Aplicații de făcut remixuri pentru Android sau iPhone

Aplicații de făcut remixuri pentru Android sau iPhone. Cauți o aplicație de făcut remix-uri pe un telefon Android sau iPhone? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit.

Aplicații de făcut remixuri pentru Android sau iPhone

Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de mixat muzică, desigur, cele mai bune în opinia noastră. Aplicații de acest tip puteți găsi pentru un telefon Android sau iPhone, unele sunt gratuite altele la plată. De asemenea, unele dintre ele sunt pentru profesioniști iar altele nu. Pe scurt, veți găsi aplicații pentru toate nevoile.

Beat Rock (Android/iOS)

Începem aceasta listă cu o aplicație de făcut remixuri pentru dispozitive Android sau iOS. Aceasta este o aplicație gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru noi funcții) și o puteți instala pe un telefon Android sau iPhone, aceasta vă permite să mixați muzică printr-o tehnologie automată.

Aplicația oferă toate instrumentele de bază ca să puteți remixa muzica cu ușurință. Aceasta nu mai este actualizată de o vreme, dar încă mai funcționează într-un mod excelent atât pe smartphone-uri și tablete. Pe scurt, ar trebui să o încercați.

Party Mixer 3D (Android/iOS)

aplicatie pentru remixuri Party Mixer 3D Android iPhone

Party Mixer 3D, este o altă aplicație gratuită de făcut remix-uri (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare și pentru a elimina publicitatea) aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, și vă permite să redați simultan două piese și să le remixați ca un DJ profesionist.

Aplicația poate fi folosită și de utilizatorii neprofesioniști în acest domeniu, iar interfața este complet tridimensională și foarte reală.

Aplicație pentru remix: edjing Mix (Android/iPhone)

Aplicație de remixat muzica pe telefon android sau iphone edjing Mix

O altă aplicație care merită să fie menționată în acest articol dedicat celor mai bune aplicații pentru remix-uri este edjing Mix. Aplicația o puteți descărca gratuit, și este disponibilă pentru Android și iOS, aceasta oferă posibilitatea de a asculta mai multe piese din SoundCloud și Deezer.

Deezer, dispune de o inteligentă bibliotecă muzicală și vă permite să creați liste de redare înainte să remixați muzica. Aplicația are o interfață de utilizator foarte realistă și rezultatele sunt asigurate. De asemenea, este disponibilă și într-o variantă Pro (la plată cu mai multe funcții suplimentare).

Aplicație de mixat muzică: Cross DJ (Android/iPhone)

remixeaza muzica cu aplicatia Cross DJ

Cross DJ, este o aplicație foarte bună de făcut remixuri. Aceasta este o aplicație gratuită pentru Android și iOS, este capabilă să ofere o experiență de DJ foarte satisfăcătoare. Aveți posibilitatea să lucrați pe o consolă completă de DJ, puteți mixa, adăuga efecte și multe altele. Trebuie să știți că aplicația este disponibilă și într-o versiune Pro (la plată cu caracteristici suplimentare) și de asemenea, este compatibilă cu ambele platforme mobile Android sau iOS.

Alte aplicații de făcut remixuri pe telefon Android sau iPhone

Lista cu aplicații de făcut remix-uri nu sa încheiat, dacă aplicațiile menționate mai sus nu v-au atras atenția pe deplin, puteți încerca și alte aplicații din lista de mai jos.

  • djay 2 (Android / iPhone / iPad) – Aplicație excelentă, completă și versatilă, ideală atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Include volum, mixer și un egalizator complet cu efecte sonore pentru toate gusturile. De asemenea, include modul automat pentru remix. Aplicația nu este gratuită, costă 2,99 euro.
  • DJ Studio 5 (Android) – Aplicație care permite să mixați muzica ușor și intuitiv precum un DJ. Aplicația este gratuită.
  • Party Mixer – DJ player (Android) – Un mixer virtual excelent care vă permite să redați simultan două piese selectate, oferind utilizatorilor posibilitatea de a remixa și adăuga efecte. Aplicația este gratuită.
  • djay FREE (Android) – O altă aplicație bună din această categorie. Oferă tot ce aveți nevoie pentru a remixa melodiile preferate și vă permite să alegeți melodiile pe care le doriți chiar și de la Spotify. Acceptă diferite formate audio și nu este deloc dificil de utilizat. Aplicația este gratuită.
  • Traktor DJ (iPhone / iPad) – Aplicație excelentă pentru iPhone și iPad, cu redare perfectă pe ecranul tactil al ambelor dispozitive Apple. Este foarte ușor de utilizat chiar și pentru începători, dar, consumă foarte repede bateria.

Alte aplicații pentru DJ găsiți aici. Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone.