Adaugă comenzi utile în meniul contextual din Windows

Adaugă comenzi utile în meniul contextual din Windows .Folosind meniul contextual din Windows, puteți accesa imediat anumite comenzi, funcții și software și astfel puteți accelera foarte mult activitatea pe PC.

Adaugă comenzi utile în meniul contextual din Windows

Meniul contextual din Windows include o serie întreagă de elemente disponibile în mod implicit la care se adaugă cele adăugate de programele utilizate. Folosind software-ul, cum ar fi Easy Context Menu, meniul contextual poate fi însă personalizat pentru a se potrivi cel mai bine pentru voi.

Cum se adaugă comenzi utile în meniul contextual din Windows?  Foarte simplu cu ajutorul programuluyi Easy Context Menu care este un program complet gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care oferă utilizatorilor opțiuni speciale să adauge comenzi personalizate în meniul contextual la Windows Explorer.

Când programul este inițial pornit, este afișat o listă de comenzi disponibile și meniurile de comenzi rapide la care sunt asociate, puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol. Puteți activa sau dezactiva elementele afișate făcând clic pur și simplu pe caseta corespunzătoare de lângă fiecare element.

Printre opțiunile cele mai interesante care pot fi adăugate în meniul contextual sunt cele cu care puteți permite sau bloca un fișier din firewall și unul care vă permite să adăugați linkuri directe la programele și funcționalitățile sistemului de operare.

Printre celelalte opțiuni interesante la Easy Context Menu există una care vă permite să selectați poziția elementului din meniul contextual și cea prin care să se afișeze numai anumite elemente din meniu atunci când este apăsată tasta SHIFT.

Pentru a descărca și utiliza programul care adaugă comenzi utile în meniul contextual din Windows clic aici.

Dacă doriți să deschideți rapid dosare specifice în Windows avem un articol despre asta aici.Cum deschizi rapid dosarele (folders) în Windows.