Aplicație locuri de parcare pentru Android sau iPhone

Aplicație locuri de parcare pentru Android sau iPhone. Chiar dacă locuiți în Sibiu, București, Cluj sau Constanța, puteți găsi loc de parcare folosind o aplicație specială.

Aplicație pentru locuri de parcare Android sau iPhone

În ultimul timp, găsirea unui loc de parcare a devenit un lucru foarte dificil. Cu toate acestea, tehnologia poate rezolva problemele de acest fel și poate ajuta oamenii să găsească locuri de parcare în zonă și, dacă este necesar, să își găsească mașina parcată. Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Datorită unor aplicații pentru a găsi parcare și, nu numai că sunt gratuite, dar sunt, de asemenea, foarte simple de utilizat.

Aplicație locuri de parcare

Dacă problema voastră este să găsiți un loc în care vă puteți parca mașina, încercați una dintre următoarele aplicații pentru a găsi o parcare liberă. Sper că vă vor fi de folos aceste aplicații.

Free parking (Android)

Free parking (Android)

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi loc de parcare este Free parking. Această aplicație (disponibilă și ca serviciu online), datorită rapoartelor utilizatorilor, indică care parcări sunt gratuite (dar și cele la plată). Aplicația o puteți descărca gratuit, dar numai pentru dispozitive Android.

După ce ați instalat aplicația Free parking pe dispozitivul vostru, permiteți-i să acceseze locația dispozitivului vostru. Aplicația, într-un mod complet automat, vă va arăta ce parcare este cea mai apropiată de locația voastră.

Dacă parcarea este gratuită, acesta va fi marcată cu un semn verde, dacă semnul este roșu și are simbolul ($), înseamnă că este o parcare la plată, când semnul este galben și cu simbolul coșului de cumpărături, înseamnă că este o parcare rezervată clienților unei activități comerciale (de exemplu, un supermarket). Pentru a vizualiza mai multe informații despre parcarea identificată, atingeți pe semnul respectiv.

De asemenea, aveți posibilitatea de a căuta parcarea de la distanță, introduceți doar numele locului de interes în câmpul de căutare din partea de sus a ecranului și atingeți pe pictograma cu lupa pentru a începe căutarea.

Parkopedia Parking (Android/iOS)

Parkopedia Parking

Parkopedia Parking este o altă aplicație pe care ar trebui să o încercați, dacă doriți să găsiți parcare gratuită sau la plată. De asemenea, această aplicație este disponibilă și ca un serviciu online. Aplicația o puteți descărca gratuit pentru dispozitive Android sau iOS. Dacă doriți puteți cumpăra versiunea completă, care costă 5,49 euro, și puteți profita de câteva funcții suplimentare.

După ce ați descărcat și instalat aplicația pe smartphone-ul sau tableta voastră, acordați permisiunile necesare pentru a funcționa corect și apăsați butonul Position, pentru a identifica imediat parcarea cea mai apropiată de voi. Pentru a căuta într-o locație îndepărtată, atingeți câmpul de căutare din partea de sus, tastați numele orașului de interes sau codul poștal și selectați primul rezultat care îl găsește.

Alte aplicații pentru locuri de parcare iPhone sau Android

Alte aplicații pentru locuri de parcare

Există și alte aplicații pentru a găsi loc de parcare gratuit. Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai bune.

  • Google Maps (Android / iOS) – celebra aplicație de navigare marca Google oferă, de asemenea, o funcție utilă pentru a localiza parcările într-un mod destul de simplu.
  • Parclick (Android / iOS) – este o aplicație care nu numai că vă permite să găsiți parcări, dar și să le rezervați. Rețineți, însă, că disponibilitatea serviciului este limitat la unele dintre principalele orașe europene.
  • EasyPark (Android / iOS) – această aplicație vă permite să găsiți parcări la plată. Aplicația este gratuită, dar costul serviciului variază de la 0 euro la 0,39 euro, în funcție de zona de parcare în care vă aflați.

Unde am parcat mașina

De multe ori nu vă mai amintiți unde ați lăsat mașina parcată? Ei bine, pentru a încerca să vă îmbunătățiți memoria, puteți încerca următoarele aplicații pentru a găsi mașina în parcare!

Google Maps (Android/iPhone)

Unde am parcat mașina Google Maps

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi mașina parcată este Google Maps. Nu cred că are nevoie de prezentare, deoarece este una dintre cele mai faimoase aplicații pentru hărți. După cum probabil știți deja, aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, dar puteți folosi și din browser acest serviciu online. Să vedem cum se utilizează funcția care vă permite să găsiți mașina în parcare.

După ce ați descărcat și instalat aplicația Google Maps pe dispozitivul vostru și ați mers în parcarea unde se află mașina, atingeți mingea albastră care indică poziția voastră curentă și, în meniul care se deschide, apăsați pe elementul Salvați locul de parcare.

Pentru a găsi poziția salvată, atingeți bara de căutare din partea de sus și selectați Locația parcării. Simplu, nu-i așa?

Apple Maps (iOS)

Folosiți un iPhone sau un iPad? Ei bine, în acest caz, trebuie să știți că chiar și aplicația Apple Maps, inclusă în mod implicit în iOS/iPadOS și macOS, oferă o funcție utilă pentru a găsi mașina parcată. Dacă nu aveți aplicația instalată pe dispozitiv o puteți descărca gratuit din Magazinul Apple Store.

De asemenea, o altă aplicație pe care o puteți folosi este ParKing. Cu această aplicație, este posibilă identificarea rapidă a poziției în care ați parcat mașina, cu condiția ca poziția să fie salvată. Aplicația ParKing oferă, de asemenea, posibilitatea de a insera un memento de parcare fotografic, ceea ce facilitează și mai mult găsirea mașinii. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Dacă căutați aplicații pentru fitness, avem un articol cu cele mai bune aplicații de alergat (fitness).