Aplicații pentru economisirea bateriei Android sau iPhone

Aplicații pentru economisirea bateriei Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de economie pentru baterie, fie pentru Samsung sau alt model de telefon Android, ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații pentru economisirea bateriei Android sau iPhone

Există aplicații care vă pot ajuta să economisiți bateria, dar cu siguranță nu vă puteți aștepta la miracole pe dispozitivele care nu au permisiuni de root. În general vorbind, pe Android, aplicațiile de economisire a bateriilor sunt limitate la închiderea temporară a proceselor de fundal și la optimizarea momentană a dispozitivului. Dar, este posibil ca unele procese de fundal să fie redeschise, ceea ce face ca lucrarea de optimizare să fie inutilă.

Pe iOS este o altă poveste: Apple își echipează dispozitivele cu un sistem închis, ceea ce înseamnă că, nu este posibil să se intervină direct asupra proceselor de închidere din fundal (cu excepția cazului în care un iPhone are jailbreak).

Prin urmare, nu există aplicații externe de economisire a bateriilor pentru iPhone sau iPad, dar este posibil să procedați în mod tradițional și să activați modul de economisire pentru baterie, acest lucru se poate face din setările dispozitivului.

În acest articol vom vorbi despre câteva aplicații de economisit bateria pe Android. Nu vă rămâne decât să instalați aplicația dorită pe dispozitiv, și să vedeți dacă ajută sau nu la economisirea bateriei.

Aplicații pentru economisirea bateriei

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, pentru dispozitivele Android există aplicații care, chiar dacă nu fac minuni, pot monitoriza starea bateriei și pot închide aplicațiile de fundal. Mai jos veți găsi cele mai bune aplicații care vă ajută să economisiți bateria.

Kapersky Battery Life (Android)

Aplicații pentru economisirea bateriei Android sau iPhone Kapersky Battery Life

Această aplicație este dezvoltată de producătorul bine cunoscut al software-ului antivirus, Kapersky Battery Life este o aplicație gratuită, simplă și ușor de folosit. De asemenea, aplicația este curată și fără reclame, dacă doriți să o încercați o puteți descărca din Magazinul Google Play.

Battery Saver (Android)

Aplicații pentru economisirea bateriei Android sau iPhone Battery Saver

Din păcate, majoritatea aplicațiilor de acest tip conțin reclame foarte multe, oferind o experiență foarte proastă utilizatorilor. Tocmai din acest motiv, vom vorbi despre aplicația Battery Saver.

Aplicația este gratuita pentru telefoane și tablete Android, această aplicație este diferită de multe altele datorită la interfața de utilizator și a funcțiilor suplimentare. Dacă doriți să o încercați, o puteți descărca din Google Play.

Economisire baterie Android

O metoda alternativă de a economisi bateria pe un dispozitiv Android este de a acționa din setările dispozitivului și de a activa modul de economisire a energiei. Aceasta este o posibilitate care trebuie luată în considerare, deoarece practic orice dispozitiv mobil Android, indiferent de marca, modelul și versiunea sistemului de operare, va avea cu siguranță integrat un instrument nativ de economisire a bateriei.

Deci, deschideți Setări pe telefon apoi căutați Baterie și atingeți pentru a accesa și activa setările bateriei pentru economisirea energiei.

Economisire baterie iPhone

Chiar și pe iPhone sau iPad, puteți activa unele setări pentru a economisi bateria. Aceasta este cea mai bună opțiune pe ambele sisteme de operare, dar mai ales pe iOS, deoarece nu există aplicații terță pentru a gestiona bateria.

Deschideți setările dispozitivului și căutați Baterie. Apoi atingeți pentru a activa modul de economisire a energiei. Pentru a face acest lucru, pur și simplu mutați de la Dezactivat la Activat.

Alte aplicații pentru economisirea bateriei

  • DU Battery Saver – această aplicație ar trebui să o încercați, deoarece este una dintre cele mai descărcate din Magazinul Google Play. Pe lângă faptul că permite economisirea bateriilor, oferă și funcționalități secundare pentru răcirea și optimizarea dispozitivului. Aplicația este gratuită, dar conține reclame. Alternativ, există și versiunea Pro, care costă 2,20 euro.
  • Battery Saver – este o aplicație gratuită care poate realiza funcționalități similare cu aplicațiile enumerate mai sus, interfața de utilizator este încântătoare, dar din păcate, conține foarte multe reclame.

Câteva sfaturi despre cum să păstrați bateria telefonului în stare bună găsiți aici. Cum să păstrezi bateria telefonului în stare bună.