Aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone

Aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone. Căutați o aplicație de făcut colaje cu multe poze direct pe un telefon Android sau iPhone? Dacă răspunsul este da, ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone

Dacă în timpul ultimei vacanțe ați făcut o mulțime de fotografii frumoase cu smartphone-ul și v-ați gândit să faceți un colaj frumos pentru a putea arăta totul prietenilor voștri, dar nu știți cum să îl faceți sau mai degrabă ce aplicații să utilizați, nu vă faceți griji ați ajuns în locul potrivit.

Dacă doriți să evitați utilizarea PC-ului, și să creați colaje foto direct de pe telefon, trebuie doar să utilizați aplicațiile din acest articol. Aplicațiile despre care vom vorbi sunt concepute special pentru dispozitive mobile și le puteți folosi pe dispozitive Android sau iOS.

PicsArt (Android/iPhone)

aplicatie de facut colaje foto iPhone PicsArt

Prima dintre aplicațiile pentru colaje foto pe care ar trebui să o încercați este PicsArt. Este un instrument folosit în principal pentru editarea imaginilor, dar și cu caracteristici speciale care pot fi utilizate pentru a crea colaje foto, motiv pentru care merită să fie în acest articol.

Are, de asemenea, o interfață de utilizator drăguță, și este suficient de simplă de utilizat și integrează un fel de rețea socială internă prin care să partajați creațiile cu alți utilizatori. Aplicația este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Mobile, iar descărcarea este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare).

Pic Collage (Android/iPhone)

aplicatie pentru colaj cu poze multe Pic Collage

Într-un articol dedicat celor mai bune aplicații de colaje foto este practic imposibil să nu menționăm Pic Collage. Este de fapt una dintre aplicațiile cele mai îndrăgite de utilizatorii din întreaga lume. Vă permite să importați poze din telefon și să le utilizați pentru a crea colaje cu diverse filtre și efecte.

Rezultatul final poate fi partajat pe Facebook sau alte rețele de socializare sau, puteți salva totul în telefon sau tabletă. Aplicația este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Mobile și poate fi descărcată gratuit (chiar dacă oferă achiziții în aplicație prin intermediul cărora este posibil să deblocați funcții suplimentare).

Pentru început, descărcați, instalați și porniți aplicația pe dispozitivul vostru, apoi începeți imediat crearea colajului foto apăsând pe opțiunea Grid, Card sau Form Free, în funcție de preferințele și nevoile voastre.

Apoi selectați fotografiile pe care doriți să le includeți în colaj utilizând meniul care vă este propus. Puteți folosi poze direct din galeria dispozitivului sau de pe Facebook sau, de pe Instagram. Apoi confirmați alegerea făcută prin apăsarea marcajului verde din partea dreaptă sus. Acum, selectați formatul șabloanelor pe care doriți să le utilizați apăsând pe dreptunghiul cu săgețile din partea stângă jos, alegeți aspectul colajului din meniul din partea de jos a ecranului, ajustați dimensiunea cadrului folosind cursorul corespunzător și aplicați modificările.

Apoi veți avea acces la editorul colajului prin care puteți interveni pe imaginile individuale alese pentru colaj. Dacă atingeți pe fiecare poză puteți, prin meniul pe care îl vedeți, să editați imaginea, să o tăiați, să o dublați, sau să o eliminați. În schimb, dacă atingeți pe butonul „+” din partea de jos puteți adăuga mai multe poze în colaj.

Când sunteți mulțumit de rezultat, atingeți pe Done și alegeți una dintre opțiunile care vă sunt oferite pentru a salva colajul.

InstaMag (Android/iOS)

InstaMag Aplicații pentru colaje foto

O altă aplicație din categoria în cauză pe care ar trebui să o încercați este InstaMag. Aplicația este gratuită și o puteți folosi pe Android și iOS. Această aplicație vă permite să creați colaje foto cu diverse stiluri. Este foarte simplă de utilizat, iar rezultatul final este întotdeauna de mare efect. Pe scurt, încercați aplicația și veți vedea că nu veți regreta.

Pentru început, descărcați, instalați și porniți aplicația pe dispozitivul vostru, apoi selectați tipul de colaj foto pe care doriți să-l creați și apoi selectați pozele din dispozitiv. De asemenea, puteți previzualiza diferite modele de colaj, pentru acest lucru atingeți pe butonul Library și apoi selectați unul care vă place cel mai mult.

Folosiți editorul care vă este propus pentru a indica categoria și stilul colajului, selectați ceea ce preferați dintre numeroasele opțiuni disponibile în partea de jos a ecranului.

Dacă aveți nevoie, puteți repoziționa pozele după cum considerați, atingeți pe ele și poziționați-le în punctul dorit. De asemenea, puteți aplica filtre pentru imagini apăsând pe ele și alegând opțiunea pe care o preferați din meniul pe care îl vedeți.

După ce ați obținut un rezultat satisfăcător, apăsați pe butonul Save în partea de sus. În acest fel, colajul creat va fi salvat direct în dispozitiv. Dacă doriți, puteți să-l partajați pe Facebook, Instagram, Twitter sau alte rețele de socializare atingând pur și simplu butoanele de pe ecran care vă vor fi afișate ulterior. Dacă nu vă interesează, apăsați pe butonul Home aflat în partea dreaptă sus pentru a reveni la ecranul principal.

Fuzel Collage (Android/iOS)

Fuzel Collage

Când vine vorba de colaje foto și aplicații dezvoltate special pentru acest lucru, este practic imposibil să nu menționăm Fuzel Collage. Aceasta este o aplicație plină cu diferite modele pentru crearea colajelor foto, toate sunt împărțite în categorii și stiluri grafice și le puteți personaliza după dorință. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții și eliminarea reclamelor) și este disponibilă pentru Android și iOS.

Alte aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone

Alte aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone

Aplicațiile pentru colaje foto menționate mai sus nu v-au atras atenția și căutați alternative? Nicio problemă! Mai jos găsiți o listă de aplicații utile pentru dispozitive Android și iOS.

  • Diptic (Android / iOS) – Considerată una dintre cele mai bune aplicații pentru crearea de colaje foto, Diptic arată ca un fel de Photoshop. Aplicația vă permite să adăugați filtre și subtitrări la colaje. Pentru Android costă 1,09 euro, iar pentru iOS costă 3,49 euro.
  • Pixlr (Android/ iOS) – Deși aceasta este o aplicație care nu este special creată pentru colajele foto, ci mai degrabă un instrument puternic pentru editarea generală a imaginilor, Pixlr reușește totuși să satisfacă nevoile celor care doresc să creeze colaje foto datorită caracteristicilor integrate.
  • Lidow (Android / iOS) – Aplicație excelentă care vă permite să creați colaje foto. Vă permite să introduceți până la maximum 9 fotografii și să selectați aspectul preferat. Rezultatele finale sunt uimitoare.

Dacă căutați aplicații pentru machiaj, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicații pentru machiaj Android/iPhone.