Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram

Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram. Vom vorbi despre câteva aplicații care vă ajută să descărcați videoclipuri de pe Instagram pe PC sau telefon.

Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram

În acest articol despre aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram, vă voi prezenta cele mai bune aplicații și servicii online care vă permit să descărcați videoclipurile de pe Instagram pe calculator sau telefon. Pentru Android veți găsi mai multe aplicații pentru download video de pe Instagram, chiar și pentru iOS deși într-un mod mai limitat.

Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram pe Android

Mai jos veți găsi lista cu Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram pe Android. Cu siguranță veți găsi foarte utile aplicațiile din lista de mai jos .

Înainte de toate trebuie să stiti că, spre deosebire de alte rețele de socializare, Instagram nu are o caracteristică care să permită descărcarea videoclipurilor altor persoane, pentru a proteja conținutul creat de utilizatori. Prin urmare, înainte de a descărca videoclipuri de pe Instagram, asigurați-vă că obțineți mai întâi consimțământul utilizatorului și respectați drepturile de autor.

INS Video Downloader

Prima aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram despre care vom vorbi se numește INS Video Downloader, această aplicație este disponibilă pentru Android și are o interfață de utilizator simplă și intuitivă. Aplicația vă permite să descărcați maximum două videoclipuri pe zi gratuit (dar numărul poate fi mărit vizionând videoclipuri publicitare). Pentru a elimina limitările și reclamele, este necesar să achiziționați versiunea completă a aplicației care costă 1,09 euro pe lună.

Pentru utilizare, după ce descărcați și instalați aplicația, trebuie să căutați link-ul videoclipului pe care să îl descărcați. Apoi porniți aplicația pe telefon și, după ce ați pregătit link-ul cu videoclipul care vă interesează, atingeți pictograma cu trei puncte pe care o găsiți în colțul din dreapta sus, apoi apăsați pe butonul Copy link, pentru a copia adresa URL a videoclipului în clipboard-ul dispozitivului vostru.

Apoi porniți aplicația INS Video Downloader care, după ce ați acordat permisiunile necesare pentru funcționarea sa, va recunoaște automat videoclipul, oferindu-vă imaginea sa de previzualizare. Pentru download videoclipul atingeți pe butonul Download. La sfârșitul descărcării, videoclipul va fi salvat în galeria dispozitivului și îl puteți găsi și în secțiunea Download> Downloaded a aplicației.

Downloader for Instagram

Downloader for Instagram

O altă aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram care, datorită interfeței sale minime de utilizator, este foarte simplu de utilizat este Downloader for Instagram. Puteți să descărcați aplicația gratuit din Magazin Google Play.

Aplicația este împărțită în două ecrane: primul se numește Guide și este pentru a reaminti utilizatorilor despre utilizarea sa, cu o explicație în limba engleză. Al doilea ecran, numit Download, este cel pentru descărcarea videoclipurilor de pe Instagram.

Deci, dacă doriți să descărcați un videoclip de pe Instagram utilizând această aplicație, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să căutați videoclipul de descărcat. După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe pictograma cu trei puncte pe care o vedeți în colțul din dreapta jos.

Apoi apăsați pe butonul Copy link și, procedând astfel, veți obține link-ul videoclipului pentru descărcare. După ce ați făcut acest lucru reveniți la aplicația Downloader for Instagram și așteptați ca adresa URL să fie recunoscută automat (sau lipiți-o manual în câmpul de text din partea de sus).

Apoi, pentru a descărca videoclipul, acordați aplicației permisiunile necesare și apăsați butonul Save video. Veți găsi videoclipul descărcat în galeria dispozitivului.

FastSave for Instagram

FastSave for Instagram

Fast Save este o aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram care se concentrează pe viteza de utilizare, cu scopul de a vă permite să descărcați videoclipuri în doar câteva secunde.

Deci, porniți aplicația, după ce ați descărcat-o din Magazin Google Play și activați serviciul de descărcare rapidă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu glisați comutatorul de la OFF la ON de lângă elementul FastSave.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți butonul Open Instagram, aplicația Instagram se va deschide și puteți căuta videoclipul pe care doriți să îl descărcați. După ce ați găsit videoclipul, apăsați pe pictograma cu trei puncte și apoi apăsați pe butonul Copy link.

Apoi, aplicația FastSave îl va descărca și vă va arata progresul de descărcare, când descărcarea este finalizată, atingeți notificarea pentru a porni aplicația și a vedea videoclipul descărcat.

Aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram pe iPhone

Acum o să vă prezint câteva aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram pe iPhone. Sunt sigur că veți fi mulțumiți de aplicațiile de mai jos.

InstDown

InstDown

Dacă utilizați un dispozitiv cu un sistem de operare iOS, cum ar fi un iPhone sau iPad, una dintre cele mai bune aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram este InstDown, aplicația o puteți descărca gratuit din App Store.

Pentru utilizarea aplicației, trebuie mai întâi să deschideți aplicația Instagram și să căutați videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Odată găsit, atingeți pe el, apoi atingeți pictograma cu trei puncte și atingeți pe butonul Copy link pentru a copia link-ul videoclipului în clipboard.

După ce ați făcut acest lucru deschideți aplicația Instdown și așteptați ca link-ul să fie recunoscut automat, altfel copiați-l manual în caseta de text vizibilă pe ecran (Put your link). Apoi atingeți butonul cu săgeata în jos și așteptați ca videoclipul să fie descărcat în memoria telefonului.

InstaSave

InstaSave

Chiar și aplicația InstaSave vă permite să descărcați videoclipuri de pe Instagram foarte rapid și simplu. Aceasta este o aplicație gratuită pentru iOS care vă permite să lipiți link-uri Instagram copiate anterior, și apoi să le descărcați rapid și ușor. Aplicația o puteți descărca din App Store.

Pentru utilizarea aplicației, căutați videoclipul în aplicația Instagram și apăsați pictograma cu trei puncte și apoi atingeți butonul Copy link, pentru a copia adresa URL în clipboard.

După ce ați făcut acest lucru, porniți aplicația InstaSave și, pe ecranul principal apăsați butonul Paste Link. Așteptați procesarea videoclipului și apoi apăsați butonul Repost. La sfârșitul videoclipului publicitar, puteți descărca videoclipul apăsând din nou butonul Repost apoi butonul Save Video.

Aplicații de descărcat videoclipuri de pe Instagram pe PC

savefromnet

Doriți să descărcați videoclipuri de pe Instagram pe PC? În acest caz, va trebui să utilizați un serviciu online care se numește Save From Net, acest serviciu online vă permite să descărcați videoclipuri de pe Instagram pe PC.

Acest serviciu este gratuit și îl puteți utiliza direct de pe site-ul Save From Net, dar este disponibil și ca extensie gratuită pentru browserele bazate pe Chromium (de exemplu, Google Chrome și Microsoft Edge) dar și pentru Firefox.

Pentru utilizarea acestui serviciu, trebuie să lipiți adresa URL a videoclipului în câmpul de text situat în centrul ecranului. După ce ați făcut acest lucru, imediat ce videoclipul este recunoscut, dați click pe butonul Descărcați MP4, pentru download videoclipul pe calculator.