Aplicații pentru abdomen Android sau iPhone

Aplicații pentru abdomen Android sau iPhone. Cauți o aplicație cu exerciții pentru abdomen, flotări, planşă, circuit sau ce sport trebuie să faci? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații pentru abdomen.

Aplicații pentru abdomen Android sau iPhone

Aplicațiile despre care vom vorbi în acest articol, aproape toate sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază) și sunt ușor de utilizat, datorită la interfața intuitivă de utilizator. Chiar dacă credeți că nu sunteți un expert în tehnologie, dacă folosiți aceste soluții în mod consecvent, veți obține rezultate destul de bune.

Runtastic Six Pack AbTrainer (Android/iOS)

exercitii si flotari pentru abdomen

Runtastic Six Pack AbTrainer este una dintre cele mai bune aplicații pentru abdomen pe care ar trebui să o instalați pe dispozitivul vostru Android sau iOS. Această aplicație, dezvoltată de Runtastic, vă permite să accesați mai mult de 50 de tutoriale video în care sunt explicate detaliile diferitelor sesiuni de instruire și oferă câteva sfaturi despre cum să le realizați. Pentru a accesa întregul conținut al acestei aplicații, trebuie să cumpărați versiunea completă, care costă 4.99 euro pentru Android și 5.99 euro pentru iOS (iPhone).

Abs Workout – Daily Fitness (Android/iOS)

Aplicații pentru abdomen Android sau iPhone Abs Workout - Daily Fitness

Dacă intenționați să vă antrenați în mod regulat, dar câteva minute pe zi, aplicația Abs Workout ar putea fi soluția potrivită pentru voi. După cum puteți ghici cu ușurință de la numele aplicației, această aplicație vă permite să accesați câteva exerciții practice care, în cele mai multe cazuri, durează câteva minute (unele durează chiar doar 3-4 minute).

Aplicația este gratuită dar pentru a accesa întregul conținut din aplicație și de a elimina reclamele publicitare, trebuie să cumpărați versiunea completă, care costă 15,99 euro pentru Android și 11,99 euro pentru iOS (iPhone). Trebuie să știți că pentru funcționare aplicația necesită o conexiune activă la internet. Puteți instala aplicația în versiunea gratuită pe un telefon Android sau iOS.

Abs workout 7 minutes (Android)

abdomen lasat si plansa pentru abdomen Abs workout 7 minutes

Chiar și aplicația Abs workout pentru Android oferă posibilitatea de antrenament pentru câteva minute pe zi datorită unor exerciții simple care pot fi efectuate în orice moment. Planul de antrenament inclus în această aplicație este destul de complet și include mai mult de 14 exerciții, inclusiv pentru abdomen și multe altele. O caracteristică interesantă a acestei aplicații este faptul că vă permite să salvați datele pe Google Fit, platforma de heart-tracking dezvoltată de Google.

Pentru a elimina publicitatea și pentru a debloca tot conținutul prezentat în aplicație, este necesar să efectuați unele achiziții în aplicație pornind de la 3,49 euro pe element. Aplicația o puteți descărca di Magazinul Google Play pentru telefoane Android.

VGFIT ABS (Android)

aplicatie pentru muschi abdominali VGFIT ABS

Aplicația VGFIT ABS este o altă aplicație pe care ar trebui să o încercați dacă intenționați să vă sculptați mușchii abdominali. Această aplicație gratuită este disponibilă numai pentru Android, și conține 70 de exerciții mixte, planuri personalizate de antrenament, 10 antrenamente care durează 5-10 minute fiecare și 4 nivele de dificultate care sunt potrivite pentru toată lumea: de la începători la profesioniști. Aplicația este disponibilă în Magazinul Google Play pentru dispozitive Android.

Alte aplicații cu exerciții pentru abdomen Android sau iPhone

Alte aplicații cu exerciții pentru abdomen Android sau iPhone

Dacă aplicațiile pentru abdomen de mai sus nu v-au convins pe deplin, puteți încerca și alte aplicații care oferă detalii despre sport și exerciții cum ar fi planșă, flotări sau circuit. Pe scurt, și aplicațiile din lista de mai jos sunt pentru abdomen.

  • În formă în 30 de zile (Android / iOS) – această aplicație este gratuită și poate fi utilizată fără să vă înregistrați. În plus față de prezența unor exerciții specifice pentru formarea abdomenului, vă permite să accesați câteva exerciții care sunt utile pentru formarea întregului corp.
  • Sworkit (Android / iOS) – această aplicație vă permite să vă personalizați planul de antrenament la maxim prin alegerea exercițiilor pe care trebuie să le îndepliniți și cât timp să vă dedicați activității fizice. Cu această aplicație puteți decide să vă antrenați doar 5 minute pe zi sau, 60 de minute. Pentru a accesa toate caracteristicile avansate din această aplicație trebuie să vă abonați la un abonament care începe de la 4,99 euro pe lună sau de la 59,99 euro pe an.
  • 7 Min Workout Daily Challenge (Android / iOS) – Scopul la această aplicație este să vă antrenați puțin. Datorită unor antrenamente practice care durează câteva minute fiecare, aplicația 7 Min Workout vă permite să vă antrenați abdomenul și multe alte părți ale corpului datorită unor exerciții specifice pe care oricine le poate efectua.

Dacă căutați aplicații de calculat caloriile arse, avem un articol cu cele mai bune aplicații de calculat calorii.