Aplicații de schimbat programe TV Android sau iPhone

Aplicații de schimbat programe TV Android sau iPhone. Cauți o aplicație de schimbat canale TV pentru telefon? Vom vorbi despre cele mai bune aplicați de schimbat canalele TV de pe un dispozitiv Android sau iPhone.

Aplicații de schimbat programe TV Android sau iPhone

De fiecare dată când căutați telecomanda televizorului, trebuie să o căutați prin sufragerie, bucătărie sau dormitor. Poate că ar fi mai bine să luați în serios ideea de a utiliza o aplicație pentru a schimba canalele TV, este foarte simplu, descărcați o aplicație specială o instalați pe telefon sau tabletă și gata, puteți schimba canalele TV.

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații de schimbat canalele TV. Aplicațiile sunt simple de utilizat și disponibile pentru iPhone sau Android.

Pentru a putea utiliza aplicațiile din acest articol, televizorul trebuie să se încadreze în categoria televizoarelor inteligente sau să fie conectat cumva la Internet, sau să fie echipat cu un port infraroșu sau IR prin intermediul căruia puteți gestiona televizorul.

Peel Smart Remote (Android/iOS)

aplicatie de schimbat programe TV Android sau iPhone Peel Smart Remote

Să începem acestă listă cu o aplicație de schimbat canale TV numită Peel Smart Remote. Aceasta este o aplicație compatibilă cu televizoarele Samsung, LG, Sony, Panasonic și Sharp, și vă permite să schimbați canalele TV și să controlați fiecare aspect al televizorului. Aplicația este destul de simplu de utilizat și frumusețea este că acesta scanează automat rețeaua în căutarea dispozitivelor pentru conectare. Aceasta aplicație este gratuită și este disponibilă pentru Android și iOS (iPhone).

SURE (Android/iOS)

aplicatie de schimbat canalele TV android si iphone Sure

O altă aplicație de schimbat canalele TV este SURE, aceasta este o aplicație gratuită pentru Android și iOS. Utilizează tehnologia infraroșu și Wi-Fi pentru a transforma smartphone-ul sau tableta într-o telecomandă pentru a controla televizoarele inteligente LG și Samsung (dar și multe alte dispozitive, cum ar fi decodoare digitale terestre, aparate de aer condiționat, Apple TV, Chromecast etc.).

Aplicație de schimbat canale TV: Universal TV Remote (Android)

Aplicație de schimbat canale TV Universal TV Remote (Android)

Dacă aveți un smartphone Android și aplicațiile menționate mai sus nu sunt pe placul vostru, sau nu ați avut ocazia să le testați cu televizorul, atunci, puteți să încercați aplicația Universal TV Remote.

Aceasta este o aplicație gratuită care poate fi utilizată exclusiv pe dispozitive Android. După cum sugerează și numele, utilizează conexiunea infraroșu pentru a funcționa. Aplicația este foarte ușor de utilizat și configurat, este compatibilă cu multe televizoare de pe piață și transformă telefonul într-o telecomandă. Pe scurt, încercați aplicația și veți vedea că nu veți regreta.

Aplicație de schimbat programe TV iPhone: myTifi

Aplicație de schimbat programe TV iPhone myTifi

Dacă dețineți un iPhone sau un iPad, și un televizor inteligent Samsung iar aplicațiile de mai sus nu v-au convins, ar trebui să încercați MyTifi. Aceasta este o aplicație gratuită disponibilă numai pentru iOS, care vă permite să gestionați televizoare inteligente marca Samsung direct de pe ecranul iDevice. Aplicația o puteți personaliza și are o interfață atractivă, pe App Store are practic numai comentarii pozitive. Pe scurt, ar trebui să o încercați.

Alte aplicații de schimbat programe TV cu telefonul

Căutați alte aplicații de schimbat programe TV? Dacă aplicațiile menționate mai sus nu au reușit să vă atragă atenția într-un anumit mod și căutați alternative, atunci, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • AnyMote (Android / iOS) – Aplicație excelentă pentru a schimba canalele de la televizor. Această aplicație o puteți utiliza și pentru, DVD playere, aparate de aer condiționat, amplificatoare și diverse alte aparate.
  • Remote for LG TV (Android / iOS) – Este ușor de înțeles de la numele în sine, este o aplicație prin care este posibil să controlați televizoarele inteligente LG de pe telefonul mobil sau tabletă.
  • Remote for Samsung TV (Android) – Aplicație specifică pentru Android pentru a gestiona televizoarele inteligente Samsung. Are o interfață simplă, dar bine întreținută, recunoaște automat televizorul care trebuie gestionat (trebuie să fie conectat la Internet) și nu este nevoie să stați aproape de dispozitiv pentru utilizare.
  • Samrmoto remote samsung tv (iOS) – Aplicația vă permite să controlați televizoarele inteligente Samsung de pe iPhone și iPad.
  • PhilRemote: remote Philips TV (iOS) – aplicație pentru iPhone și iPad prin care puteți gestiona televizoarele inteligente Philips. Este foarte simplu de utilizat, rulează fără probleme, iar aplicația este foarte apreciată de utilizatori.

Dacă căutați aplicații 3D pentru realitate virtuală, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicații pentru ochelari 3D realitate virtuală VR Android.