Accelerator video pentru jocuri PC Windows 10

Accelerator video (Booster) pentru jocuri PC Windows 10. Imaginați-vă că rulați jocul vostru preferat să vă relaxați după o zi grea de lucru, dar jocul merge greu. Vom vorbi despre cele mai bune programe de accelerat jocuri pe PC sau laptop.

Accelerator video pentru jocuri PC Windows 10

Acceleratoarele de jocuri sunt foarte benefice, acestea opresc toate aplicațiile și procesele de fundal inutile și curăță calculatorul de fișiere nedorite. Acest lucru vă poate îmbunătăți experiența în jocuri și face ca totul să fie mai simplu. Unele pot chiar să vă răcească componentele sau să îmbunătățească performanța generală a sistemului.

În acest articol vom vorbi despre cele, care, în opinia noastră sunt cele mai bune programe de accelerat jocuri pe care le puteți rula pe Windows 10.

Razer Cortex

Razer Cortex booster pentru jocuri pc

Razer Cortex este unul dintre cele mai cunoscute acceleratoare de jocuri. Funcționează excelent cu Windows 10 și este, de asemenea, compatibil cu Windows 7 și 8.

Când rulați un joc, acest instrument va gestiona toate aplicațiile de fundal pentru a utiliza cât mai puțină memorie posibil. Uneori, poate opri complet procesele inutile. Acest lucru va face jocul să ruleze fără probleme.

Razer Cortex este compatibil cu Steam și Origin. Când jucați un joc prin aceste aplicații, acesta va începe să îmbunătățească automat performanța jocurilor. Imediat după ce ați terminat de jucat, toate procesele vor reveni la normal. Acest instrument funcționează și ca bibliotecă proprie de jocuri. Acesta va scana spațiul de stocare pentru toate jocurile din PC și le va aduna într-un singur loc. Pentru download click aici.

Mz Game Accelerator

program de accelerat jocuri pe laptop Mz Game Accelerator

MZ Game Accelerator este un program de accelerat jocurile pentru PC. Este, de asemenea, ușor de utilizat și setat, deci este o alegere excelentă dacă nu sunteți un expert în tehnologie. După instalare, veți vedea că are patru opțiuni simple de optimizare.

Poate opri toate serviciile nefolositoare din Windows, curăță RAM-ul, atribuie mai multă putere procesorului pentru joc și reduce consumul pentru alte aplicații.

Datorită simplității și cerințelor minime, acest instrument este popular pentru jucătorii cu calculatoare mai vechi. Pentru download click aici.

Wise Game Booster

Accelerator video pentru jocuri PC Windows 10 Wise Game Booster

Wise Gaming Booster are un stil și performanță similară cu Razer Cortex. Programul are o interfață de utilizator extrem de ușor de utilizat. Deci, chiar dacă nu ați mai folosit niciodată un accelerator de jocuri, cu acest program nu veți întâmpina probleme.

Acest accelerator de jocuri va scana cerințele jocului și va sugera care procese ar trebui să le activați. Dispune de un optimizator de sistem, un optimizator de procese și de asemenea opțiuni pentru optimizarea serviciului. Toate aceste optimizatoare îmbunătățesc performanța jocurilor. Pe scurt, acest program vă ajută să știți exact ce procese puteți gestiona pentru a mări performanţa jocurilor.

De asemenea, programul creează o bibliotecă cu toate jocurile din PC sau laptop. Pentru download click aici.

Program accelerator video pentru jocuri PC

Program accelerator video pentru jocuri PC

Dacă programele menționate mai sus nu v-au convins pe deplin puteți încerca și alte programe de accelerat jocuri pentru PC.

  • GameBoost 3 – Diferența dintre GameBoost și celelalte programe este că trebuie să plătiți pentru utilizarea programului. Puteți obține o încercare gratuită de 30 de zile și după aceea va trebui să vă înregistrați. Ce este bun la GameBoost este viteza lui. Selectați platforma, CPU, tipul de internet și dați click pe butonul Optimize. Apoi, GameBoost face totul automat. Nu va trebui să alegeți manual procesele, să urmăriți activitățile etc. Gameboost poate crește viteza la internet și oferă, de asemenea, o opțiune de răcire a componentelor. Acest program este perfect pentru cei care doresc să sporească performanța jocurilor video cu câteva click-uri. Programul costă 20 USD.
  • Advanced System Optimizer – Acesta este mult mai mult decât un accelerator pentru jocuri. Este un instrument care îmbunătățește performanța generală a computerului. Dispune de o mulțime de opțiuni utile pentru a vă asigura că calculatorul vostru funcționează întotdeauna la maxim. Acest instrument sortează fișierele și listează toate datele inutile care încetinesc calculatorul. De asemenea, poate actualiza automat toate driverele de sistem. În plus, software-ul anti-spyware încorporat vă protejează calculatorul de fișiere rău intenționate.

Dacă doriți să accelerați viteza de download, avem un articol cu cele mai bune programe pentru Download Manager.