Află ce componente ai în PC cu Hardware Identify

Când se face un PC de la zero acasă cu siguranță se știe deja ce componente se va pune în el. Dar ce fac persoanele care cumpără un PC și dorește să știe ce hardware are în el ? Cu siguranță acest lucru se poate vedea și din sistemul operativ. Dar nu toți utilizatori de PC-uri știe să facă acest lucru ,deci aici intervine Hardware Identify care este foarte ușor de folosit . Vom vorbi despre cum se află ce componente ai în PC cu Hardware Identify.

Află ce componente ai în PC cu Hardware Identify

Aceasta este o operație foarte importantă, nu numai pentru că vă permite să verificați dacă specificațiile hardware-ului integrat respectă cu adevărat cele indicate de producător, dar și pentru că vă permite să verificați dacă computerul îndeplinește cerințele unui anumit sistem de operare, joc sau program. Această operație poate fi, de asemenea, foarte utilă pentru a înțelege motivele unei posibile identificări incorecte a unui dispozitiv sau, din nou, dacă doriți să afișați o listă a tuturor dispozitivelor hardware.

Pentru a identifica componentele hardware într-un mod practic și rapid, este posibil să recurgeți la utilizarea unui anumit software, cum ar fi Hardware Identify.

Acest program, complet gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și pe 64 de biți), este, făcut, să analizeze dispozitivele și componentele hardware conectate la PC, arătându-le apoi pe fiecare într-o listă cu numele producătorului și codul, puteți vedea acest lucru chiar și în imaginea de la începutul acestui articol.

Lista afișată poate fi ordonată printr-un simplu clic pe filele din partea de sus a ferestrei programului. În schimb, utilizând meniul puteți filtra componentele hardware pe baza diferiților parametri, cum ar fi toate dispozitivele fără drivere instalate, toate dispozitivele cu probleme și multe altele.

Pentru căutarea driverelor pe PC și salvarea acestora avem un articol aici dacă vă interesează. Program de cautat drivere pe calculator.

Download | Hardware Identify