Aplicații de scris documente texte pentru Android/iPhone

Aplicații de scris documente texte pentru Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de scris documente, pentru un telefon Android sau iPhone sunteți în locul potrivit.

Aplicații de scris documente texte pentru Android/iPhone

Vom vorbi despre aplicații disponibile pentru Android și iOS (dar și pentru Windows Mobile), atât gratuite cât și la plată. Unele dintre ele oferă funcții special concepute pentru a scrie fără să vă distrageți atenția, altele includ multe instrumente și opțiuni pentru formatare, pentru adăugarea de imagini, pentru exportul în mai multe formate. Pe scurt, veți vedea că veți găsi o aplicație care să vă satisfacă pe deplin.

Microsoft Word (Android/iOS/Windows Mobile)

Aplicații de scris documente texte pentru Android Microsoft Word

Începem această lista cu aplicații de scris documente și texte cu Microsoft Word. Acesta este aplicația celebrului program Microsoft Word care este integrat în pachetul Office. Spre deosebire de calculatoare, versiunea de bază a aplicației (cu care puteți vizualiza numai documente) este gratuită, în timp ce accesați funcții avansate (astfel încât să editați fișiere text și să realizați toate celelalte operații) trebuie să vă înscrieți pentru un abonament la Office 365 (care poate fi activat fără cost pentru o perioadă de probă de 30 de zile). Aplicația este disponibilă pentru Android, iPhone și, desigur pentru Windows Mobile.

iA Writer (Android/iOS)

Aplicații de scris documente texte pentru Android sau iphone

O altă aplicație de scris documente și texte pe care ar trebui să o încercați este iA Writer. Aplicația este disponibilă atât pentru Android (gratuită), cât și pentru iOS (la plată, și costă 5,49 euro), aceasta are o interfață de utilizator minimă, dar bine concepută, care vă permite să vă concentrați în special la texte, de exemplu, să scrieți un articol pentru site-ul vostru, și multe altele. De asemenea oferă posibilitatea de a include formatul HTML și suportul Markdown.

JotterPad (Android)

Aplicații de scris documente texte pentru Android sau iphone JotterPad

Aceasta aplicație este concepută pentru scriitori creativi, dar nu numai, JotterPad este o aplicație gratuită (dar oferă achiziții în aplicații pentru a adăuga mai multe funcții și personalizări la documente) și disponibilă numai pentru Android. Aplicația este ideală de scris cărți, romane, poezii, sau diverse texte. Pe scurt, ar trebui să o încercați.

Bear Writer (iOS)

Aplicații de scris documente texte pentru Android sau iphone Bear Writer

Utilizați un iPhone sau un iPad și căutați o aplicație de scris documente? Puteți încerca aplicația Bear Writer și veți vedea că nu veți regreta.

Aceasta este o aplicație foarte elegantă și este disponibilă numai pentru iOS și Mac, care oferă un mediu de scriere simplu și esențial. Cu această aplicație puteți scrie notițe, și multe altele.

Aplicația este gratuită, dar pentru a profita de caracteristica de sincronizare și alte caracteristici suplimentare de care aveți nevoie va trebui să plătiți un abonament.

Alte aplicații de scris documente

Dacă aplicațiile de scris documente și texte enumerate mai sus nu sunt pe gustul vostru, uitați-vă și în lista de mai jos, poate veți găsi ceea ce căutați.

  • Polaris Office (Android / iOS) – Aceasta aplicație este considerată ca fiind una dintre cele mai bune suite de birouri pentru dispozitive mobile, această aplicație include, de asemenea, un instrument interesant pentru scrierea de texte. Aplicația este gratuită.
  • WPS Office (Android / iOS) – O altă suită de birouri pentru smartphone-uri și tablete. Aplicația este gratuită.
  • Text Editor (Android) – Această aplicație este un editor de text nemaipomenit care vă permite să creați fișiere text și să le editați pe cele existente. Este foarte simplă de utilizat și oferă o varietate de instrumente pentru formatare. Aplicația este gratuită.
  • Writer Plus (Write On The Go) (Android) – O aplicație bună care vă permite să scrieți texte de diferite tipuri într-un mod simplu și rapid. Aplicația este gratuită.
  • Scrivener (iOS) – O aplicație foarte cunoscută și folosită de majoritatea utilizatorilor iOS. Este un editor de text eficient și bine structurat care vă permite să vă grupați documentele într-un mod practic și rapid. Aplicația costă 21,99 euro.
  • Ulysses (iOS) – O aplicație capabilă să transforme scrisul într-o adevărată plăcere. Vă permite să gestionați documentele text, să le sincronizați și să le exportați în diferite formate și în diverse aplicații.

Dacă căutați aplicați pentru Photoshop, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone.