Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone

Sunteți pasionați de muzică și doriți să aveți piesele artiștilor voștri preferați întotdeauna cu voi? Doriți să ascultați muzică chiar și atunci când nu aveți o conexiune la Internet? Nu vă faceți griji, ați ajuns în locul potrivit la momentul potrivit. Vom vorbi despre câteva aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone.

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone

Aplicații pentru muzică în streaming

Începem acest articol cu aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone cu servicii de redare pentru muzică, printre diferitele caracteristici, vă permit să descărcați melodii, albume pentru a fi ascultate în modul offline. Puteți alege una dintre aplicațiile enumerate mai jos.

Spotify (Android/iOS/Windows Phone)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone Spotify

Spotify este cel mai cunoscut și mai răspândit serviciu de streaming de muzică din lume. Vă permite să ascultați muzică pe PC, Smart TV, PlayStation, Chromecast, difuzor Bluetooth și, bineînțeles, și pe smartphone-uri și tablete Android, iOS și Windows 10 Mobile.

În versiunea gratuită, Spotify vă permite să ascultați muzică pe toate dispozitivele, dar cu multe limitări: în plus față de intervalele de publicitate care întrerup ocazional redarea melodiilor, pe smartphone este disponibilă numai ascultarea în modul Shuffle, adică în scopul aleatoare și fără a alege în mod liber piesele care urmează să fie reproduse. Cu toate acestea, pe tabletă, această limitare nu există.

În ceea ce privește redarea melodiilor offline: Spotify are în vedere această funcție, dar numai în versiunea Premium, care costă 9,99 euro/lună pentru un singur utilizator (4,99 euro/lună dacă sunteți studenți) sau 14,99 euro / luna pentru planul Premium for Family care poate fi utilizat de cinci persoane.

Spotify oferă un test gratuit de 7 sau 30 de zile din planul Premium pentru toți noii utilizatori. Aceasta înseamnă că, dacă nu ați încercat niciodată serviciul, vă puteți bucura de el și puteți asculta muzică offline. Pentru a vă activa gratuit pe Spotify, trebuie să creați un cont. După descărcarea și lansarea aplicației Spotify de pe dispozitiv, alegeți dacă doriți să vă înregistrați pentru serviciu prin e-mail sau cu profilul Facebook.

Apple Music (Android/iOS)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone Apple Music

Printre aplicațiile pentru a asculta muzică cea mai răspândită este Apple Music, serviciul de redare a muzicii Apple. Este accesibilă de pe iPhone și iPad prin aplicația Muzică de pe iOS și, contrar a ceea ce mulți cred, este disponibilă și pentru smartphone-uri și tablete Android (versiunea 4.3 sau ulterioară) printr-o aplicație specială. Chiar și Apple Music, din păcate, este la plată, dar pentru noii utilizatori este disponibil un termen gratuit de 90 de zile.

Google Play Music (Android/iOS)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone Google Play Music

Google Play Music este serviciul de streaming de muzică de la Google. În versiunea gratuită puteți asculta muzică pe telefonul smartphone, dar numai în modul shuffle și cu pauze publicitare. Este disponibil și pentru PC, dar și ca aplicație pentru dispozitive Android și iOS.

Pentru a beneficia de toate caracteristicile serviciului, accesați întregul catalog muzical și ascultați muzică offline, vă puteți abona la abonamentul Unlimited la un cost de 9,99 euro / lună (14,99 euro / lună pentru versiunea Family), dar este disponibilă o versiune de test gratuită de 90 de zile.

YouTube Music (Android/iOS)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone YouTube Music

YouTube Music este un alt serviciu de streaming pentru muzică oferit de Google. Cum sugerează și numele, se bazează pe YouTube și, de fapt, oferă acces la întregul catalog muzical al celebrului portal video, inclusiv mixuri neoficiale și videoclipuri încărcate de utilizator.

Este disponibilă pentru Android și iOS. Puteți să o utilizați gratuit, însă pentru a beneficia de cele mai importante funcții, trebuie să vă abonați la un abonament de 9,99 euro / lună (14,99 euro / lună pentru Versiunea Familie utilizabilă de 6 persoane) după un test gratuit de 3 luni.

Printre cele mai importante caracteristici disponibile în versiunea completă, există posibilitatea de a reda conținutul în modul numai audio, ascultarea muzicii în fundal și descărcarea offline a melodiilor.

Amazon Music (Android/iOS)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone amazon music

Printre serviciile de muzică în streaming de succes, există, de asemenea, Amazon Music, care în versiunea gratuită vă permite să ascultați muzica cumpărată pe Amazon, atât în copie fizică cât și în digital.

Dacă sunteți un mare fan al muzicii și în trecut ați cumpărat MP3-uri, Amazon Music este una dintre soluțiile pe care le puteți lua în considerare pentru a asculta muzică offline. Odată ce ați descărcat aplicația Music Amazon, disponibilă pentru dispozitivele Android și iPhone/iPad, conectați-vă cu contul vostru Amazon pentru a vă sincroniza biblioteca muzicală cu titlurile achiziționate pe portalul de cumpărături online.

În plus, dacă v-ați abonat la un abonament Amazon Prime, aveți posibilitatea de a accesa un catalog gratuit de 2 milioane de melodii, pentru un total de 40 de ore de ascultare lunară (contorul orar este resetat la data 01 din lună ). Nu există pauze comerciale, iar descărcarea melodiilor offline este, de asemenea, acceptată.

Playere muzicale pentru Android si iOS

Dacă soluțiile de mai sus nu sunt potrivite nevoilor voastre sau dacă ați finalizat încercarea gratuită și nu intenționați să vă abonați, puteți să copiați muzica preferată pe telefonul vostru smartphone și să o ascultați utilizând un player musical . Mai jos sunt câteva exemple ale celor mai reușite.

Shuttle Music Player (Android)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone Shuttle Music Player

Shuttle Music Player este unul dintre cele mai bune playere muzicale pentru Android, datorită unei interfețe grafice simple și intuitive. Printre cele mai interesante caracteristici se numără un egalizator, care vă permite să personalizați muzica până la cel mai mic detaliu.

De asemenea, puteți vizualiza textele melodiilor redate (descărcate sau încorporate prin intermediul programului MusixMatch ) și personalizați ecranul de pornire al dispozitivului vostru, prin widgeturi foarte personalizate.

BlackPlayer (Android)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone BlackPlayer

BlackPlayer Music Player este un player muzical elegant, cu culori închise, ușor de utilizat și cu funcții interesante, de la descărcarea automată a albumelor, la un egalizator pentru personalizarea ascultării. Acesta oferă animații grafice, widget-uri personalizate și diverse opțiuni de redare.

Cu o simplă mișcare, vă permite să treceți prin melodiile pe care doriți să le ascultați, cu acces rapid chiar și la playlisturi și albume. BlackPlayer este gratuit, dar este disponibil și într-o versiune Pro: cu aplicația BlackPlayer EX, care poate fi achiziționată la un cost de 2 euro, există o personalizare grafică mai mare și acces la numeroase teme.

Cloud Music Player (iOS)

Aplicații pentru ascultat muzica offline pe Android și iPhone Cloud Music Player

Cloud Music Player vă permite să accesați muzica stocată pe Google Drive, Dropbox și OneDrive, să o descărcați pe dispozitiv și să o ascultați offline. Soluția ideală pentru cei care nu doresc să se aboneze și nu doresc să se piardă în procedurile de transfer de fișiere de la calculator la smartphone.

Cloud Music Player acceptă formatele MP3, M4A și WAV, vă permite să creați liste de redare, să setați un cronometru de oprire și să redați muzică în fundal. După pornirea aplicației de serviciu, trebuie să apăsați butonul Download (săgeata verde) pentru a descărca melodia și a asculta melodia.

Alte Aplicații pentru ascultat muzica offline gratuit

Alte Aplicații pentru ascultat muzica offline gratuit

  • Jamendo Music (Android / iOS): este un serviciu gratuit care oferă muzică independentă cu artiști și trupe care oferă melodii fără nici un cost. Vă permite să ascultați muzică fără a vă înregistra, dar pentru a profita de toate funcțiile de care aveți nevoie va trebui să creați un cont. Puteți descărca melodii la nivel local și legal, pentru a le asculta offline (aplicația nu este disponibilă momentan pentru iOS).
  • Free Music Archive (Android / iOS): o altă soluție bună pentru a asculta muzică offline este Free Music Archive, o platformă care vă permite să accesați un catalog bogat de muzică fără drepturi de autor și apoi să descărcați gratuit și legal , apoi să ascultați offline momentan nu este disponibil pentru iOS).

Dacă sunteți în căutare de aplicații care schimba vocea în timpul apelului avem un articol despre asta aici. Aplicații care schimbă vocea în timpul apelului pe Android și iOS.