Aplicații de aflat unde se află o persoană Android iPhone

Aplicații de aflat unde se află o persoană Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de localizare un telefon mobil sunteți în locul potrivit.

Aplicații de aflat unde se află o persoană Android iPhone

Vom vorbi despre câteva aplicații de aflat unde se află o persoană, pe care le puteți instala pe dispozitivul vostru, sau pe alte dispozitive din familie, chiar și pe dispozitivele prietenilor voștri, astfel încât să știți unde se află. Puteți să urmăriți mișcările acestora și de asemenea, să primiți notificări atunci când ajung într-un anumit loc. Aplicațiile despre care vom vorbi sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază).

Find My Friends (iPhone)

Aplicații de aflat unde se află o persoană Find My Friends

Find My Friends, este o aplicație de la Apple care vă permite să împărtășiți poziția geografică cu prietenii și familia, de asemenea vă permite să primiți notificări despre mișcările lor. Aplicația este disponibilă numai pentru iPhone și iPad.

Localizator de familie – GPS life360 (Android/iOS)

Aplicații de aflat unde se află o persoană Android iPhone Localizator de familie - GPS life360

Printre aplicațiile care trebuiesc luate în considerare pentru a afla unde se află o persoană este GPS life360, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS și Windows 10 Mobile. Prin tehnologia de urmărire GPS, permite cunoașterea poziției a unei persoane sau a unui grup de persoane, și știe când se ajunge la o destinație. În plus, vă permite să localizați un telefon în caz de pierdere sau furt.

Family Locator – GPS Tracker (Android/iOS)

Aplicații de aflat unde se află o persoană Android iPhone Family Locator – GPS Tracker

Family Locator este o altă aplicație bună de aflat unde se află o persoană. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS, aceasta vă permite să cunoașteți locația rudelor și prietenilor, să urmăriți mișcarea lor în timp real, să configurați zone și să primiți notificări dacă un membru din familie depășește limita.

Aplicații pentru părinți: Control Parental

Alte aplicații pe care le puteți lua în considerare sunt aplicațiile de control parental, care permit părinților să monitorizeze online activitățile copiilor, dar și să cunoască locația geografică exactă a acestora. Iată o listă de aplicații care aparțin acestei categorii.

  • Qustodio (Android / iOS): se numără printre cele mai bune aplicații pentru controlul parental și vă permite să urmăriți activitățile efectuate de o persoană prin telefonul său smartphone. Puteți să monitorizați sau să blocați utilizarea aplicațiilor, să filtrați conținutul, să verificați SMS-urile și apelurile efectuate, să vedeți locația geografică și să cunoașteți locația exactă a persoanei. În versiunea gratuită puteți monitoriza doar o singură persoană, în timp ce cu abonamentul Premium de 59,99 euro pe an puteți monitoriza 5 dispozitive, 104,99 euro pe an pentru 10 dispozitive, 159,99 euro pe an pentru 15 dispozitive.
  • Mobile Fence (Android): o aplicație excelentă care permite părinților să controleze mesajele, chaturile, apelurile, și istoricul căutărilor. De asemenea, permite părinților să protejeze copilul de conținut periculos, cum ar fi site-uri web, videoclipuri sau aplicații. Mai mult, permite părinților să afle locația geografică a copiilor, crearea unor zone de securitate și alertarea atunci când intră sau părăsesc zona stabilită de părinți.
  • Parental Board (Android / iOS): o altă aplicație bună pentru control parental care permite numeroase funcții, inclusiv blocarea aplicațiilor, oprirea dispozitivului și funcția de locație care vă permite să știți în orice moment unde se află copilul.

Dacă căutați aplicații pentru vacanțe, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone.