Aplicații pentru întâlniri de făcut prieteni Android/iPhone

Aplicații pentru întâlniri de făcut prieteni Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru prieteni, prietenii, întâlniri, sunteți în locul potrivit, indiferent dacă utilizați un telefon Android sau iPhone.

Aplicații pentru întâlniri de făcut prieteni Android/iPhone

V-ați mutat recent într-un oraș nou, și nu cunoașteți pe nimeni dar căutați o modalitate simplă și inteligentă de a găsi noi prieteni? Ei bine, atunci ar trebui să încercați cu aplicații pentru telefon sau tabletă, acestea sunt concepute doar pentru scopul în cauză.

Aceste aplicații sunt în mare parte gratuite (sau cel puțin gratuite în versiunea lor de bază) și sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS, care vă pot permite să intrați în contact cu persoane apropiate în zona voastră.

Aceste aplicații sunt foarte simple de utilizat, iar rețelele din care fac parte sunt frecventate de un număr mare de persoane. Pe scurt, încercaţi-le și veți vedea că nu veți regreta.

MeetMe (Android/iOS)

Aplicații de făcut prieteni pentru Android sau iPhone MeetMe

Să începem această listă cu aplicații pentru prieteni vorbind despre MeetMe. Aceasta este o aplicație disponibilă pentru Android, iOS și Windows Mobile, care vă permite să localizați persoanele din apropiere care au interese comune și care sunt gata să găsească o prietenie reală după o simplă discuție în chat. Aplicația este gratuită, dar unele caracteristici suplimentare (deși nu sunt obligatorii) sunt la plată.

Happn (Android/iOS/Windows Mobile)

Aplicații de făcut prieteni pentru Android sau iPhone Happn

O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați este Happn. Aceasta este o aplicație foarte cunoscută pentru prietenie care vă permite să întâlniți persoane care sunt în apropiere în zona vostră. Aplicația este gratuită, dar unele caracteristici suplimentare (deși nu sunt obligatorii) sunt la plată. Puteți folosi aplicația pe Android, iOS și Windows Mobile.

Tinder (Android/iOS)

Aplicații de făcut prieteni pentru Android sau iPhone Tinder

Într-un articol dedicat celor mai bune aplicații pentru întâlniri, și de făcut noi prieteni, este practic imposibil să nu menționăm numele Tinder. Nați auzit niciodată de această aplicație? Ciudat, este o aplicație foarte renumită.

Aceasta este o aplicație binecunoscută din categoria în cauză, care include mai multe instrumente și este asemănătoare cu o rețea socială și, prin urmare, simplifică posibilitatea de a face noi cunoștințe. Aplicația este gratuită (dar unele caracteristici suplimentare sunt la plată) este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Once (Android/iOS)

Aplicații pentru întâlniri de făcut prieteni AndroidiPhone Once

O altă aplicație pentru întâlniri, prietenii, este Once. Această aplicație este diferită de cele menționate mai sus pentru faptul că vă permite să faceți o singură prietenie pe zi pe baza informațiilor furnizate. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare) și este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Alte aplicații pentru întâlniri de făcut prieteni

Bineînțeles, tot despre aplicații pentru întâlniri și de făcut prieteni vom vorbi. Dacă din lista de mai sus nu ați găsit nicio aplicație pe gustul vostru, încercați cu lista de mai jos, poate veți găsi ceea ce căutați.

  • Hot or Not (Android / iOS / Windows Mobile) –  aceasta este o aplicație pentru întâlniri, și noi prietenii, pe bază de Like. Permite celor două persoane să intre în contact numai dacă aprobarea este reciprocă. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
  • Badoo (Android / iOS / Windows Mobile) – unul dintre cele mai cunoscute servicii din lume pentru a face noi cunoștințe. De asemenea, se bazează pe un sistem de Like, și vă permite să găsiți persoane în apropiere.
  • Skout (Android / iOS) – vă permite să găsiți persoane în apropiere, dar nu numai. Toți membrii sunt catalogați în funcție de gusturile lor, astfel încât este ușor să puteți identifica persoana interesată. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
  • Twoo (Android / iOS) – o altă aplicație prin care puteți întâlni peroane din zona voastră. Pe baza unor întrebări vă permite să vă creați propriul profil personal care va fi apoi comparat cu alte profiluri care ar putea fi asemănătoare cu caracterul vostru. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
  • Lovoo (Android / iOS) – aceasta este mai mult decât o aplicație pentru prieteni noi, mai bine spus este utilă pentru căutarea de noi iubiri, dar acest lucru nu înseamnă că nu poate fi și pentru prietenie.

Dacă căutați aplicații pentru Musical.ly, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații pentru musically Android sau iPhone.