Temă întunecată Youtube (Dark Mode) pe PC sau Android

Temă întunecată Youtube (Dark Mode) pe PC sau Android. Cum activezi tema neagră (mod de noapte) în Chrome pe PC, Android sau iPhone? Foarte simplu, citește acest articol și vei învăța cum să activezi modul întunecat în browser sau pe un dispozitiv Android sau iOS.

Temă întunecată Youtube (Dark Mode) pe PC sau Android

Google a actualizat aplicația mobilă YouTube pentru modul întunecat (Dark Mode), la fel veți găsi acest lucru și în browser pe PC sau laptop. Vom vorbi despre cum puteți activa acest mod să nu mai obosiți ochii când vizionați videoclipuri pe timp de noapte.

Ce este Dark Mode?

După cum sugerează și numele, Dark Mode transformă fundalul alb de pe YouTube în negru. În acest fel ochii obosesc mai puțin, în special atunci când vizionați videoclipuri într-o cameră mai puțin luminată.

Este o setare simplă care poate fi oprită și pornită după plăcerea utilizatorului. De asemenea, Chrome are un nou mod de întuneric, dar este mai greu de folosit, și din acest motiv vom face un articol separat.

Cum activezi tema întunecată (Dark Mode) pe iPhone

Cum activezi tema întunecată (Dark Mode) pe iPhone

Este foarte ușor să activați modul întunecat (Dark Mode) în iOS. Deschideți aplicația YouTube, apoi atingeți pictograma contului vostru în colțul din dreapta sus. Din meniul care apare, selectați Settings și apoi apăsați pe opțiunea de comutare Dark theme pentru tema întunecată.

Ar trebui să vedeți imediat diferența, deoarece culoarea de fundal se schimbă de la alb la negru. Acum, ori de câte ori deschideți aplicația, această setare va fi folosită ca implicită. Pentru a reveni la vechea temă Light, reveniți la Settings și dezactivați tema.

Temă întunecată Chrome Android

modul intunecat youtube Android

Metoda pentru Android e aproape la fel ca pe iOS. După ce ați apăsat pe pictograma contului, va trebui să selectați Settings și apoi fila de setări generale General, mutați comutatorul la temă întunecată Dark theme, și modul de noapte va fi activat.

Tema întunecată Youtube PC

Google a adăugat tema întunecată pentru Chrome în 2017, dar dacă nu ați activat această funcție încă, atunci urmați pașii de mai jos.

Conectați-vă la contul vostru YouTube din browser de pe PC sau laptop. Apoi, dați click pe pictograma de cont în colțul din dreapta sus, apoi căutați opțiunea Dark theme: Off în meniu. Faceți click pe acesta și veți vedea o fereastră care vă explică setarea și vă va oferi o comutare pentru Dark Theme.

Faceți click pe comutator și tema întunecată va fi activată. De fiecare dată când vă conectați la YouTube, veți vedea această temă, chiar dacă vă conectați de pe un PC sau laptop nou.

Dacă nu știți cum să activați Modul întunecat în Windows 10, avem un articol dedicat acestui subiect. Activare Dark Mode (Modul Întunecat) în Windows 10.