Activează sau dezactivează Cortana în Windows 10

Activează sau dezactivează Cortana în Windows 10 cu un simplu program. Cortana este un asistent digital personal dezvoltat de Microsoft pentru platforma Windows și este, de asemenea, disponibil și pentru Windows Phone. Cortana vă poate seta mementouri, recunoaște vocea naturală și, de asemenea, să răspundă la întrebările voastre folosind informațiile de la motorul de căutare Bing.

Activează sau dezactivează Cortana în Windows 10

Pentru a activa sau a dezactiva Cortana, trebuie să accesați setările din Windows, dar puteți activa sau dezactiva foarte ușor cu ajutorul programului Cortana Switcher. Acest program gratuit pentru Windows vă permite să activați sau să dezactivați Cortana cu un simplu click.

Programul Cortana Switcher reușește să activeze sau să dezactiveze Cortana prin editarea registrului și necesită privilegii de Administrator. Trebuie să rulați programul cu privilegii de administrator. Deci, foarte simplu trebuie doar să extrageți programul din fișierul zip și să îl rulați cu drepturi de administrator.

Programul are doar două opțiuni Enable și Disable.

dezactiveaza sau activeaza cortana in windows 10 cu Cortana Switcher

Odată ce ați făcut modificările, vi se va solicita să reporniți PC-ul sau laptopul. Data viitoare când Windows-ul pornește, Cortana va fi activat sau dezactivat pe baza alegerii pe care ați făcut-o. Pentru download accesați site-ul github și faceți click pe butonul Clone or Download. În fereastra de tip pop-up pe care o vedeți faceți click pe Download ZIP.

Dacă nu știți ce știe Cortana despre voi, citiți acest articol și veți afla. Ce știe Cortana despre tine.