Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone. Cauți o aplicație de descărcat cărți gratis? Nu știi care ar fi cea mai bună pentru un dispozitiv Android sau iOS? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații de descărcat cărți gratis.

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone

În acest articol veți găsi aplicații care, în opinia noastră sunt cele mai bune aplicații de descarcat cărți. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cărți clasice sau a unor romane, în orice caz, veți putea găsi ceea ce căutați.

Cu aplicațiile despre care vom vorbi nu puteți descărca cărțile noi gratuit, dar puteți descărca foarte multe cărți cunoscute care nu mai sunt protejate prin drepturi de autor și, prin urmare, pot fi distribuite pe web fără costuri, fără a încălca legea.

Kindle de la Amazon

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone Kindle di Amazon

Prima aplicație pentru descărcat cărți gratuit pe care ar trebui să o încercați este Kindle, de la Amazon. În plus față de accesul la colecția nesfârșită de cărți din magazinul gigantului de comerț electronic, vă permite de asemenea să descărcați toate cărțile și fără nici un cost. Aplicația este disponibilă pentru Android, pentru iOS și Windows Phone și este într-adevăr foarte ușor de utilizat.

Kobo

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone Kobo

O altă aplicație excelentă de descarcat cărți gratis este Kobo. Aceasta este aplicația de citire a cărților electronice. Chiar și în acest caz, aplicația permite accesul la magazinul mare al companiei și să cumpărați cărți, dar și să descărcați diferite cărți gratuite, fără a cheltui nici măcar un leu. Aplicația este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Phone.

eBook Search

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone eBook Search

O altă aplicație frumoasă cu care puteți descărca cărți gratis este eBook Search. Aceasta este o aplicație foarte cunoscută datorită căreia este posibil să accesați într-un mod practic și rapid un catalog cu peste 2 milioane de cărți electronice toate gratuite. Aplicația oferă toate cărțile originale de la autori mai puțin cunoscuți care au ales să-și publice cărțile pe Web. Aplicația este disponibilă pentru Android, iPhone și Windows Phone.

Cărţi Google Play

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone Cărţi Google Play

Cărți Google Play este aplicația disponibilă pe dispozitive Android pentru a descărca și a citi cărți. Este un serviciu conectat la magazinul Google Play prin intermediul căruia puteți accesa o gamă largă de titluri. Multe sunt la plată, dar există și o mulțime de cărți gratuite. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.

Aplicație de descărcat cărți pentru iPhone: iBooks

Aplicație de descărcat cărți pentru iPhone iBooks

iBooks este aplicația marca Apple preinstalată pe toate dispozitivele companiei Cupertino și este disponibilă exclusiv numai pentru iPhone, și pentru Mac. Cu această aplicație puteți descărca și citi cărți în format digital de orice fel. Printre numeroasele cărți disponibile există și câteva care pot fi descărcate și citite gratuit.

Audible

Aplicații pentru descărcat cărți Android sau iPhone Audible

O altă aplicație pentru descărcat cărți gratuite este Audible, o platformă Amazon care include un catalog mare de cărți audio, podcasturi, serii audio și conținut original (Audible Originals). De fapt, există peste 50.000 de titluri, deci, mai mult de 200.000 de ore de ascultare.

Deși Audible este un serviciu Amazon la plată, acesta poate fi folosit gratuit 30 de zile. Dacă doriți să utilizați aplicația Audible pentru a descărca cărți audio pe dispozitiv, trebuie să știți că este disponibilă pentru Android (versiunea 4.4 sau o versiune ulterioară), pentru iOS (iOS 11 sau o versiune ulterioară) sau pe Windows 10.

Site-uri de descărcat cărți în română gratis

Site-uri de descarcat cărți în romana gratis

Dacă căutați site-uri de descarcat cărți în limba română atunci puteți încerca: liternet-ro acesta oferă gratuit spre citire şi descărcare romane, scenarii, poezii, chiar şi cărţi pentru copii. Desigur, tot pe acest site puteți să publicați și cărțile vostre.

Un alt site de unde puteți descărca cărți în limba română este biblior-net. Acest site este o bibliotecă românească de cărți online, pe site găsiți cărți a unor autori români cum ar fi: Caragiale, Eminescu, Ion Barbu, B.P. Hasdeu, Petre Ispirescu etc.

Dacă căutați aplicații de desenat pe un telefon Android sau iPhone, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie aici. Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone.