Aplicație de întors pozele pe telefon iPhone sau Android

Aplicație de întors pozele pe telefon iPhone sau Android. Ați făcut poze cu telefonul, dar v-ați dat seama că acestea ar fi mai reușite dacă sunt rotite și doriți să aflați cum să faceți? Simplu, trebuie doar să utilizați aplicații speciale și ați terminat. Dacă doriți să aflați care sunt aplicațiile de întors poze, citiți în continuare acest articol.

Aplicație de întors pozele pe telefon iPhone sau Android

În acest articol veți găsi cele care, în opinia mea, sunt cele mai bune aplicații de întors pozele, atât pentru Android, cât și pentru iOS. Nu vă faceți griji, nu va trebui să faceți mare lucru și nu va trebui să cheltuiți bani, deoarece aplicațiile sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază).

Întoarce poza în oglindă

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de întors pozele, mai jos veți găsi câteva aplicații care vă vor satisface cu siguranță. De fapt, acestea sunt aplicații pe care le puteți instala și testa pe un telefon Android sau iPhone. Pe scurt, descărcați, instalați și testați pentru a vă convinge.

Snapseed (Android/iOS)

aplicatie de intors pozele Snapseed

Prima aplicație de întors poze pe care ar trebui să o încercați se numește Snapseed. Nu ați auzit niciodată despre această aplicație? Ciudat, este foarte cunoscută. Aceasta este o aplicație de la Google, care încorporează numeroase instrumente pentru editarea și retușarea fotografiilor. Este foarte simplă de utilizat, gratuită și disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Descărcați aplicația pe telefon sau pe tableta voastră Android, accesați Magazinul Google Play și atingeți pe butonul Instalați. Dacă utilizați iOS, accesați Magazinul App Store, și instalați aplicația.

După ce vedeți ecranul principal al aplicației, atingeți butonul (+) situat în centru, acordați permisiunile pentru a vă accesa fotografiile și selectați imaginea din galeria dispozitivului. După ce ați selectat fotografia, selectați elementul Instrumente situat în partea de jos a ecranului și alegeți instrumentul Rotește din meniul care se deschide.

În noul ecran afișat, apăsați pictograma cu cele două triunghiuri și linia punctată în partea de jos pentru a reflecta imaginea pe orizontală. Dacă trebuie să rotiți doar fotografia, apăsați butonul cu săgeata. După finalizarea modificărilor, atingeți butonul bifă din partea dreaptă jos.

Pentru a salva imaginea modificată, apăsați pe butonul Exportă din partea dreaptă jos și selectați, din meniul care apare, Salvează.

Flip Image (Android)

Flip Image

O altă aplicație pe care o puteți încerca este Flip Image. Aceasta este o aplicație gratuită care face un singur lucru, dar îl face excelent: întoarce pozele. Aplicația permite atât intervenția pe imagini individuale, cât și pe mai multe simultan, dar pentru acest lucru trebuie să faceți achiziție în aplicație.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, accesați Magazinul Google Play și atingeți butonul Instalați. Apoi, atingeți pe butonul Deschideți care a apărut pe ecran sau selectați pictograma aplicației care tocmai a fost adăugată pe ecranul de pornire.

Acum că vedeți ecranul principal la aplicație, acordați permisiunile necesare pentru a accesa fotografii, conținut multimedia și fișiere pe dispozitiv, apoi selectați elementul Select one Image to Flip (Free) și alegeți fotografia care vă interesează.

Acum, atingeți pe Flip Horizontal, care este situat în partea de jos pentru a întoarce imaginea pe orizontală sau Flip vertical pentru a întoarce imaginea vertical. Pentru a salva modificările, atingeți butonul cu discheta situat în partea dreaptă sus (imaginea modificată o va suprascrie pe cea originală).

Aplicația poze din iPhone

Aplicația poze din iPhone

Dacă utilizați un iPhone sau un iPad, vă informez că nu trebuie să instalați aplicații de întors pozele. De fapt, puteți întoarce pozele folosind aplicația Poze (Photos), aplicația implicită din iOS pentru a gestiona, edita și vizualiza fotografii pe dispozitivele mobile Apple.

Pentru a utiliza aplicația, atingeți pe pictograma (cea cu fundalul alb și floarea colorată) pe care o găsiți pe ecranul de pornire și selectați imaginea care vă interesează.

Odată ce ați selectat imaginea și este afișată, atingeți elementul Editați situat în partea dreaptă sus, selectați pictograma de tăiat în partea de jos a ecranului și atingeți butonul cu cele două triunghiuri în stânga sus pentru a întoarce imaginea.

După ce efectuați toate modificările necesare, atingeți pe butonul Ok situat în partea dreaptă jos. Rețineți că modificările se vor aplica pe imaginea originală.

Aplicație de întors pozele: QuickFlip (iOS)

QuickFlip

De asemenea, dacă utilizați un dispozitiv iOS, și doriți să rotiți pozele, încercați aplicația QuickFlip. Aplicația este gratuită și vă permite să rotiți imaginile pe orizontal și vertical. Rețineți că, puteți efectua achiziții în aplicație (începând de la 1,09 euro).

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, accesați Magazinul App Store. Apoi porniți aplicația apăsând pe pictograma care a fost adăugată pe ecranul de pornire.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, atingeți butonul cu camera în partea de sus și selectați poza din galeria dispozitivului. În acest moment, glisați spre dreapta sau spre stânga pentru a întoarce poza pe orizontală, sau glisați în sus sau în jos pentru verticală.

După ce ați finalizat modificările, salvați fotografia atingând pe butonul Save din partea dreaptă sus. Procedând astfel, o copie modificată a imaginii originale va fi creată în galeria dispozitivului.

Alte aplicații de întors pozele pe telefon iPhone sau Android

Alte aplicații de întors pozele pe telefon iPhone sau Android

Mai jos veți găsi alte aplicații cu care puteți întoarce pozele dintr-un telefon Android sau iPhone.

  • Google Foto (Android / iOS) – aceasta este aplicația de la Google cu care puteți stoca, gestiona, edita și face backup în serviciile de stocare cloud. Aplicația este preinstalată pe multe dispozitive Android (altfel poate fi descărcată din Google Play) și este disponibilă și pentru iOS. Menționez această aplicație deoarece oferă și funcții utile pentru rotirea imaginilor.
  • Pixlr (Android / iOS) – este un renumit editor de imagini pentru Android și iOS, care oferă multe caracteristici interesante pentru a regla culoarea și contrastul fotografiilor, puteți aplica cadre, diverse efecte și multe altele. Evident, printre diversele instrumente disponibile și diferitele funcții oferite, există și cele de întors fotografiile. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,09 euro) pentru a elimina reclamele și a debloca funcții suplimentare.
  • VSCO (Android / iOS) – acesta este un editor de fotografii și videoclipuri disponibil atât pentru Android cât și pentru iOS, care are o interfață de utilizator simplă, dar bine întreținută și oferă numeroase instrumente pentru a face cele mai utile modificări la poze. Aplicația  este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,09 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.
  • Adobe Photoshop Express (Android / iOS) – este versiunea mobilă la Photoshop, celebrul program de la Adobe pentru editare foto. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și include numeroase funcții pentru editarea imaginilor, inclusiv posibilitatea de a le roti.

Dacă căutați aplicații pentru colaje foto, avem un articol cu cele mai bune aplicații pentru colaje foto Android sau iPhone.