Aplicații de schimbat fundalul la poze Android sau iPhone

Aplicații de schimbat fundalul la poze Android sau iPhone. Dacă cauți un program sau o aplicație de editat fundalul alb la poze, ai ajuns în locul potrivit. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de schimbat fundalul la poze.

Aplicații de schimbat fundalul la poze Android sau iPhone

Dacă până acum ceva timp era necesar să folosiți PC-ul pentru a efectua anumite lucrări de editare a fotografiilor, acum, odată cu apariția telefoanelor inteligente totul să schimbat. Desigur, pentru editarea pozelor și mai ales pentru o editare de calitate, trebuie să folosiți soluții profesionale, cum ar fi Adobe Photoshop. Dar pentru a schimba fundalul la poze, aplicațiile pentru dispozitive mobile sunt suficiente. Într-adevăr, în unele cazuri sunt chiar mai confortabile decât programele pentru PC!

Cât costă aplicațiile de editat fundalul alb la poze? Aproape toate aplicațiile despre care vom vorbi sunt 100% gratuite și, pot fi ușor folosite chiar și de cei care nu se consideră experți în tehnologie.

Adobe Photoshop Mix (Android/iOS)

Aplicație de schimbat fundalul la poze Android sau iPhone Adobe Photoshop Mix

Una dintre primele aplicații care modifică fundalul la poze pe care ar trebui să o încercați este Adobe Photoshop Mix, aceasta este o aplicație gratuită dezvoltată de Adobe care a creat programe de editare pentru fotografii, folosite de profesioniști din întreaga lume, un exemplu ar fi Photoshop.

Cu aplicația Photoshop Mix, puteți lucra pe mai multe nivele, puteți edita fotografiile și puteți schimba fundalul în câteva momente. Dacă sunteți curios să aflați cum funcționează această aplicație (care este un fel de Adobe Photoshop pentru telefon), descărcați-o pe dispozitivul Android sau iOS.

AfterFocus (Android/iOS)

schimba fundalul la poze Android sau iPhone AfterFocus

Doriți să eliminați unele elemente din poze prin estomparea fundalului? Ei bine, în acest caz ar trebui să încercați AfterFocus, o aplicație fantastică care vă permite să simulați efectul Bokeh produs de unele camere și de unele smartphone-uri de nouă generație. Aplicația Focus poate fi descărcată gratuit pentru Android, dar pentru iOS această aplicație costă 1.09 euro.

Prisma Photo Editor (Android/iOS)

fundal alb la poze online Prisma Photo Editor

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a schimba fundalul la poze, deoarece doriți să faceți pozele mai distractive și mai originale, Prisma ar putea fi cea mai bună soluție pentru voi. Această aplicație este gratuită și disponibilă pentru Android și iOS.

Aplicația vă permite să editați fotografii prin aplicarea unor filtre foarte amuzante care transformă fotografiile în opere de artă. Singurul dezavantaj la această aplicație este că filtrele nu pot fi descărcate și utilizate offline și, prin urmare, pentru a funcționa corect, aplicația are nevoie de o conexiune bună la internet.

SnapSeed (Android/iOS)

program de clarificat poze SnapSeed

Doriți să modificați luminozitatea și contrastul fundalului la poze? Ei bine, în acest caz, puteți încerca SnapSeed, o aplicație gratuită dezvoltată de Google, care este plină de instrumente și funcții interesante. Funcționarea este foarte simplă: alegeți fotografia pe care doriți să o modificați, selectați unul dintre instrumente incluse în aplicație și utilizați-l corect pentru a modifica fotografia eliminând orice defecte. Aplicația este disponibilă pentru telefoane Android sau iOS.

Alte aplicații de schimbat fundalul la poze pe telefon

Aplicațiile de schimbat fundalul la poze menționate mai sus, sunt în opinia noastră cele mai bune pe care le puteți instala și utiliza pe dispozitivul vostru. Cu toate acestea, există și alte aplicații pe care le puteți încerca, mai jos găsiți enumerate câteva dintre ele.

  • Pixlr (Android / iOS) – această aplicație gratuită oferă o serie întreagă de instrumente de editare a fotografiilor, datorită cărora puteți schimba toți parametrii principali : luminozitate, contrast, temperatură, expunere și așa mai departe. În plus, Pixlr vă permite să ascundeți orice în fundal (de exemplu copii sau trecători) prin utilizarea efectului special inclus în această aplicație.
  • Bokeh (Background defocus) (Android) – după cum puteți ghici cu ușurință din numele acestei aplicații, aceasta vă permite să aplicați efectul bokeh pe fotografii. Spre deosebire de aplicația AfterFocus (despre care am vorbit mai sus în acest articol), această aplicație vă permite să faceți acest lucru în timp ce faceți poze cu telefonul.
  • Pixelmator (iOS / macOS) – această aplicație vă permite să modificați fundalul la poze folosind anumite instrumente care vă permit să colorați, să estompaţi și să schimbați parametrii principali (luminozitate, contrast, expunere etc.). Aplicația Pixelmator este disponibilă în două versiuni: versiunea pentru dispozitivele iOS costă 5,49 euro și versiunea pentru MacOS care costă 32,99 euro și oferă câteva funcții avansate de editare care nu sunt incluse în versiunea mobilă.
  • PhotoLayers (Android) – este o aplicație gratuită care vă permite să tăiați cu ușurință ceva dintr-o poză și să îl inserați într-un fundal nou.
  • Superimpose Studio (iOS) – este o aplicație gratuită pentru iOS care, la fel ca PhotoLayers pentru Android, vă permite să tăiați o porțiune dintr-o fotografie și să o lipiți pe un fundal nou.
  • Adobe Photoshop (Windows / MacOS) – acest program nu are nevoie de multe prezentări. Photoshop este cel mai utilizat program de editare pentru fotografii și, după cum vă puteți imagina, include instrumente și funcții care vă permit să modificați orice secțiune dintr-o fotografie, inclusiv fundalul. Dacă doriți, puteți încerca gratuit Photoshop pentru o perioadă de probă de 7 zile, apoi puteți decide dacă continuați sau nu să vă abonați la abonamentul Adobe Creative Cloud, care începe la 12,19 euro pe lună.

Dacă căutați aplicații de modificat fața, avem un articol cu cele mai bune aplicații de modificat fața în poze pentru Android și iPhone.