Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone

Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de economisit bani sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre câteva aplicații care vă ajută să economisiți banii când mergeți în vacanță sau la restaurat.

Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone

Nu întotdeauna este ușor să gestionați cheltuielile și să faceți economii, dar în ajutor vine tehnologia. Mai jos, veți găsi aplicații care ajută la gestionarea banilor în familie, și aplicații care vă ajută la economisirea banilor.

Aplicații pentru economisirea banilor la restaurant sau în vacanţă

Doriți să economisiți bani când mergeți în vacanță sau la restaurant? Aplicațiile pe care le găsiți mai jos vă vor ajuta să faceți exact acest lucru. Unele dintre ele vă permit să găsiți zboruri și hoteluri la prețuri avantajoase, altele vă permit să găsiți cele mai bune restaurante din apropiere.

Booking (Android/iOS)

Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone Booking

Una dintre cele mai bune aplicații de economist bani când doriți rezervați un hotel este Booking. Aceasta este versiunea mobilă a celebrului site web dedicat pentru organizarea vacanţelor. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Această aplicație de rezervare vă permite să vizualizați oferte pentru cazare, iar site-ul Booking.com vă permite să căutați oferte cu privire la restaurante, zboruri sau să închiriați o mașină.

TheFork (Android/iOS)

Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone TheFork

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă ajute la economisirea banilor atunci când trebuie să faceți o rezervare la restaurant, TheFork este aplicația care ar trebui să o luați în considerare. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS și vă permite să căutați mii de restaurante. De asemenea, puteți căuta restaurantele cu discount.

Aplicație pentru gestionarea banilor în familie

Stabilirea unui buget de cheltuieli este cel mai bun mod de a evita risipirea banilor. Aplicațiile pentru gestionarea banilor vă vor ajuta să faceți exact acest lucru.

Money Manager (Android/iOS)

Aplicații pentru economisirea banilor Android sau iPhone Money Manager

Money Manager este o aplicație excelentă pentru a gestiona banii. Această aplicație este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS, aplicația vă permite să gestionați banii în cel mai bun mod posibil. Money Manager este o aplicație gratuită dar pentru a gestiona mai mult de 10 conturi trebuie să faceți achiziții în aplicație pornind de la 0,72 euro.

Alte aplicații pentru gestionarea banilor

Alte aplicații pentru gestionarea banilor

Dacă aplicația Money Manager nu este pe placul vostru, încercați alte aplicații pentru gestionarea banilor. Aplicațiile de mai jos sunt foarte bune pentru acest scop.

  • Monefy (Android / iOS) – dacă căutați o aplicație ușor de folosit, Monefy ar putea fi soluția potrivită pentru voi.  Monefy vă permite să protejați datele cu o parolă, să le sincronizați prin Dropbox și multe altele. Unele dintre aceste caracteristici (cum ar fi cea care vă permite să protejați datele cu o parolă) sunt accesibile numai pentru cei care cumpără versiunea Pro, care costă 2,50 euro pentru Android și 3,49 euro pentru iOS.
  • Wallet – Tracker buget (Android) – această aplicație vă permite să sincronizați datele cu banca voastră pentru a monitoriza fiecare cheltuială sau venit, puteți planifica un buget, sau un raport grafic care arată progresul finanțelor. Pentru a accesa toate funcțiile din aplicație cum ar fi (exportarea datelor în format CSV / XLS / PDF, gestionarea datoriilor, PIN-ul de securitate, notificările etc.), este necesar să efectuați achiziții în aplicație pornind de la 0,59 euro.
  • iSpending – Expense Tracker (iOS) – această aplicație oferă posibilitatea de a gestiona cheltuielile într-un mod foarte ușor și rapid. iSpending vă permite să urmăriți veniturile și cheltuielile, să pregătiți rapoarte exacte care să evidențieze situația financiară și multe altele. Unele funcții din aplicație, cum ar fi abilitatea de a elimina reclamele, sau de a adăuga plăți recurente, sunt disponibile numai prin achiziționarea versiunii Pro, care costă 3,49 euro.

Dacă căutați aplicații pentru vacanțe, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru vacanțe.