Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație sau un program de făcut intro-uri pentru Youtube sau altceva, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone

Există aplicații care pot crea intro-uri cu animații, muzică, text și logo-uri, în doar câteva minte veți putea obține un intro cu un aspect aproape profesional. Dacă nu aveți prea mult timp disponibil sau nu aveți experiență în ceea ce privește editarea video, nu trebuie să vă faceți griji. Aplicațiile despre care vom vorbi în acest articol, vă permit să obțineți rezultate excelente în doar câteva minute.

Intro Maker (Android/iOS)

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone Intro Maker

Prima aplicație de făcut intro pentru YouTube pe care ar trebui să o încercați, este Intro Maker, această aplicație este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Vă permite să alegeți între douăzeci de șabloane, să aplicați numeroase efecte și să exportați intro-ul direct pe dispozitiv.

Trebuie să știți că Intro Maker aplică un filigran (logo), pe care îl puteți șterge prin efectuarea unei achiziții în aplicație de 2,29 euro sau trecerea la versiunea Pro (4,49 euro) care, pe lângă eliminarea filigranului, elimină și toate reclamele din aplicație și face toate efectele audio și video disponibile, plus șabloanele și temele muzicale.

VideoShow (Android/iOS)

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone VideoShow

VideoShow este o altă aplicație care ar trebui luată în considerare. În plus față de a crea intro-uri pentru YouTube, vă permite să creați și să editați videoclipuri, exact ca o aplicație de editare video. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS iar în versiunea gratuită aplică un filigran pe videoclipurile generate.

Intro Music Video, Movie Maker (iOS)

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone Intro Music Video, Movie Maker

Intro Music Video, Movie Maker (sau pur și simplu Intro Maker) este una dintre cele mai bune aplicații de a crea intro-uri pentru YouTube pe un iPhone sau iPad. Acesta vă permite să creați intro-uri din multe șabloane gratuite, să adăugați text, muzică și efecte pentru personalizare. Versiunea gratuită aplică un filigran videoclipului exportat, iar acest lucru poate fi eliminat cu o achiziție în aplicație de 2,29 euro.

Quik (Android/iOS)

Aplicații de făcut intro-uri pentru Android sau iPhone Quik

Quik este aplicația gratuită pusă la dispoziție de GoPro, aceasta este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Vă permite să creați intro-uri pentru YouTube din imagini și videoclipuri din galeria dispozitivului, adăugând teme, muzică, efecte și multe altele.

Alte aplicații de făcut intro-uri pentru Youtube

Alte aplicații de făcut intro-uri pentru Youtube

Dacă nu va plac aplicațiile enumerate mai sus, puteți oricând să încercați și alte aplicații. Mai jos veți vedea două aplicații tot pentru categoria în cauză.

  • Intro Designer Lite (iOS): o aplicație simplă care vă permite să creați intro-uri, din numeroase șabloane și efecte, audio și text. Permite exportarea videoclipului pe dispozitiv, alegând formatul de la 640 × 360, 960 × 540 și 1280 × 720. În versiunea gratuită oferă 8 șabloane, dar în versiunea Pro care costă 3,49 euro, oferă peste 50 de șabloane.
  • VivaVideo (Android / iOS): aceasta este o aplicație pentru editare video care vă permite să creați intro-uri din videoclipuri și fotografii de pe dispozitiv. Puteți aplica teme, muzică, efecte sonore, filtre, tranziții, efecte video și multe altele. Aplicația aplică un filigran pe videoclipurile generate, iar exportul este permis numai în calitate de (480p) și cu o durată maximă de cinci minute. Pentru a elimina toate limitările, trebuie să achiziționați versiunea Premium Gold la un cost de 9,99 euro pe an.

Dacă căutați aplicații de făcut videoclipuri haioase, avem un articol despre acest subiect aici. Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante.