Aplicații de blocare ecran cu amprentă pentru Android

Aplicații de blocare ecran cu amprentă, model sau parolă pentru Android, din păcate nu pentru iPhone. În acest articol vom vorbi despre câteva aplicații care vă ajută să blocați ecranul telefonului cu amprentă digitală.

Aplicații de blocare ecran cu amprentă pentru Android

Una dintre marile inovații care au fost aduse pe smartphone-uri este abilitatea de a folosi amprentele digitale pentru a debloca telefonul. Telefoanele de nouă generație au o reacție mai bună, în timp ce telefoanele mai vechi sunt mult mai lente, dar totuși funcționează eficient. Această capacitate este cel mai frecvent folosită pe iPhone, deși recent, utilizatorii Android au început și ei să folosească acest lucru.

Mai jos veți găsi câteva aplicații care, în opinia noastră sunt cele mai bune aplicații de blocare ecran cu amprentă pentru Android.

AppLock – Android

Aplicații blocare ecran cu amprentă iPhone sau Android applok

Prima aplicație de blocare ecran cu amprentă pe care ar trebui să o încercați se numește AppLock. Scopul acestei aplicații este de a vă permite să adăugați un ecran de blocare pentru aplicații individuale.

Unul dintre cele mai mari avantaje la aceasta aplicație este că puteți permite altora să utilizeze telefonul Android fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la accesarea aplicațiilor la care doar voi ar trebui să aveți acces. Fie că este vorba despre WhatsApp sau despre Facebook.

Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play.

CM Locker – Android

CM Locker blocare ecran Android

CM Locker este o aplicație gratuită pentru dispozitivele Android care are mai multe obiective, pe lângă faptul că vă ajută să protejați aplicațiile de accesul nedorit. Aplicația în cauză vă permite de asemenea să blocați ecranul cu protecție suplimentară, și vă ajută să gestionați aplicațiile în fundal pentru a optimiza consumul de memorie RAM.

După cum veți observa după prima configurare, CM Locker are mai multe opțiuni de securitate, iar aplicația ar putea fi puțin invazivă dacă este setată să înlocuiască ecranul implicit de blocare. În mod evident, nivelurile suplimentare de protecție ar putea fi convenabile, dar cu condiția să uitați de bannerele publicitare (destul de multe). Aplicația o puteți descărca gratis din Magazinul Google Play.

ICE Unlock Fingerprint Scanner

ICE Unlock Fingerprint Scanner

O altă aplicație de blocare ecran cu amprentă este ICE Unlock, aceasta este o aplicație care permite telefoanelor Android care nu acceptă scanarea amprentelor digitale să profite de securitatea amprentelor digitale.

Modul în care funcționează aplicația este de a face o poză la amprenta digitală, astfel încât atunci când doriți să deblocați dispozitivul Android, pur și simplu utilizați camera și aplicația va identifica amprentele digitale. Această metodă de deblocare funcționează similar cu modul în care telefoanele Android obișnuite utilizează dispozitivele de blocare cu amprente digitale și, prin urmare, dacă aveți un dispozitiv Android mai vechi, această aplicație vă poate fi de folos.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play.

FingerSecurity

De asemenea, tot pentru blocarea ecranului pe Android puteți încerca aplicația FingerSecurity. Această aplicație este similară cu AppLock, în sensul că poate fi folosită pentru a bloca aplicațiile individuale, astfel încât numai anumiți utilizatori să le poată accesa.

Există multe opțiuni de configurare în aplicația FingerSecurity. De exemplu, o puteți seta astfel încât aplicațiile noi să fie blocate automat și astfel încât anumite aplicații să fie deblocate când intrați în anumite locuri pe telefon.

Alte aplicații de blocare ecran cu amprentă, model sau parolă

Alte aplicații de blocare ecran cu model sau parolă

Dacă căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus, trebuie să știți că puteți încerca și alte aplicații din această categorie. De exemplu, puteți încerca aplicația Lock screen.

În Magazinul Google Play puteți căuta și alte aplicații pentru blocarea ecranului. De exemplu, LokLok: Draw on a Lock Screen, în caseta de căutare din Magazinul Play tastați cuvântul cheie lock screen și veți găsi mai multe aplicații.

Dacă căutați aplicații pentru slăbit, avem un articol cu cele mai bune aplicații gratuite pentru slăbit Android sau iPhone.