Aplicații de înregistrat ecranul Android sau iPhone

Aplicații de înregistrat ecranul Android sau iPhone. Dacă cautați o aplicație de înregistrat ecranul telefonului, sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre cele mai bune aplicați de înregistrat ecranul pe dispozitive mobile.

Aplicații de înregistrat ecranul Android sau iPhone

Cu aplicațiile care le vom enumera mai jos, puteți înregistra ecranul telefonului în timp ce jucați un joc, în timp ce trimiteți un mesaj pe Whatsapp, și așa mai departe.

Aplicații de acest tip există o mulțime, dar, trebuie specificat faptul că vom vorbi doar despre aplicații android. Pe iOS, din cauza limitărilor impuse de Apple, aplicațiile de acest tip nu le veți găsi în App Store (acest lucru nu înseamnă că aplicații de acest gen nu veți găsi nici în alta parte).

Cu toate acestea, nu ar trebui să fie o problemă mare, deoarece, începând cu iOS 11, compania Cupertino a decis să integreze o aplicație (sau mai bine zis o funcție) în sistemul său de operare mobil, folosit pentru a înregistra ecranul. Dar dacă aveți jailbreak făcut la iPhone, puteți folosi aplicația AntRec.

Rec. (Screen Recorder) (Android)

Aplicații de înregistrat ecranul Android sau iPhone Rec. (Screen Recorder)

Prima aplicație de înregistrat ecranul este Rec. (Screen Recorder). Este o aplicație disponibilă doar pentru Android și mult apreciată de majoritatea utilizatorilor. Aplicația vă permite să înregistrați ecranul telefonului într-un mod foarte simplu. Puteți descărca și folosi gratuit aplicația, numai că are publicitate. Pentru a elimina publicitatea va trebui să plătiți ceva bănuți.

Unlimited Screen Recorder (Android)

Aplicații de înregistrat ecranul Android sau iPhone Unlimited Screen Recorder

O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați pentru a înregistra ecranul este Unlimited Screen Recorder. Aplicația vă permite să înregistrați ecranul telefonului, fără a impune restricții speciale sau filigrane. Nu are nevoie nici de root și funcționarea ei este, de asemenea, foarte simplă, deci este perfectă pentru a fi utilizată chiar și de cei care sunt începători.

Alte aplicații de înregistrat ecranul

Dacă nu ați găsit o aplicație pe placul vostru din cele enumerate mai sus, puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • ADV Screen Recorder (Android) – Aceasta este o aplicație  pentru dispozitivele Android pentru a înregistra ecranul, care include multe caracteristici avansate.
  • Mobizen: Screen Recorder (Android) – O altă aplicație foarte bună în ceea ce privește înregistrarea jocurilor. Acesta suportă o rezoluție maximă de 720p, și include mai multe instrumente pentru personalizarea înregistrărilor și este foarte simplu de utilizat.
  • One Shot Screen Recorder (Android) – Aceasta este o altă aplicație excelentă pentru înregistrarea ecranului, în numai patru pași. Dar aceasta nu înseamnă că nu include și opțiuni avansate, să modificați rezoluția și multe altele.

Un alt articol cu alte aplicații, pentru captură de ecran avem aici. Aplicații pentru captură de ecran pentru Android sau iPhone.