Transferă fotografii și videoclipuri Wireless (iOS – PC)

Transferă fotografii și videoclipuri Wireless (iOS – PC). Vom vorbi despre un program care vă ajută să transferați fotografii și videoclipuri Wireless între dispozitive iOS sau pe PC.

Transferă fotografii și videoclipuri Wireless

De obicei, pentru a transfera fotografii și videoclipuri de pe un iPhone, iPad sau iPod Touch este necesar să conectați dispozitivul la calculator folosind cablurile corespunzătoare.

Efectuarea operației în cauză fără a fi nevoie să utilizați niciun cablu, s-ar putea dovedi a fi mult mai confortabilă într-o varietate de circumstanțe, având astfel și posibilitatea de a economisi timp.

Pentru a efectua această procedură, este posibil să utilizați un program special cum ar fi, Wireless Transfer App.

Transferă fotografii și videoclipuri Wireless

Wireless Transfer este un program complet gratuit care poate fi utilizat fără niciun fel de problemă atât pe sistemele de operare Windows, cât și pe Mac, care, odată utilizat, vă va permite să transferați fotografii și videoclipuri de pe iPhone, iPad sau iPod Touch și invers, fără nicio conexiune fizică între dispozitive și fără a fi nevoie să utilizați iTunes, dar, mult mai simplu, folosind conectivitatea wireless.

Imaginile și videoclipurile transferate de la un dispozitiv la altul nu vor suferi nicio modificare nici în ceea ce privește rezoluția, nici metadatele.

În plus, programul Wireless Transfer este echipat cu o interfață de utilizator simplă și atractivă (așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol), vă permite să încărcați și să descărcați fotografii, chiar și mai multe simultan, acceptă formatul RAW și posibilitatea de a crea albume noi pentru transferul fotografiilor pe dispozitiv.

Rețineți că, pentru a transfera fotografii și videoclipuri de pe iPhone, iPad și iPod Touch pe calculator, va fi necesar să descărcați și să porniți aplicația Wireless Transfer App pe dispozitivul vostru iOS. Din păcate, pentru Windows, Wireless Transfer App este compatibil doar cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Download Wireless Transfer App

Pentru download acest program care transferă fotografii și videoclipuri Wireless, dați click pe acest link. Pe site-ul softpedia, când se deschide pagina programului dați click pe butonul Download Now (în stânga sus). Pe pagina care se deschide dați click pe link-ul External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul setupwirelesstransferapp.exe în calculator.

Aplicația pentru dispozitive iOS o puteți descărca din App Store. Deschideți magazinul virtual pe dispozitivul vostru, și în caseta de căutare tastați „wireless transfer App”. Când vedeți pagina cu rezultatele căutării, atingeți pe Wireless Transfer App (Shenzhen Socusoft Co Ltd) apoi atingeți pe butonul Obțineți pentru a instala aplicația pe dispozitivul vostru iOS. Alternativ, atingeți pe acest link și descărcați aplicația din App Store.

Vă gândiți să faceți root la telefonul vostru Android dar nu știți care sunt pașii de urmat? Ei bine, pe site găsiți un articol în care am explicat pas cu pas cum să faceți root la Android și care sunt avantajele și dezavantajele acestei proceduri.