Aplicații de pus margini albe la poze sau videoclipuri

Aplicații de pus margini albe la poze sau videoclipuri. Cauți o aplicație de pus margini albe la videoclipuri? Sau o soluție pentru a încărca videoclipuri pe Instagram fără să fie tăiate? Ei bine, vom vorbi despre câteva aplicații care te ajută să faci acest lucru, și chiar să adaugi un fundal alb la videoclipuri.

Aplicații de pus margini albe la poze sau videoclipuri

Vom vorbi despre câteva aplicații de pus margini sau cadre albe pe videoclipuri și, în unele cazuri, puteți utiliza instrumente complete de editare video, puteți să adăugați muzică, texte, tranziții, efecte video și multe altele.

Aproape toate aplicațiile despre care vom vorbi sunt gratuite, cel puțin în versiunea lor de bază (de obicei aplicațiile gratuite adaugă un filigran pe videoclipuri sau alte limitări).

Squaready for Video (Android/iOS)

Aplicații de pus margini albe pe poze sau videoclipuri Squaready for Video

Cu aplicația Squaready, puteți pune margini albe pe videoclipuri foarte ușor și simplu. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS, aceasta vă permite să importați videoclipuri din galeria dispozitivului, să le editați și să le salvați cu doar câțiva pași simpli. În plus față de pus margini albe, puteți seta culoarea de fundal și să rotiți videoclipurile la 90 de grade.

În versiunea gratuită veți vedea foarte multe reclame publicitare, dar le puteți elimina achiziționând versiunea Pro la un preț de 2,29 euro.

Square Fit (iPhone)

Aplicații de pus margini albe pe poze sau videoclipuri Square Fit

Square Fit este o altă aplicație care vă permite să adăugați efecte la videoclipuri, să le rotiți, să schimbați viteza de redare și chiar să faceți marginile albe. Aplicația este disponibilă pentru iPhone/iPad, iar în versiunea gratuită afișează anunțuri publicitare, desigur dacă acest lucru este o problemă, puteți cumpăra versiunea Pro care costă 4,49 euro.

Quik (Android/iPhone)

Aplicații de pus margini albe pe poze sau videoclipuri Quik

O altă aplicație care vă permite să adăugați margini albe la videoclipurilor este Quik, aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și este oferită gratuit de către GoPro. Printre numeroasele sale caracteristici, vă permite să adăugați efecte și tranziții, dar și muzică și text pe videoclipuri.

InShot (Android/iPhone)

O altă aplicație de făcut marginile albe la videoclipuri pe care ar trebui să o luați în considerare este InShot, un editor simplu pentru poze și videoclipuri care vă permite să aplicați numeroase efecte. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, dar pentru mai multe funcții trebuie să faceți achiziții în aplicație.

Alte aplicații de pus margini albe

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu v-au convins pe deplin, puteți încerca și alte aplicații de pus margini albe la poze sau videoclipuri, mai jos găsiți câteva alternative.

  • Vidstitch Frames for Instagram (Android / iOS): aceasta este o aplicație simplă care vă permite să puneți margini albe la videoclipuri și poze.
  • InstaSize: Photo Video Editor (iOS): aceasta este o aplicație care vă permite să retușați fotografiile și să adăugați numeroase filtre și efecte speciale. De asemenea, vă permite să profitați de diferite funcții, cum ar fi să adăugați texte pe videoclipuri sau fotografii, să modificați luminozitatea sau să le tăiați. Aplicația este disponibilă și pentru Android, dar permite doar editarea fotografiilor.
  • Square Edit (iOS): aplicație pentru iPhone/iPad care vă permite să editați videoclipuri și fotografii, adăugând efecte, muzică și autocolante amuzante pe videoclipuri. De asemenea, puteți adăuga margini albe și să setați dimensiunea acestora. Aplicația este gratuită, dar puteți oricând să cumpărați versiunea Pro care costă 4,49 euro, bineînțeles veți avea mai multe funcții.

Dacă căutați aplicații de editat videoclipuri, avem un articol cu cele mai bune aplicații de editat video aici. Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone.