Aplicație de optimizare telefon cu Android

Aplicație de optimizare telefon cu Android. Vom vorbi despre cel mai simplu mod de optimizare baterie sau memorie pe un telefon Android.

Aplicație de optimizare telefon cu Android

HTC a lansat o nouă aplicație pentru telefoanele Android numită HTC Boost+, care poate spori performanța telefoanelor Android, aceasta curăță fișierele nefolositoare, gestionează aplicațiile și, de asemenea, blochează aplicațiile cu un model pentru protecție suplimentară. Această aplicație este similară aplicației de securitate care poate fi găsită pe telefoanele din China, cum ar fi Xiaomi și Huawei.

Boost+ este o aplicație gratuită pentru Android care poate ridica performanța telefonului, aceasta îmbunătățește bateria, și șterge fișierele neutilizate pentru a recupera spațiu de stocare pe un dispozitiv Android. Aplicația este compatibilă cu toate telefoanele Android și nu doar cu dispozitivele HTC.

Aplicație de optimizare baterie telefon

Aplicație de optimizare baterie telefon

Când deschideți aplicația, veți vedea 4 funcții principale. Îmbunătățire, Administrați aplicații, Ștergeți fișierele nedorite, și Blocați aplicații.

Îmbunătățire

După cum indică și numele, această opțiune scanează toate aplicațiile și vede cantitatea de memorie RAM utilizată de aceste aplicații. Puteți șterge selectiv memoria RAM pentru aceste aplicații, ceea ce va îmbunătăți performanța. Eliberează memoria, accelerează dispozitivul și economisește energia bateriei.

Ștergeți fișierele nedorite

În timp ce folosiți telefonul, acesta acumulează fișiere nedorite din cache-ul aplicațiilor, fișierelor publicitare și multe altele. Acest lucru va folosi în mod inutil spațiu de stocare pe telefon. Boost+ are opțiunea de a curăța fișierele nefolositoare. Acesta sortează fișierele de șters de la: aplicații, fișiere cache, reclame și fișiere temporare.

Blocați aplicații

Există multe aplicații pe telefonul vostru care conțin informații personale. Atunci când prietenul sau orice altă persoană utilizează telefonul, este bine să blocați aceste aplicații. Aplicația Boost+ are opțiunea de a bloca aplicațiile utilizând un model și când deschideți o aplicație de fiecare dată, trebuie să desenați modelul de deblocare.

Administrați aplicații

Instalați o mulțime de aplicații pe telefoanele voastre, dar nu le folosiți pe toate în mod regulat și unele dintre ele sunt instalate doar pentru scopuri de testare. Opțiunea Administrați aplicații vă permite să eliminați aceste aplicații vechi și să identificați activitatea aplicațiilor.

Dacă doriți să ascundeți sau să criptați fișiere pe telefon, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Criptare fișiere Android sau ascunde fișiere pe telefon.