Șterge contul de WhatsApp pe Android sau iPhone

Șterge contul de WhatsApp pe Android sau iPhone. Vom vorbi despre cel mai simplu mod de eliminare (închidere) un cont de WhatsApp, pe un dispozitiv Android sau iPhone.

Șterge contul de WhatsApp pe Android sau iPhone

Dacă nu știți cum se șterge un cont de WhatsApp, sunteți în locul potrivit. Citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum puteți închide definitiv contul.

Ce se întâmplă dacă dezactivez WhatsApp definitiv?

Înainte de a începe, trebuie să știți că acest proces nu are cale de întors. Odată ce ștergeți contul WhatsApp, acesta va fi șters pentru totdeauna. WhatsApp nu deține niciun backup, iar mesajele voastre vor fi eliminate de pe serverele sale, și nu va exista niciun mod să le recuperați dacă vă răzgândiți.

Deci, dacă aveți informații importante în contul vostru, asigurați-vă că le salvați, faceți capturi de ecran sau folosiți metoda preferată de copiere a datelor, pentru a păstra datele în siguranță.

Dacă v-ați plictisit de WhatsApp, puteți șterge pur și simplu aplicația, nu contul. Dar înainte să faceți acest lucru, asigurăți-vă că ați salvat toate datele din WhatsApp, faceți o copie de rezervă înainte de a elimina aplicația.

Apoi, dacă în viitor doriți să folosiți din nou WhatsApp, puteți descărca aplicația pe telefon și de asemenea să faceți o restaurare din copia de rezervă, și veți avea toate datele intacte.

Șterge contul de WhatsApp pe Android

Pentru a șterge contul, deschideți WhatsApp și apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Din meniul care apare, alegeți Setări> Cont> Ștergere cont.

Șterge contul de WhatsApp pe Android sau iPhone inchidere cont

Va trebui să introduceți numărul vostru de telefon mobil și să atingeți pe butonul Ștergere cont.

Șterge contul de WhatsApp pe iPhone

Pașii pentru ștergerea contului de WhatsApp pe iPhone sunt în mare parte aceiași ca la Android. Deschideți aplicația WhatsApp apoi apăsați Setări> Cont> Șterge cont.

Șterge contul de WhatsApp pe iPhone

Veți vedea acum o pagină care vă avertizează despre ce se va întâmpla dacă continuați procesul. Dacă rămâneți cu ideea de a șterge contul, introduceți numărul vostru de telefon mobil și atingeți pe opțiunea Șterge cont din partea de jos.

Dacă nu știți cum să transferați mesajele din WhatsApp pe un nou telefon, avem un articol în care explicăm cum să faceți acest lucru. Cum transfer mesaje și WhatsApp de pe un telefon pe altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *