Testează viteza la internet online pe PC sau laptop

Testează viteza la Internet online pe PC sau laptop. Plătiți un abonament la internet, dar nu sunteți siguri că vi se oferă viteza exactă care scrie în abonament? Mai jos vom vedea cum se testează viteza la internet online pe PC sau laptop, dar și pe dispozitive mobile Android sau iOS.

Testează viteza la Internet online pe PC sau laptop

Testarea și verificarea la viteza de bandă largă poate fi un lucru util de făcut. Puteți verifica dacă aveți viteza exactă pentru care plătiți furnizorului vostru, indiferent dacă este suficient de rapidă pentru streaming online, și chiar dacă ping-ul este destul de bun pentru jocurile online.

Rețineți că pentru a obține cele mai bune rezultate, asigurați-vă că conexiunea la internet nu este utilizată pentru nimic altceva în timp ce testați, și dacă este posibil conectați-vă la router prin cablu ethernet.

Testează viteza la Internet online

Cel mai accesat site pentru a testa viteza la Internet online este speedtest.net. După efectuarea testului de viteză, veți vedea un rezultat care include ping-ul , viteza de Download și viteza de Upload. Viteza de Download și de Upload va fi măsurată în Mbps.

Testează viteza la Internet online pe PC sau laptop speedtest.net

Odată ce testul este finalizat puteți alege să partajați rezultatul cu prietenii, sau să refaceți testul din nou .

Testează viteza la Internet pe telefon Android sau iPhone

Dacă doriți să testați viteza la Internet pe un dispozitiv mobil, puteți face acest lucru foarte simplu, va trebui să descărcați aplicația din magazinul vostru de aplicații, indiferent dacă este vorba despre un telefon iPhone, Android sau Windows Phone. Sunt multe aplicații de acest gen disponibile, inclusiv Speedtest.

Testează viteza la Internet online pe PC sau laptop aplicatii pentru mobil

După ce ați descărcat aplicația și ați instalat-o pe telefonul smartphone sau pe tabletă, va trebui să o deschideți și începeți să faceți testul. Veți vedea aceleași detalii ca pe un PC. Asigurați-vă că internetul nu este folosit de alte aplicații, sau descărcați ceva de pe Internet în timp ce faceți testul.

Dacă internetul merge greu pe PC sau laptop, avem un articol care ar trebui să vă fie de folos, și să rezolvați problema. Ce faci dacă internetul merge greu pe PC.