Site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail

Site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail. Vom vorbi despre site-uri gratuite pentru a trimite fișiere mari prin e-mail ca atașamente de la 2 GB la 30 GB.

Site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail

Chiar dacă astăzi trimiterea și transferul de fișiere pe Internet este mai simplu decât în ​​urmă cu câțiva ani și chiar mai rapid datorită rețelelor de fibră optică și LTE, cererea de servicii pentru trimiterea fișierelor mari este întotdeauna mare.

În ciuda progresului și a îmbunătățirilor, cele mai populare servicii de poștă electronică au în continuare limite privind dimensiunea maximă a atașamentelor și nu este întotdeauna posibil să ne bazăm pe transferul prin BitTorrent.

Din aceste motive, este întotdeauna un lucru bun să aveți la îndemână site-uri care vă permit să trimiteți fișiere mari ca atașamente prin e-mail de la 2 la 30 GB într-un mod simplu și rapid.

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune site-uri pentru trimiterea fișierelor mari ca atașamente. Acest lucru vă poate permite să trimiteți prin e-mail conținut mare de pe CD-uri sau DVD-uri cu poze, sau chiar filme întregi sau albume muzicale, sau chiar să transferați multe documente.

Site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail

Pentru a trimite fișiere mari, de 1 sau 2 GB sau chiar mai mari, ar trebui să vă bazați pe unele servicii cum ar fi weTransfer (un serviciu foarte cunoscut pentru transferul fișierelor), pe care îl putem considera modalitatea numărul unu de a partaja fișiere cu toată lumea de pe internet. Alternativ, puteți folosi aplicații pentru a trimite fișiere de pe telefoane mobile, de exemplu Telegram, care vă permite să trimiteți fișiere de până la 1,5 GB.

Dacă nu aveți nevoi speciale, trebuie să știți că Gmail vă permite să trimiteți atașamente de până la 10 GB, în timp ce Yahoo Mail poate fi integrat cu Dropbox și Google Drive pentru a transfera fișiere mai mari decât este permis.

Filemail

Filemail, trimite fisiere mari

Filemail este un serviciu gratuit, rapid, sigur și nu necesită nicio înregistrare. Acest site vă permite să trimiteți fișiere de până la 30 GB cu o interfață web foarte ușor de utilizat.

Pur și simplu introduceți adresa de e-mail a destinatarului și a expeditorului, apoi alegeți fișierele de încărcat de pe hard disk. Puteți încărca mai multe fișiere simultan, iar destinatarii vor primi link-ul de descărcare în e-mail.

Fișierele încărcate vor fi păstrate timp de 7 zile și pot fi descărcate de mai multe ori înainte de a fi eliminate complet de pe serverele serviciului Filemail. Evident, există și o versiune la plată pentru a elimina toate limitele și a avea mai multe funcții.

JumboMail

JumboMail

JumboMail vă permite să trimiteți e-mailuri cu atașamente de până la 20 GB, care pot fi videoclipuri, poze sau muzică.

Când deschideți site-ul, puteți trimite imediat un e-mail cu atașament mare, completați toate câmpurile oferite în partea stângă a site-ului și alegeți dintre opțiunile de mai jos, dacă păstrați fișierele timp de o săptămână sau 6 luni. Dacă vă înregistrați pe site, veți putea recupera întotdeauna e-mailurile trimise și, de asemenea, veți obține mai mult spațiu pentru stocarea fișierelor.

DropSend

DropSend

DropSend este un serviciu online pentru a trimite e-mailuri cu fișiere mari de până la 4 GB.

Cu un cont gratuit, limita este că îl puteți folosi doar de 5 ori într-o lună. Pentru a trimite un fișier, trebuie doar să tastați adresa destinatarului, să introduceți subiectul și mesajul, apoi răsfoiți fișierele de pe hard disk pentru a le încărca și faceți click pe butonul de trimitere.

Evident, destinatarii atașamentului, pentru a descărca fișierul, nu trebuie să se înregistreze la DropSend, ci doar să facă click pe link-ul primit prin e-mail pentru a începe descărcarea fișierelor. Lucrul bun despre DropSend este că poate urmări fișierele trimise, în folderul Sent, cu notificări dacă fișierele au fost descărcate.

WeTransfer

site-ul WeTransfer

WeTransfer este cel mai faimos site de acest tip, așa cum am menționat mai sus, acest site vă permite să trimiteți atașamente și să trimiteți fișiere de până la 2 GB prin e-mail.

Fără nicio înregistrare, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail a destinatarului, cea a expeditorului, să încărcați fișierul mare și să îl trimiteți. Destinatarul e-mailului primește un link pentru a descărca fișierul în timp ce expeditorul primește o notificare prin e-mail că fișierul a fost trimis cu succes.

Dacă doriți, puteți trece la WeTransfer Plus, pentru a crește limita pentru trimiterea fișierelor de până la 20 GB și pentru a obține alte beneficii, cum ar fi un spațiu cloud pentru a păstra fișierele trimise pentru totdeauna.

Alte site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail

alternative pentru site-uri de trimis fișiere

Pe lângă site-urile menționate mai sus (toate destul de bune și gratuite), puteți încerca și alte site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail, mai ales dacă căutați alternative.

  • Filestofriend este un serviciu online pentru partajarea de fișiere (de până la 1 GB) cu prietenii. Dacă treceți la un cont premium puteți obține posibilitatea de a trimite fișiere de până la 5 GB, 20 GB spațiu în cloud și un meniu pentru controlul fișierelor.
  • MailBigFile vă permite să trimiteți cu ușurință fișiere mari, de până la 2 GB, gratuit. Fișierele sunt trimise ca atașamente, deși destinatarul va primi un link pentru a descărca fișierele.
  • ZipShare este un serviciu Winzip pentru trimiterea fișierelor și atașamentelor mari pe Facebook sau alte sisteme de partajare, permite fișiere de până la 500 MB, serviciul este gratuit.
  • SecurelySend este un serviciu pentru a trimite fișiere mari de până la 2 GB prin e-mail, cu posibilitatea de a verifica dacă au fost primite și descărcate fișierele. În plus față de securitatea standard, cu acest site puteți proteja fișierele cu o parolă.
  • Myairbridge este un serviciu excelent pentru trimiterea fișierelor (de până la 20 GB), care vă permite, de asemenea, să trimiteți atașamente gratuit prin e-mail.
  • Files2U este un site foarte simplu pentru a trimite fișiere de până la 6 GB fără înregistrare.
  • MEGA este un serviciu excelent pentru transfer de fișiere mari. Acesta este un serviciu care poate fi utilizat gratuit după înregistrare, serviciul vă oferă 50 GB spațiu de stocare. Am mai vorbit despre acest serviciu într-un articol anterior (transfer de fișiere mari online).

Site-urile menționate în acest articol sunt fără îndoială cele mai bune site-uri de trimis fișiere mari prin e-mail. Dacă cunoașteți alte site-uri, lăsați un comentariu pe rubrica de comentarii.