Aplicația este foarte utilă pentru efecte instantanee. Oferă un număr mare de parametri și presetări utile pentru a evidenția chiar și cele mai mici detalii la imagini. Aplicația costă 16,99 €.

Audio și muzică

Căutați o aplicație pentru a converti fișiere audio? Sau căutați aplicații care vă permit să creați muzică bună? Aplicațiile pe care le găsiți enumerate mai jos vă vor satisface cu siguranță.

Aplicații pentru Mac sau MacBook air audio si muzica

 • GarageBand – Aceasta este o aplicație de la Apple care ajută utilizatorii la compunerea muzicii lor, prin conectarea instrumentelor la computer sau redată direct digital. Aplicația are o interfață intuitivă și ușor de înțeles.
 • Stringed 2 – Este o aplicație simplă care oferă posibilitatea de a modifica un fișier audio cu ușurință și simplitate. Aplicația costă 5,49 euro.
 • Audacity –  Acesta este un editor audio excelent și renumit, plin de funcții și este gratuit.
 • Shazam – Aplicație excelentă capabilă să detecteze rapid cine cântă o melodie și cum se numește melodia.
 • Music Converter – Un convertor foarte bun pentru fișierele audio. Acesta acceptă numeroase formate, are o interfață destul de intuitivă și este apreciat de majoritatea utilizatorilor Mac.

Aplicații pentru Mac: Internet și mesagerie

Acum, să trecem la aplicațiile Mac utile pentru gestionarea mesajelor, e-mail, navigarea pe Internet, comunicarea cu prietenii și, în orice caz toate sunt legate de Internet.

Aplicații pentru Mac sau MacBook air internet si mesagerie

 • Chrome – Acesta este browser-ul Web de la Google în versiunea pentru Mac.
 • WhatsApp Desktop –  Acesta este clientul desktop pentru Mac la celebra aplicație de mesagerie prin care puteți să țineți legătura cu toți prietenii.
 • Telgram – Aceasta este aplicația de mesagerie care concurează cu WhatsApp. Funcțiile sunt practic identice cu cele oferite pe toate celelalte dispozitive.
 • Tweetbot Twitter – Excelent și renumit un client alternativ pentru Twitter, care vă permite să beneficiați de celebrul serviciu la putere maximă și direct de pe un Mac.

Dacă căutați aplicați pentru nou născuți, vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Aplicații pentru nou născuți zgomot alb Android sau iPhone.