Accesează meniul Start direct de pe desktop

Accesează meniul Start direct de pe desktop. Potențialul sistemului Windows 8, sistemul de operare al companiei Redmond, este, cu siguranță, destul de bun și bine echipat, dar acest lucru nu exclude faptul că unii utilizatori pot dori să îmbunătățească anumite aspecte ale sistemului de operare.

Accesează meniul Start direct de pe desktop

Pentru a efectua o operațiune de acest tip, este posibil să recurgeți la utilizarea unor resurse suplimentare, ca în cazul programului Start Charming.

Acest program, vă permite să accesați direct de pe desktop ecranul Start din Windows 8, se poate vedea o demonstrație în imaginea de la începutul acestui articol.

Start Charming este, deosebit de util în toate cazurile în care doriți să vă petreceți cea mai mare parte a timpului profitând de modul desktop și rareori este nevoie să profitați de interfața modernă de utilizator din Windows 8.

După instalarea programului Start Charming, atunci când accesați meniul start în loc să vedeți ecranul normal, va fi deschis pe desktop ca o fereastră redimensionată care poate fi gestionată ca întotdeauna.

Aplicația adaugă, de asemenea, o pictogramă în bara de activități care, atunci când se face clic pe ia, va accesa imediat bara programului pentru a se utiliza meniul Start, evitând astfel utilizarea comenzilor predefinite.

Cu programul Start Charming puteți, gestiona meniul Start de pe desktop, folosi funcția de căutare etc.

În folderul Admind, există Position Tool , datorită căruia puteți ajusta dimensiunea meniului Start de pe desktop.

De menționat este faptul că, Start Charming este un program complet gratuit, care poate fi folosit atât pe versiunile 32 de biți, cât și pe cele pe 64 de biți cu Windows 8.

Pentru a descărca acest program care accesează meniul Start direct de pe desktop, conectați-vă la site-ul Softpedia și faceți clic pe butonul Download Now. Când fișierul este descărcat pe PC sau laptop faceți dublu clic pe Start_Charming.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să gestionați aplicațiile direct pe desktop cu Windows 8, avem una articol care vă poate fi de folos aici. Gestionează aplicațiile din Windows 8 direct de pe desktop.