Aplicații de făcut bani online pe Android sau iPhone

Aplicații de făcut bani online pe Android sau iPhone. Cauți o aplicație de făcut bani reali pe un telefon iOS? Vom vorbi despre cele mai bune aplicații cu care poți câștiga bani.

Aplicații de făcut bani online pe Android sau iPhone

Dacă intenția voastră este să câștigați câțiva bănuți cu telefonul mobil, ați ajuns în locul potrivit. Da, este adevărat există aplicații pentru telefon sau tabletă care vă permit să câștigați bani, prin sondaje sau alte metode.

Dar câștigul nu este rapid și, mai presus de toate, nu este foarte mare. Pe scurt, dacă căutați să faceți bani mulți și simplu, aceasta nu este soluția potrivită pentru voi. Dar, dacă doriți să câștigați bănuți în plus pe lângă salariu, încercați să utilizați aceste soluții.

Toluna (Android/iOS)

aplicatie de facut bani online Toluna ios sau android

Una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani din sondaje pe care ar trebui să o luați în considerare este Toluna, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Acesta vă permite să acumulați puncte cu părerile voastre, prin testarea produselor sau să răspundeți la întrebări simple și rapide. Printre premiile disponibile, în plus față de vouchere Amazon și Zalando, puteți solicita banii câștigați în contul vostru PayPal.

Aplicație de făcut bani reali: BeMyEye (Android/iOS)

Aplicație de făcut bani reali BeMyEye

BeMyEye este o aplicație care vă permite să câștigați bani reali, pur și simplu va trebui să faceți anumite activități în zona voastră, direct de pe telefonul mobil. Când ați atins pragul de minim 10 euro, este posibil să cereți banii, care vor fi transferați în contul vostru PayPal sau în contul bancar.

Aplicația este gratuită și nu include nicio achiziție ulterioară, este disponibilă pentru Android și iOS.

AppJobber (Android/iOS)

Aplicații de făcut bani online pe Android sau iPhone AppJobber

AppJobber este o aplicație similară cu BeMyEye, care vă permite să câștigați bani din diferite activități. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS, aceasta vă permite să desfășurați activități în zona voastră. Aplicația este gratuită, iar banii câștigați vor fi transferați în contul vostru de PayPal sau în contul bancar.

Aplicație de câștigat bani din poze: Foap (Android/iOS)

Aplicație de câștigat bani din poze Foap

Foap este o aplicație care vă permite să transformați pasiunea pentru fotografie în bani reali. De fapt, aplicația este ca o piață virtuală și vă permite să câștigați niște bani în plus. Va trebui să vindeți fotografii sau să faceți unele la cerere. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS iar acest serviciu îl puteți accesa și din browser.

Mai multe servicii online unde puteți vinde fotografiile și să câștigați ceva bănuți găsiți aici. Vinde poze pe net bani din fotografii.