Actualizare (update) telefon Android sau tabletă

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă. Instalați actualizările telefonului sau a tabletei voastre Android pentru a beneficia de cele mai bune caracteristici noi și pentru a vă menține în siguranță în fața amenințărilor de securitate. Vă vom explica cum să verificați actualizarea manuală a sistemului de operare Android și cum să actualizați un telefon Android sau tabletă.

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă

Dacă este disponibilă o actualizare Android pe dispozitivul vostru, veți găsi opțiunea de a vă actualiza software-ul în meniul setări al telefonului sau al tabletei. Cu toate acestea, chiar dacă că există o versiune mai nouă de Android, aceasta nu înseamnă că va fi disponibilă pentru toate dispozitivele.

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă la ultima versiune

Într-adevăr, Android Pie a fost recent lansat ca fiind cel mai recent sistem de operare Android (versiunea 9.0), dar va dura ceva timp până ce va fi instalat pe dispozitivele android.

Faceți o copie de siguranță /Backup

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă backup

Ca măsură de precauție, este o practică bună să creați o copie de siguranță pentru datele voastre, cum ar fi persoanele de contact și fotografiile. Actualizarea nu ar trebui să afecteze datele voastre, dar nu se știe niciodată.

Navigați la meniul Settings de pe dispozitiv. În majoritatea dispozitivelor Android, acest lucru se poate face prin intermediul meniului de aplicații sau al barei de notificări.

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă setari

Derulați în jos în meniul Settings și faceți clic pe „About Phone„, ‘About Device‘ sau”About Tablet” dacă utilizați o tabletă .

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă despre telefon tableta

Meniul poate varia de la un dispozitiv la altul, dar căutați și dați clic pe butonul „Software Update” .

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă butonul de update

Telefonul sau tableta va căuta acum o actualizare disponibilă. Dacă este disponibilă o actualizare pentru dispozitiv, vă va întreba dacă doriți să o instalați. Dacă selectați da, sistemul va descărca și instala noul software și se va reporni automat cu ultima versiune de Android .

Notă: Este posibil ca dispozitivul să necesite o conexiune Wi-Fi pentru a căuta o actualizare. De asemenea, recomandăm descărcarea software-ului prin Wi-Fi, deoarece dimensiunea fișierului poate fi mare.

Actualizare (update) telefon Android sau tabletă fisierul android

Dacă aveți probleme cu telefonul Android și doriți să îl resetați avem un articol despre asta aici.Resetare telefon Android din butoane sau Meniu.