Aplicații pentru câini (căței) iPhone sau Android

Aplicații pentru câini (căței) iPhone sau Android. În ultimul timp ați decis să adoptați un câine și, din moment ce este prima dată când vă îngrijiți de un animal de companie, ați decis să recurgeți la un avantaj tehnologic pentru a vă administra mai bine noul prieten cu patru picioare.

Aplicații pentru câini (căței) iPhone sau Android

Ei bine, trebuie să știți că există numeroase aplicații pentru câini care, odată instalate pe telefon sau pe tabletă, vă permit să gestionați în mod optim activitățile câinelui și să acordați mai multă atenție bunăstării prin urmărirea mișcărilor, monitorizarea cheltuielilor cu care trebuie să vă confruntați, să facilitați antrenamentul și multe altele.

În acest articol veți găsi o listă de aplicații, dintre care multe sunt gratuite, și sunt foarte simple de utilizat, aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS (și în unele cazuri și pentru Windows 10 Mobile). Chiar dacă nu credeți că sunteți un expert în tehnologie, sunt sigur că veți putea să profitați la maximum de ele. Veți vedea, aceste aplicații vă vor ajuta să oferiți câinelui atenția pe care o merită.

Dog Health (Android/iOS)

aplicatii pentru catei Dog Health Android iphone

Una dintre cele mai bune aplicații pentru câini pe care ar trebui să o încercați pe telefon sau tabletă este Dog Health, aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să vă amintiți cu ușurință angajamentele care au legătură cu managementul câinelui vostru: vizite veterinare, vaccinuri, tratamente, doze programate și multe altele.

După ce descărcați aplicația Dog Health pe dispozitivul vostru Android sau iOS, porniți aplicația, apăsați pe (+) sau pe simbolul câinelui și adăugați animalul de companie în manager. În ecranul care apare, introduceți numele câinelui vostru, data nașterii, greutatea, înălțimea, rasa, codul său de cip, sexul și toate celelalte date solicitate în câmpurile de text corespunzătoare, apoi apăsați pe marcajul de selectare din dreapta sus și salvați datele introduse.

În ecranul următor, apăsați simbolul roșu al camerei pentru a seta fotografia câinelui ca fundal și, în meniul care apare în partea de jos, apăsați pe una dintre opțiunile disponibile: Reminder, pentru a vedea angajamentele pe care trebuie să le îndepliniți pentru câinele vostru.

Această aplicație vă permite, de asemenea, să creați copii de rezervă cu toate datele câinelui vostru, astfel încât să nu le pierdeți în cazul în care telefonul sau tableta nu mai funcționează. Pentru a salva datele, apăsați pe simbolul (≡) și, în meniul lateral care apare, atingeți elementul Online Backup pentru a salva copia de rezervă pe un serviciu de stocare în cloud. Pentru a restaura o copie de rezervă existentă, apăsați simbolul (≡) și, în meniul lateral care apare, apăsați pe elementul Backup/Restore și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procedura.

Prin achiziționarea versiunii Dog Health Pro, care costă 1.09 euro, puteți profita de câteva caracteristici avansate, cum ar fi urmărirea greutății și înălțimii și multe alte caracteristici. Desigur, nu trebuie neapărat să cumpărați versiunea Pro a aplicației.

MoneyManager (Android/iOS)

aplicatie pentru caini si pisici Android sau iPhone

În plus față de gestionarea diferitelor angajamente, trebuie să monitorizați, de asemenea, cheltuielile pe care le faceți în mod regulat pentru a cumpăra alimente, pentru veterinar etc.

O aplicație care vă poate veni în ajutor în această activitate este Money Manager. Aceasta este o aplicație gratuită disponibilă pentru Android și iOS, care vă permite să gestionați cheltuielile și multe altele. Această aplicație vă permite să gestionați până la 10 conturi. Pentru a elimina limita, este necesar să faceți achiziții în aplicație.

Aplicație pentru îngrijirea câinilor

Aplicație pentru îngrijirea câinilor

Scoaterea câinelui la o plimbare este una dintre cele mai importante operații pentru a acorda atenție bunăstării sale fizice. Doriți să monitorizați plimbările pe care le faceți cu prietenul vostru cu patru picioare, să urmăriți traseele și distanțele făcute și apoi să partajați astfel de date prietenilor voștri? Ei bine, atunci trebuie să descărcați și să instalați aplicația Dog Walk, aceasta este o aplicație gratuită disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, și permite monitorizarea plimbărilor.

După ce ați descărcat aplicația Dog Walks pe dispozitivul vostru, porniți aplicația, citiți informațiile pe care le vedeți și apăsați butonul Start pentru a crea sau a accesa contul vostru. Dacă aveți un cont, atingeți butonul de conectare galben și introduceți acreditările de conectare în câmpurile corespunzătoare. În caz contrar, apăsați pe butonul de conectare cu Facebook pentru a vă conecta utilizând contul vostru de Facebook sau apăsați butonul alb Register a new account și completați formularul introducând datele voastre personale pentru a finaliza procesul de înregistrare.

După ce v-ați conectat, apăsați pe simbolul (≡) și, în meniul lateral care apare în stânga, apăsați pe Add. Apoi completați formularul afișat pe ecran introducând toate datele despre câinele vostru: numele, rasa, sexul, greutatea, înălțimea, numărul de serie de la cip și așa mai departe. Apoi, apăsați butonul Create dog pentru a finaliza operația.

Acum tot ce trebuie să faceți este să apăsați cercul galben care apare în centrul afișajului pentru a lua în considerare distanța parcursă și timpul petrecut în timpul călătoriei. Dacă doriți, în timpul călătoriei, puteți apăsa pe simbolul camerei pentru a face o fotografie, pe butonul Share pentru a vă împărtăși poziția în timp real cu prietenii. Imediat ce ați terminat plimbarea cu câinele vostru, apăsați din nou cercul din centrul ecranului și, pe ecranul care apare, apăsați marcajul albastru pentru a salva traseul efectuat.

Puteți vedea plimbările pe care le-ați salvat apăsând simbolul (≡) și apoi atingeți pe My Exits în meniul lateral care apare în stânga. În acest fel veți putea verifica timpul și distanța parcursă de-a lungul timpului cu câinele vostru.

Dresează câinele acasă

Dresează câinele acasă

Doriți să faceți câinele vostru să fie mai ascultător și să-l antrenați pentru a efectua anumite operații atunci când îi dați comenzi? Ei bine, în acest caz, ar fi bine să mergeți la un antrenor profesionist de câini.

Acest lucru vi se pare prea scump? Ei bine, atunci ar trebui să vedeți câteva tutoriale video pe YouTube pentru a afla câteva comenzi de bază care vor face câinele mai ascultător. Căutați pe Youtube și veți găsi foarte multe tutoriale video, puteți căuta cuvinte cheie cum ar fi dresare câini sau dresarea câinilor acasă.

Nu aveți fluier pentru câini? În acest caz, înlocuiți-l, cel puțin temporar, cu una dintre aplicațiile de mai jos. Nu e chiar același lucru, dar vă vor ajuta.

  • Fluier câini (Android) — acest fluier virtual pentru câini vă permite să reproduceți sunete destul de înalte, datorită cărora puteți atrage atenția câinelui vostru. Aplicația  include, de asemenea, un widget pe care să îl plasați în ecranul de pornire al dispozitivului și să îl utilizați atunci când este necesar.
  • Dog Whistle (iOS) — dacă aveți un dispozitiv iOS și doriți să vă antrenați câinele, utilizați acest fluier virtual care este conceput pentru a capta atenția prietenilor noștri cu patru picioare.

Alte aplicații pentru câini (căței) iPhone sau Android

Alte aplicații pentru câini (căței) iPhone sau Android

Aplicațiile pentru câini menționate mai sus nu v-au convins pe deplin? Nu vă pierdeți speranța, încercați și alte aplicații din lista de mai jos.

  • 11Pets (Android) – această aplicație este unul dintre cei mai buni manageri pentru animale de companie. Cu aplicația 11Pets, puteți gestiona cu ușurință diferite angajamente ale animalelor de companie: de la vizite veterinare la vaccinuri, sau achiziționarea de alimente etc.
  • MyPets Manager (iOS) – această aplicație este foarte similară cu 11Pets, dar este disponibilă numai în App Store. Chiar și MyPets Manager este un manager foarte bun pentru animale de companie, acesta vă permite să gestionați cu ușurință angajamentele și este, de asemenea, foarte ușor de utilizat.
  • Dogalize (Android / iOS) – aceasta este o rețea socială reală dedicata câinilor. Cu această aplicație, este posibilă localizarea geologică a câinelui și multe altele.

Dacă căutați aplicații pentru îmbătrânire sau întinerire în poze, avem un articol cu cele mai bune aplicații de îmbătrânire a feței pentru iPhone sau Android.