Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone

Dacă sunteți în căutarea de aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone, sunteți în locul potrivit.Mai jos găsiți câteva dintre numeroasele aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone.

Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone

Screenshot (Android)

Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone Screenshot

Utilizați un smartphone sau o tabletă Android și căutați o aplicație care să facă captură de ecran? Așadar, permiteți-mi să vă sugerez să încercați Screenshot. Este o aplicație simplă, dar foarte eficientă, care vă permite să capturați ecranul și să îl modificați. Este gratuit, și este specific pentru dispozitive bazate pe platforma mobilă Android și are, de asemenea, o interfață plăcută. Pe scurt, trebuie încercată aceasta aplicație.

Awesome Screenshot (iOS)

Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone Awesome Screenshot

Dacă căutați o aplicație pentru iPhone pentru a face captură de ecran ale unor pagini Web întregi, vă sugerăm să încercați Screenshot Awesome. Este o aplicație gratuită și specifică pentru iPhone și iPad care, așa cum am menționat deja, vă permite să capturați pagini de Internet de-a lungul întregii lungimi (nu numai partea afișată pe ecran) sub forma unei imagini. Este foarte simplu de utilizat și include instrumente prin care puteți adăuga elemente suplimentare pe ecranele capturate, cum ar fi săgeți, adnotări etc.

Tailor – Screenshot Stitching (iOS)

Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone Tailor – Screenshot Stitching

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru captură de ecran pe iPhone sau iPad, care vă permite să fuzionați mai multe ecrane de același tip între ele într-o singură imagine, vă sugerăm să încercați Tailor – Screenshot Stitching. Aceasta este de fapt o aplicație care recunoaște automat capturile de ecran din telefon și le combină pe cele care se potrivesc împreună. Descărcarea este gratuită , dar va pune un logo pe imagini, acest lucru poate fi eliminat numai prin trecerea la versiunea la plată.

Alte aplicații pentru captură de ecran pe Android sau iPhone

Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone mai multe aplicatii

  • Nimbus Clipper (Android) – aplicație foarte bună aparținând categoriei în cauză, care vă permite să faceți captură de ecran de pe paginile web și să personalizați capturile de ecran obținute cu scris, emoji și blur pentru a ascunde informații specifice.
  • ChatShots – screenshot your favorite chats! (iOS)  –  este o aplicație concepută pentru a face captură de ecran , mai exact pe WhatsApp .
  • Annotable (iOS) – este o aplicație care vă permite să personalizați capturile de ecran realizate pe iPhone iPad cu text, săgeți, efecte de estompare și alte instrumente foarte utile. Gratuită ,(dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca caracteristici suplimentare).
  • LongScreen (iOS) – vă permite să combinați mai multe capturi de ecran unele cu altele, oferind de asemenea câteva funcții suplimentare, cum ar fi capacitatea de a curăța bara de stare a iPhone-ului eliminând numele operatorului de telefonie, procentul de încărcare a bateriei etc . Prețul este de 3,49 euro.

 

Dacă sunteți în căutarea de aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone avem un articol aici. Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone.