Aplicații de renunțat la fumat iPhone sau Android

Aplicații de renunțat la fumat pentru iPhone sau Android. Cauți o aplicație să te lași de fumat? Vrei să spui stop la fumat? Ei bine, în acest articol vom vorbi despre câteva aplicații care te ajută să faci acest lucru.

Aplicații de renunțat la fumat iPhone sau Android

Fumatul ucide! După ce ați citit acest lucru pe pachetele de țigări, ați decis în cele din urmă să mergeți la un doctor cu scopul de a lăsa o dată pentru totdeauna acest viciu distructiv.

Nu este ușor să te opui tentației de a fuma o țigară și este nevoie de o voință enormă pentru a avansa fără a cădea înapoi în viciu. În acest caz tehnologia vine în ajutor. De fapt, există aplicații pentru a renunța la fumat, acestea ajută utilizatorul să găsească motivele potrivite de a spune nu vreau să mai fumez.

Trebuie să știți că aplicațiile despre care vom vorbi nu sunt mai bune decât sfatul unui medic, trebuie să le considerați ceva extra, care vă ajută să renunțați la fumat. Dar ce anume fac aceste aplicații? Majoritatea aplicațiilor despre care vom vorbi se bazează pe motivațiile utilizatorilor, pe realizarea unor obiective cum ar fi urmărirea de câte ori fumați într-o zi, săptămână sau lună, pentru a avea un jurnal întotdeauna actualizat despre dependența de fumat și pentru a monitoriza progresul.

Atenție: Dacă doriți să renunțați la fumat, ar trebui să mergeți la un specialist și să nu vă bazați exclusiv pe soluțiile găsite pe internet (leacuri etc).

QuitNow! Nu mai fuma (Android/iOS)

QuitNow! Nu mai fuma aplicatie sa te lasi de fumat

O aplicație pe care o puteți instala pe dispozitivul vostru Android sau iOS pentru a încerca să renunțați la fumat este QuitNow. Aceasta este o aplicație gratuită (în versiunea de bază) care vă permite să știți când ați fumat ultima țigară, să verificați numărul de țigări nefumate și să economisiți bani prin faptul că cumpărați țigări mai rar.

Trebuie menționat faptul că pentru mai multe caracteristici disponibile în aplicație trebuie să achiziționați versiunea Pro, care costă 3,95 euro pentru Android și 4,49 euro pentru iOS. Aplicația o puteți instala din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS.

Kwit – smoking (Android/iOS)

Kwit - smoking cum ma las de fumat

Kwit este o aplicație foarte asemănătoare cu QwitNow!, Deoarece, folosește motivațiile utilizatorului să-l ajute să renunțe la fumat. De asemenea, această aplicație este gratuită (în versiunea de bază) dar oferă câteva caracteristici avansate numai pentru cei care cumpără versiunea Pro, care costă 4,89 euro în Magazinul Google Play și 5,49 euro în App Store.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS.

Smoke Free – Stop smoking (Android/iOS)

Smoke Free – Stop smoking aplicatie care te ajuta sa te lasi de fumat

Smoke Free – Stop Smoking este o altă aplicație pe care ați putea să o luați în considerare dacă obiectivul vostru este de a renunța la fumat. La fel ca și aplicațiile menționate mai sus, aceasta vă informează despre beneficiile pe care le aveți de când ați renunțat la fumat (bani și fizic) și vă încurajează să continuați pe calea cea bună.

După ce descărcați Smoke Free pe dispozitivul vostru Android sau iOS, porniți aplicația, vedeți informațiile aplicației pentru a afla cum funcționează și apăsați pe Next situat în partea dreaptă jos. În ecranul următor, atingeți Continue with free features only pentru a continua să utilizați versiunea gratuită a aplicației sau (puteți achiziționa versiunea Premium, care costă 5,99 euro pentru Android și 5,49 euro pentru iOS).

În ecranul care apare, introduceți costul pachetului de țigări în câmpul How much does a packet cost?, introduceți numărul de țigări incluse într-un singur pachet în câmpul How many in a packet? și introduceți numărul de țigări pe care le fumați pe zi în câmpul How many smoked each day? Apoi indicați în cât timp fumați o țigară, faceți acest lucru în meniul drop-down sub titlul How son after you wake up do you smoke your first cigarette? și atingeți pe comanda Default system. Toate aceste date vă vor ajuta să cuantificați economiile și, mai presus de toate, tipul economic de când nu mai fumați.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS.

Smoker’s Diary (Android/iOS)

Aplicații de renunțat la fumat Smoker’s Diary

Dacă doriți să țineți cont de numărul de țigări pe care le fumați și de frecvența cu care o faceți, aveți nevoie de o aplicație care să poată acționa ca un jurnal. Una dintre cele mai bune aplicații de acest tip este Smoker’s Diary, care este total gratuită și este disponibilă pentru Android și iOS.

După ce descărcați aplicația pe dispozitiv, porniți aplicația și, ori de câte ori fumați o țigară, apăsați butonul (+1) pentru a adăuga aceste date în jurnal. În acest fel, aplicația va înregistra numărul de țigări pe care le fumați și va păstra aceste date pentru a vă permite să le consultați mai târziu.

La sfârșitul zilei, apăsați pe listă (în partea dreaptă sus) pentru a vedea numărul de țigări pe care le-ați fumat și apăsați simbolul (>) pentru a vedea timpul exact când ați fumat.

Alte aplicații de renunțat la fumat

Alte aplicații de renunțat la fumat

Aplicațiile de renunțat la fumat menționate mai sus nu v-au satisfăcut? Nu vă pierdeţi speranţa! Încercați alte aplicații din lista de mai jos, cu speranța că veți găsi aplicația potrivită.

  • Tobano (Android) – această aplicație vă ajută să nu fumați prin utilizarea motivațiilor voastre. Aplicația afișează cât de mult economisiți, timp sau bani de fiecare dată când nu fumați. De asemenea, puteți citi mesaje care pot reduce dorința de a fuma o țigară. Pentru a accesa toate funcțiile din aplicație, este necesar să faceți achiziții în aplicație.
  • Cigarette Analytics (Android) – dacă căutați o aplicație cu adevărat completă, aceasta ar putea fi pentru voi. Cigarette Analytics vă ajută să țineți în evidență obișnuința de fumat și vă ajută să nu fumați prin anumite exerciții motivaționale. Pentru a accesa funcțiile avansate din aplicație, este necesar să achiziționați câteva elemente suplimentare.
  • Smoking Manager (Android) – acesta este un jurnal electronic foarte util, care vă ajută să aflați când aveți obiceiul de fumat.

Dacă căutați aplicații pentru restaurante, avem un articol care vă poate fi de folos. Aplicații pentru restaurante Android sau iPhone.