Află locația unui telefon mobil cu mSpy

Află locația unui telefon mobil prin GPS cu mSpy. V-ați găsit vreodată în situația în care ați crezut că este cazul să verificați un telefon mobil? Bănuiesc că s-a întâmplat cu adevărat tuturor să viseze la o aplicație de spionaj care să poată să spioneze telefonul cuiva.

Află locația unui telefon mobil cu mSpy

O aplicație care ne ajută să spionăm telefonul este utilă mai ales când, de exemplu, fiul nostru nu ne dă răspunsuri clare și nu știm absolut unde își petrece orele. Ei bine, atunci trebuie să acordăm o mică atenție la tot ce găsim pe internet, deoarece există o mulțime de aplicații care promit o serie de lucruri și nu sunt adevărate, și ar putea fi o păcăleală pentru toți acei care nu știu absolut nimic despre tehnologie.

Așadar, acordați o atenție deosebită la ceea ce găsiți pe internet și informați-vă despre aplicațiile Spy pe care le puteți cumpăra online. În acest articol o să vorbesc despre două aplicații, mSpy și Family GPS Tracker.

Află locația unui telefon mobil cu mSpy

Află locația unui telefon mobil cu mSpy

Vorbim despre o aplicație de spionaj care este în măsură să monitorizeze tot ce se întâmplă pe telefonul mobil al persoanei pe care vrem să o spionăm și care poate verifica poziția telefonului mobil în timp real. Acest lucru este fundamental dacă nu putem înțelege cât de departe merge adevărul unei relații sau dacă intenționăm să urmărim o persoană în cel mai scurt timp posibil. În momentul în care descărcați aplicația, aceasta va fi invizibilă pe telefon, și nu trebuie să vă faceți griji că telefonul este Android sau iOS, deoarece, aplicația funcționează cu ambele sisteme.

După ce ați descărcat aplicația pe telefon tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele voastre și să plătiți (prin sistemul care vi se pare mai convenabil) puteți plăti un abonament pentru o lună (care costă aproximativ 26,99 USD) sau un abonament pentru un an (care costă aproximativ 169.99 USD). Tot ce trebuie să faceți după plată, este să alegeți versiunea pe care o preferați (între Basic și Premium, care este cea cu Geofence) și atunci veți putea, printr-o simplă autentificare, să faceți tot ce vă doriți, adică să verificați tot ce se întâmplă pe telefonul persoanei respective.

Puteți verifica e-mailuri, apeluri telefonice, Whatsapp, Messenger, Telegram, Snapchat, Instagram etc, puteți verifica pozele și videoclipurile, site-urile care au fost deja vizitate. În plus, aveți posibilitatea să verificați, în timp real, poziția telefonului mobil, adică unde se află și cum a ajuns acolo. Pentru mai multe detalii accesați, și citiți, pe site-ul oficial.

Cum afli locația unui telefon mobil

Datorită tehnologiei GPS, puteți urmări pe hartă toate locurile vizitate și calea pentru a ajunge în acele locuri, foarte util mai ales dacă persoana pe care o urmăriți spune minciuni. Și este foarte interesant că puteți afla locația unui telefon mobil de pe orice calculator, și în timp real, astfel încât să puteți avea cu adevărat totul sub control.

Evident, aplicația o puteți folosi pentru a spiona iubita sau iubitul fără să-și dea seama, dar o puteți folosi și în cazul în care pierdeți telefonul mobil într-o zonă puțin cunoscută. De asemenea, aplicația mSpy este utilă dacă vi s-a furat telefonul și doriți să aflați locația în timp real.

Aplicație de găsit locația

Aplicație de găsit locația Family GPS Tracker

Family GPS Tracker, este o aplicație gratuită care vă permite să localizați membrii familiei în timp real, fără a necesita numere de telefon sau înregistrarea altor informații personale. Disponibilă deja de ceva timp pentru toate dispozitivele Windows, iOS și Android, aplicația a fost dezvoltată pentru a oferi un centru de servicii pentru familie cu o gamă largă de funcții.

Aplicația Family GPS Tracker funcționează într-un mod foarte simplu: după autorizarea aplicației pentru accesarea informațiilor, puteți crea un grup și apoi invitați toți membrii familiei să se alăture oferindu-le un cod numeric. După ce toate telefoanele au fost adăugate în grup, locațiile vor fi afișate pe hartă.

Family GPS Tracker acționează, de asemenea, ca o aplicație de comunicare. De fapt, profitând de funcția specială integrată, fiecare membru al grupului poate comunica cu toți ceilalți în timp real, la fel ca un chat de mesagerie instantanee.

Versiunea Android și iOS este mai completă și oferă mai multe funcții decât versiunea Windows. De exemplu, există posibilitatea de a activa modul Kidcontrol pentru a împiedica copilul de a dezactiva serviciile de locație sau a schimba setările aplicației, și opțiunea de a primi o notificare atunci când un membru al familiei ajunge într-un anumit loc sau se îndepărtează de el.

De asemenea, o altă aplicație pe care o puteți încerca pentru a afla locația unui telefon este Family Tracker. Cu această aplicație puteți monitoriza un dispozitiv chiar dacă este restartat la un moment dat. Aplicația costă aproape 4 dolari și o puteți descărca din Magazin Play pentru Android și din App Store pentru iPhone.

Nu știți cum să alegeți o memorie microSD pentru telefon? Ei bine, pentru acest lucru vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Cum alegi o memorie microSD pentru telefon.