Aplicații pentru imprimante Android sau iPhone

Aplicații pentru imprimante Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru imprimare documente sau poze de pe un telefon mobil? Dacă răspunsul este da, ai ajuns în locul potrivit, în acest articol vei găsi cele mai bune aplicații pentru imprimante chiar și 3D.

Aplicații pentru imprimante Android sau iPhone

Mai jos veți găsi toate cele care, în opinia noastră, sunt cele mai bune aplicații pentru a putea imprima de pe telefonul mobil, gestionarea imprimantei în uz și configurarea procedurii de imprimare, precum și setarea imprimantei.

Printer 2 Go (Android/iPhone)

aplicație pentru imprimare documente Printer 2 Go

Prima aplicație pentru imprimante pe care ar trebui să o încercați este Printer 2 Go. Acesta este o aplicație disponibilă pentru Android (gratuit, dar pentru a debloca toate caracteristicile de care aveți nevoie, trebuie să achiziționați versiunea Pro) iar pentru iOS costă 5,49 euro).

Aplicația este foarte simplu de utilizat și prin care puteți imprima direct de pe smartphone-uri și tablete și puteți seta opțiunile asociate accesând orice telefon mobil conectat prin WiFi, Bluetooth sau prin cablu. Permite intervenția pe documente, fotografii, pagini web și multe altele.

PrinterShare (Android/iPhone)

aplicatie imprimante 3d PrinterShare

O altă aplicație de imprimare de pe telefon este PrinterShare. Nu ați auzit niciodată de această aplicație? Ciudat, este una dintre cele mai cunoscute din această categorie. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi descărcată într-o versiune gratuită de încercare, după perioada de încercare va trebui să achiziționați versiunea Premium.

Breezy Print (Android/iPhone)

Aplicații pentru imprimante Breezy Print

O altă aplicație pe care ar trebui să o luați în considerare este Breezy Print. Aceasta vă permite să imprimați utilizând imprimanta conectată la computer (chiar și pe cele care nu acceptă tehnologii WiFi și Bluetooth).

În primul caz, pentru a stabili conexiunea dintre dispozitiv și imprimantă, este totuși necesar să instalați un program special pe computer. Aplicația este gratuită și este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Aplicație pentru imprimare: Printer Pro (iPhone)

Aplicație pentru imprimare Printer Pro iphone

Dacă utilizați un dispozitiv iOS ar trebui să încercați aplicația Printer Pro, această aplicație face parte de compania Readdle (aceiași care a pus la dispoziție în App Store PDF Expert pentru gestionarea și editarea PDF-urilor, aplicația Spark pentru e-mail și diverse alte aplicații de productivitate premiate) și costă 7.99 euro, dar este disponibilă și într-o versiune Lite de încercare gratuită, care vă permite să testați funcționarea sa efectivă cu imprimanta în uz.

Alte aplicații pentru imprimante

Aplicațiile de mai sus nu v-au atras atenția într-un anumit mod? Dacă cautați alte aplicații pentru imprimante încercați din lista de mai jos. Posibil că o să găsiți ceea ce căutați.

  • HP ePrint (Android / iOS) – Aceasta este aplicația pusă la dispoziție de HP pentru gestionarea imprimantelor de pe smartphone-uri și tablete. Vă permite să imprimați documente, fotografii, pagini web, e-mailuri și să preluați fișiere direct din cloud. Aplicația o puteți descărca gratuit.
  • Epson iPrint (Android / iOS) – Aceasta este aplicația specifică imprimantei Epson pentru gestionarea operațiilor de imprimare de pe dispozitive mobile. Aceasta vă permite să imprimați documente și imagini, să luați fișierele care urmează să fie imprimate din cloud și să efectuați operații de copiere și scanare. Aplicația este gratuită.
  • Brother iPrint & Scan (Android / iOS) – Aceasta este aplicația de la compania Brother pentru a gestiona imprimarea fotografiilor, a documentelor din e-mail și a paginilor web, folosind imprimantele Brother. Chiar și această aplicație vă permite să preluați fișiere din cloud.
  • Canon PRINT Inkjet/SELPHY (Android / iOS) – Aceasta este aplicația pentru gestionarea imprimantelor Canon de pe dispozitive mobile. Aplicația vă permite să imprimați fotografii și documente, să preluați documente din serviciile de stocare în cloud, precum și să copiați și să scanați.
  • Lexmark Mobile Print (Android / iOS) – Aplicație oficială pentru imprimanta Lexmark. Acesta vă permite să trimiteți documente și imagini de pe smartphone-uri și tablete la o imprimantă conectată la rețea.
  • Kodak Moments (Android / iOS) – Aplicație pusă la dispoziție de Kodak și cu o funcționare foarte diferită de cele deja menționate. Aplicația este dedicată exclusiv pentru imprimarea fotografiilor care pot fi făcute direct de pe telefonul mobil pentru a le primi acasă.
  • Samsung Mobile Print (Android) – Aceasta este aplicația oficială pentru gestionarea imprimantelor Samsung. Permite imprimarea și scanarea documentelor, dar și să trimiteți  faxuri.
  • Cloud Print (Android) – Aplicația oficială Google Cloud Print care poate fi utilizată cu orice imprimantă compatibilă cu serviciul care vă permite să partajați imagini și documente, dar și să urmăriți starea proceselor de imprimare și multe altele.

Dacă căutați aplicații de făcut remix-uri, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de făcut remixuri pentru Android sau iPhone.