Aplicație cât timp stai pe telefon Android

Aplicație cât timp stai pe un telefon Android. Dacă nu știți cum puteți monitoriza un copil, și să aflați timpul pe care la petrecut pe un telefon Android sunteți în locul potrivit.

Aplicație cât timp stai pe telefon Android

În timp ce smartphone-urile și tabletele Android pot fi modalități strălucitoare de distracție, educație și de a păstra copiii în siguranță, se poate întâmpla ca aceștia să devină dependenți de telefon sau tabletă. Pentru un părinte, nu ar trebui să fie o bucurie când vede copilul că petrece mult timp pe telefon.

Dar, există modalități de a limita utilizarea telefonului, și de a vă asigura că copilul vostru face și altceva, și nu petrece timpul doar pe telefon. În acest articol vom vorbi despre câteva modalități ușoare de a controla timpul petrecut de copii pe telefon.

Folosește o aplicație de control parental

Aplicațiile de control parental vă poate oferi un control destul de mare asupra conținutului pe care micuții voștri îl pot accesa, puteți urmări locațiile lor și, de asemenea, restricționa timpul petrecut online. Qustodio este un exemplu excelent, cu o mulțime de setări granulare care vă permit să monitorizați mai bine aplicațiile și activitățile web.

Cu un cont gratuit, veți putea nu numai să setați orele în fiecare zi în care dispozitivul va funcționa, ci și să alocați durate specifice anumitor aplicații. Acest lucru înseamnă că dacă nu doriți ca aceștia să stea toată ziua pe TikTok, dar doriți să utilizeze o anumită aplicație sau site web, atunci puteți seta limitele de timp individuale după cum considerați de cuviință.

Folosește o aplicație de control parental

Cu toate acestea, există o mulțime de alte avantaje la aplicația Qustodio, de exemplu trackerul de locație care vă permite să știți unde se află copiii voștri în orice moment, plus o mulțime de filtre de conținut, SMS și monitorizarea apelurilor, plus un buton de panică dacă copilul vostru ar trebui să se confrunte cu probleme.

Pentru a debloca toate funcțiile, veți avea nevoie de un cont premium, care costă 44,95$ pe an. Dar, desigur aveți câteva opțiuni în plus, cum ar fi posibilitatea de a utiliza cinci dispozitive, aceasta este o opțiune destul de bună pentru familiile cu mai mulți copii.

Aplicație cât timp stai pe telefon

Aplicație cât timp stai pe telefon

Există câteva aplicații diferite care pot limita automat timpul petrecut de copiii pe dispozitivele lor. De exemplu, cele mai cunoscute aplicații sunt Kidslox, Boomerang, Kids Place și MM Guardian. De asemenea, Google are propria sa aplicație și se numește Family Link.

Există diferite setări disponibile în aplicațiile menționate, de exemplu puteți bloca descărcarea aplicațiilor, să ascundeți aplicațiile necorespunzătoare din Play Store, dar și să gestionați achizițiile din aplicații.

Android în sine conține, de asemenea, o varietate de setări care vă pot ajuta să mențineți copiii în siguranță online și să restricționați utilizarea acestora. Control parental Android pentru telefon sau tabletă.

Tabletă sau telefon cu control parental incorporat

Tabletă sau telefon cu control parental incorporat

Dacă sunteți cu gândul la achiziționarea unui dispozitiv nou, atunci ar fi bine să luați în considerare unul cu control parental încorporat. Cele mai populare dispozitive sunt Amazon Fire HD 10, Fire HD 8 și Fire 7, acestea au caracteristicii foarte utile pentru controlul copiilor.

Acest lucru le permite părinților să stabilească profiluri pentru fiecare dintre copiii lor și să specifice cât timp pot utiliza dispozitivul în fiecare zi. Există, de asemenea, controale granulare, astfel încât aplicațiile individuale pot fi interzise sau au acces limitat, în timp ce aplicațiile de citire pot fi oferite ca timp nelimitat.