Aplicații Android utile pentru a vă ajuta să rămâneți concentrați

Aplicații Android utile pentru a vă ajuta să rămâneți concentrați. Folosești telefonul la fiecare câteva minute? Verifici mesajele chiar dacă nu ai primit o notificare? Este ceva ce majoritatea utilizatorilor de Android sunt vinovați și verificând întotdeauna telefonul se pierde timp prețios.

Aplicații Android utile pentru a vă ajuta să rămâneți concentrați

Vom vorbi despre câteva aplicații care vă vor ajuta să rămâneți concentrați și, în final, să faceți lucrurile la timp. Acestea vă vor împiedica să utilizați telefonul sau aplicațiile pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât să puteți fi mai productivi.

Forest: Stay Focused
Forest Stay Focused aplicatie android

Forest: Stay Focused este o aplicație gratuită care va bloca telefonul pentru maxim două ore. Dacă vă așezați acolo și lăsați telefonul în pace până când va trece timpul un copac sau o plantă pe care ați selectat-o anterior, va crește. Puteți alege dintr-o varietate de specii, iar cea pe care o alegeți va fi cea pe care o veți vedea că crește odată cu trecerea timpului.

Cu cât refuzați mai mult să folosiți telefonul, cu atât veți câștiga mai multe monede. Când ați adunat suficiente monede, puteți merge la magazinul aplicației și puteți cumpăra lucruri cum ar fi mai multe plante sau copaci, cum ar fi un cactus, iarbă înfloritoare, pinul chinezesc și multe altele!

Dacă vă ajută să vă concentrați, puteți, de asemenea, să ascultați sunete relaxante, cum ar fi pădurea tropicală. Există o opțiune pentru a dezactiva aceste sunete dacă vă deranjează. Dacă doriți mai multe opțiuni de sunet pentru a vă ajuta să vă relaxați, va trebui să câștigați cât mai multe și apoi să le cumpărați.

Pentru a vedea cât de mult ați progresat sau nu, accesați setările aplicației și veți vedea cât a crescut copacul, pădurea, etc.

Caracteristicile pe care le are aplicația sunt utile, iar ideea de a lăsa planta până când înflorește face aplicația mai atractivă. Este o aplicație excelentă, dar un dezavantaj este că vă oferă o opțiune de renunțare.

AppBlock – Stay Focused
AppBlock stai concentrat

Blocarea telefonului pentru perioade lungi de timp nu este întotdeauna o idee bună. Este posibil să fie necesar să răspundeți la un apel telefonic important sau să trimiteți un e-mail. Dacă ceea ce vă împiedică să rămâneți concentrați sunt anumite aplicații, ar trebui să încercați ApplBlock – Stay Focused.

Această aplicație își face treaba, deoarece nu aveți posibilitatea de a debloca acele aplicații care distrag atenția. Tot ce puteți face este să așteptați până când timpul va crește. Va trebui să creați profiluri care să includă aplicațiile pe care doriți să le blocați.

De exemplu, dacă există aplicații pe care le puteți accesa în timp ce lucrați, puteți crea un profil numit Zile de lucru. În acest profil, adăugați aplicațiile care vă distrag atenția, setați timpul pentru cât doriți să le blocați și dacă doriți puteți să blocați și notificările.

Dacă doriți să vă bucurați de mai multe caracteristici, puteți cumpăra versiunea Pro. Pentru 4,33 dolari puteți utiliza funcții cum ar fi ore nelimitate pentru profiluri, aplicații nelimitate, fără anunțuri, notificări nelimitate și profiluri nelimitate. Dacă nu doriți să plătiți pentru toate caracteristicile și doriți numai una sau două, puteți cumpăra fiecare caracteristică pentru 1,70 dolari.

Cold Turkey
Cold Turkey aplicatie de concentrat

Pentru a bloca complet telefonul, ar trebui să încercați Cold Turkey,cu aceasta aplicație nu aveți acces la nimic pe telefon. Puteți să deblocați telefonul și să atingeți chiar și o aplicație, dar veți vedea cât timp trebuie să așteptați pentru a putea folosi telefonul.

Cold Turkey este o aplicație excelentă, mai ales dacă nu aveți nimic important de făcut pe telefon, deoarece nu aveți acces la nicio aplicație sau fișier. Aplicația este foarte simplă de utilizat, deschideți aplicația setați cursorul la momentul în care doriți să blocați telefonul și apăsați pe butonul de blocare, este foarte simplu.

ClearLock – Block Distractions
ClearLock

ClearLock este o altă aplicație utilă care vă va ajuta să faceți lucrurile liniștiți. De îndată ce lansați aplicația, veți vedea toate aplicațiile pe care le-ați instalat pe telefon. Asigurați-vă că treceți prin listă, deoarece anumite aplicații au fost preselectate pentru a fi blocate.

Odată ce ați ales aplicațiile, apăsați pe butonul portocaliu și alegeți cât timp doriți să le blocați. Poate fi de 10 minute sau până la 12 ore. Veți vedea o notificare care vă va întreba dacă sunteți siguri de blocarea acestor aplicații și după aceea tot ce puteți face este să rezistați fără telefon.

Pentru a vedea cât timp a rămas, glisați în jos din partea de sus a ecranului, ar trebui să vedeți o notificare care vă arată timpul rămas. Aplicația face o treabă excelentă, de a vă ține departe de acele aplicații care vă distrag atenția.

Dacă căutați aplicații pentru vacante sau excursii, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru vacanțe excursii Android sau iPhone.